Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 479
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Да Ви “светна” за чантата- имах от Синсей и  от Deezy, много хубави на вид, като се натовари, горе синджира набира кожата и чантата заема много грозна форма. Онзи ден пак видях синсейската в магазин- явно е имало оплаквания и вече са подплатени с нещо твърдо.
Показаната втора от Фани имах аз.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 17:51 от Mateah

# 406
  • София
Да ви питам, че вече трети ден се чудя как ви се виждат тези боти
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1004150001.html

Тези боти ги гледам и аз и съм ги сложила в Любими. Много силно приличат на едни мои, много любими, но ми теснеят отпред  на пръстите и отдавна им търся заместител. В крайна сметка, си взех от едно момиче от ОЛХ, в черно, за 15лв, нови.
Като любител на гумени ботуши, 3ти чифт купувам,  тези по снимка изглежда много качествени. Аз точно за това ги вземам - да не са ми мокри краката  в дъжд и кишавица, а и за лед също. Ако правят добро сцепление, са си супер. Много ми е важно това! В тези ми харесва това, че имат един "холандски фасон" в муцунките, а и цветът им е супер! Хич не са за подминаване!  Аз щях да се изръся иначе за такива в BestSecret. Та ..добре си направила, че си ги взела. Blush

# 407
  • Mostly in my mind
И на мен много ами харесаха тези галошки Heart Eyes
Чантата като модел също е добра, но доста голяма ми изглежда, за да стои добре през рамо.

# 408
С половин око следя темата, но и на мен ми се струват много практични галошките, и цената е супер! ✌

# 409
И на мен много ами харесаха тези галошки Heart Eyes
Чантата като модел също е добра, но доста голяма ми изглежда, за да стои добре през рамо.

И мен това ме спира. Thinking

# 410
Тази чанта трябва да се носи почти празна, за да стои добре. Като е по-малка някак по стои, но такава дълга, се огъва и деформира. Ако е с едно магнитно копче по средата, там също се опъва на две страни нагоре и просто застава зле.

# 411
A4 е формАта й, ориентировъчно, аз мушкам често документи, та ще ми е удобна. С малка ежедневно няма как да ходя, не става...пробвах, но няма как...само за банкети ми стоят...
Ще я видя като дайде, може и да снимам..за ориентир.
Аз ги сменям през ден чантите, та не ми е драма...както иска, така да стои Nerd

# 412
Тази деформация се получава с носенето, като нова ще изглежда екстра.
Нищо, де, човек трябва да се опари, за да повярва.
Мен лично много ме дразни нещо, което не стои естетично.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 21:08 от Mateah

# 413
Вярвам, но казвам, че не ми пречи.
Благодаря за информацията иначе.

# 414
Това става, ако дъното не е твърдо и ще се огъва. Не видях такива отзиви, само при закопчалката нещо се споменаваше и то един май беше. От снимката не може да се види.
Някак попаднах на отзивите на французите за чантата, че ми беше интересно. Те я харесват много, не видях нещо за огъване, но споделят, че...им е малка на някои, това само негативно, но...ще видим. За цената мен ме устройва, а цветът още повече, че върви за всеки сезон при нужда и с всички цветове обувки и дрехи си мисля.

# 415
А тези 25% само за избрани профили ли са?

# 416
Аз нямам 25% намаление.

# 417
И аз нямам.
Бобчи, имам тези ботуши от същия тип като тигровите ни, от миналата година са и са ми удобни, и са топли, но само за сухо време.
Скрит текст:

# 418
А тези 25% само за избрани профили ли са?

Да.
Имам на 2, без нито една поръчка.
На основния нямам.

# 419
Преди време взех тези боти https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1076777001.html (към 35 лв бяха), но не бих ги похвалила за друго, освен цената- направиха ми даже раничка на глезена, изкуствената кожа стои някаква по-твърда.

Общи условия

Активация на акаунт