Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 780
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Lemy, видях, че е изкуствена кожа и това също ме спира. Ама пък не намирам хубави ботуши от естествена кожа, които да ми станат. Поръчах едни боти на Габор 41 номер, лятото поръчах на Тамарис няколко чифта 42 номер, но при всичките ми опира кракът отгоре. Явно и моят свод е висок.

# 406
Ще ти пиша после на лични.

# 407
# 408
И в сребърно са хубави, но имам два чифта бели и едни сребърни 😊

# 409
Търся код за чанти Ако може на лични. Благодаря!

# 410
  • Пловдив
Аз не мога да харесам тия огромни, назъбени подметки и т`ва е...

# 411
  • Пловдив
И аз не мога - ужасно стоят на моя крак. Огромни, дебели. Имах един чифт и ме заболяха краката, толкова тежки бяха.
Като видя някое нежно момиче с тия огромни топузи... Ама мода, какво да правиш.

Някой знае ли дали през януари ще има големи намаления? Спомням си миналата година имаше страшни попадения. Тази година като че ли не бяха чак толкова много.

# 412
Някой има ли такова палто да даде мнение?

# 413
Търся код за отстъпка, става въпрос за боти.

# 414
Привет, на някой ако му трябва имам код за якета Ragwear Wink 20% .   Поръчах си един  зелен  кожен клин  на Pieses 😁😁.Да видим ,какво ще дойде Simple Smile Прикачвам кода за отстъпка.Весели празници

# 415
2 кода за отстъпка
15% - efqc7pxm
10% - paak4tre

# 416
Аз не мога да харесам тия огромни, назъбени подметки и т`ва е...

Аз си мислех, че съм единствен идиот, който не ги харесва и не съм си купила боти с такъв фасон. Преди няколко години имах такива, богато украсени с камъни отпред. Е, като ги потътрех, лошо ми ставаше. И другият проблем - грайферите ми се пълнеха с дребни камъчета, които едвам изваждах с една голяма пинсета, но за сметка на това се ръсеха в колата ми и вкъщи. Като допълнителна екстра тия огромни грайфери се хлъзгаха по леда. Докато не им мине модата, съм пас.

# 417
Днес най накрая ми дойде поръчката от 11.12. Маратонките на Скечърс ги върнах, защото се оказаха, че са ми малки и на живо не ми харесаха. Нося 40 номер, лятото си взех същата марка 39 и ми бяха тамън. Сега модела който върнах пак е 39, но са ми малки.
Върнах и бели сандали, на живо изобщо не са ок.
Оставих си само едно колие, ще видим колко ще издържи без да промени цвета си.....
Не знам как да пусна линкове от телефона.

# 418
И аз днес получих три шала , които са направо в размер половин родопско одеяло и много по- добре изглеждащи на снимка.
За чантата Тамарис се чудя, и тя на снимка изглежда по- добре, но пък е практична иначе.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 21:08 от Mateah

# 419
  • София
Каква чанта на Тамарис си избра? Че аз имам в списъка на любими два броя на марката, а сега имам и код и много де чудя.
А като стана въпрос за шалове. Получих един Десигуал, който страшно ми харесва и много добре ми се връзва на якетата,  но каква е тази материя - много тежък, ужас. И сега ще ми седи и отлежава в чудене.

Общи условия

Активация на акаунт