Аборт по желание и желание за дете

• 8 542
  • 168
  •   1
Отговори
# 60
Ох, сега прочетох това за шизофренията. Човек, лекувай се! Казвам го с добри чувства. Имах приятелка, подобна ситуация на твоята. Майка с такава диагноза, тя също. Имаше много проблеми, умно момиче, образовано, тя също с два езика. И накрая историята свърши трагично. Не бяха взели мерки. Състоянието ти е сериозно, дано имаш подкрепа от близките си. Не мисли за деца и мъже, а за себе си и как да си подобриш състоянието.

# 61
Сега пак ще се напишат един тон съвети,просто я насочете към темата на Мария.Хем ще види,че имането на дете не е панацея.

# 62
Миличка, не си за дете! Разбирам желанието ти, но помисли ще имаш ли сили. И е наследствено, нима искаш да обречеш една душа на същото като теб. Иска се много здрави нерви за отглеждане на дете, особено първите 3 години- безсъние, болести, рев...
Здрави жени трудно се справят. Пиша ти с най-добри чувства. Гледай си здравето и спокойствието, те са ти нужни.

# 63
Благодаря ви.
Моето семейство дава имот под наем. Заради това казвам,че имам минимални доходи.
Но от по голяма важност е здравето ми, да.

# 64
И аз предполагах, че за толкова години няма как да са само ПА. Не се успокоявай, че те водят със шизофрения, само защото майка ти е била с такава диагноза и е един вид по-лесно. Ако се съмняваш, търси второ, трето мнение и така, докато не попаднеш на правилния лекар.

# 65
Чела съм твои теми и преди. Не ти трябва куче, камо ли пък дете, абсурд. Трябва ти лечение, проблемите ти не са от вчера и са сериозни.
 Темата на Мария( която всъщност е Мариана,но както и да е) въобще не ти върши работа. При теб нещата са много по задълбани.

# 66
  • Paris, France
Благодаря ви.
Моето семейство дава имот под наем. Заради това казвам,че имам минимални доходи.
Но от по голяма важност е здравето ми, да.

Апартамента на твоето семейство не е твой, предполагам. Ако сега живееш с баща ти и давате жилището под наем, след смъртта му вероятно ще делите имотите с брат ти, а и пенсията на баща ти няма да я има.

Апартаментът няма да ти гледа детето или кучето ако се разболееш, влезеш в болница, умреш. Брат ти ще помага, може би, но само докато е жив и здрав.

Като ти е важно здравето, защо не си лекуваш преддиабета и кистите? Дадох ти линк към темата за инсулинови резистентност.

Доста хора са писали и в този форум, че психическите атаки им изчезват като се сложат на режим, спрат алкохол, отслабнат. Според мене част от ПА е неизразходвана енергия, която тялото не успява да складира. Другото е липса на витамини и минерали.

Ако не обърнеш внимание на преддиабета и кистите, много скоро ще се озовеш с развалени зъби, болни стави, още тумори и кисти, някои от които злокачествени, високо кръвно итн. Лечението на зъби, стави и другите болежки струва пари, много пари. Ако има и дете в картинката, става страшно.

Влезе ли да четеш и пишеш в темата са отслабване с ИР? Дадох ти линк, ето го пак:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1494817

# 67
Сега пак ще се напишат един тон съвети,просто я насочете към темата на Мария.Хем ще види,че имането на дете не е панацея.

Коя е тая Мария, за която все повтаряте 😄 Насочете ме и мен, че ми е любопитно.

Авторката първо трябва да се закрепи ментално и финансово, после деца. Няма лошо да си мечтае човек иначе, но това е нелепо, абсурдно и безотговорно. Доход 0, психологически проблеми, без партньор, ама искала деца.

# 68
Миличка, не си за дете! Разбирам желанието ти, но помисли ще имаш ли сили. И е наследствено, нима искаш да обречеш една душа на същото като теб. Иска се много здрави нерви за отглеждане на дете, особено първите 3 години- безсъние, болести, рев...
Здрави жени трудно се справят. Пиша ти с най-добри чувства. Гледай си здравето и спокойствието, те са ти нужни.

Чакай да започне пубертетът - първите три ми се струват песен в момента, а синът ми е едва на десет.

# 69
  • Paris, France
Ето я култовата тема на Мария:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1493023

Може да я изчете авторката.

Чакай да започне пубертетът - първите три ми се струват песен в момента, а синът ми е едва на десет.

При нас нищо съществено не се случи в пубертета, а бяха бесове като малки. Укротиха се, взеха да учат. Вече са на почти 19 и 20г и още никой от тях не е имал гадже!!!!!!! Не излизат почти. Аз почти нямах девствени съученички в гимназията, а дъщеря ми почти няма  недевствени. Ние бягахме, искахме да заминем далече, да пътуваме, искахме парцали, дискотеки, гаджета. Сегашните искат обратното. Още в пубертета взеха да ми четат лекции как да пера по-рядко, та да не цапаме вода. Отказаха шофьорски книжки и коли. Има поколенчески разлики.

Та,  споко! 🤩

# 70

При нас нищо съществено не се случи в пубертета, а бяха бесове като малки. Укротиха се, взеха да учат. Вече са на почти 19 и 20г и още никой от тях не е имал гадже!!!!!!! Не излизат почти. Аз почти нямах девствени съученички в гимназията, а дъщеря ми почти няма  недевствени. Ние бягахме, искахме да заминем далече, да пътуваме, искахме парцали, дискотеки, гаджета. Сегашните искат обратното. Още в пубертета взеха да ми четат лекции как да пера по-рядко, та да не цапаме вода. Отказаха шофьорски книжки и коли. Има поколенчески разлики.

Та,  споко! 🤩

Олелеее, това ли била темата за мария?! 114 страници сте изписали! 😂 как да ги прочета?

Невена, впечатляваш ме. Нямам наблюдения над младежите на годините на децата ти и наистина се изненадах! Наистина има поколенчески промени! 😁

# 71

Та,  споко! 🤩

Дано да си права. При сина ми определено колкото повече расте, толкова по-труден става. Или поне на мен така ми се струва.

Към авторката - един съвет от самотна майка с дете и куче: и двете искат много грижи, много време и много пари. Погрижи се първо за себе си, за да имаш сили, енергия и време, за да се грижиш и за други.

# 72
Благодаря ви, стана ми малко по леко. Сега ще почна да чета темата за ИР.

Знам,че съм "недорасла ментално" за деца, но.. надявам се някой ден и това да се сбъдне. Ще се опитам да работя над себе си и да се оправя.

Nevena Virolan, искам само да кажа,че и майка ми също беше дебеличка. Така,че може и заради това и аз да имам допълнителни кг. Разбира се и начина на живот и хранене влияе.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 23:44 от curse

# 73
-

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 18:24 от amy_nka

# 74
Благодаря ви, стана ми малко по леко. Сега ще почна да чета темата за ИР.

Знам,че съм "недорасла ментално" за деца, но.. надявам се някой ден и това да се сбъдне. Ще се опитам да работя над себе си и да се оправя.

Nevena Virolan, искам само да кажа,че и майка ми също беше дебеличка. Така,че може и заради това и аз да имам допълнителни кг. Разбира се и начина на живот и хранене влияе.

Не се лъжи по гена. Моята майка е 50 кила, ама аз не съм като нея. Пък тя си е слаба по натура. Не си търси оправдания!

Общи условия

Активация на акаунт