Любители на кучета - 132

• 29 745
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам, но вашият тон беше леко поучителен. "Обаче са на английски", например. Говори, че намесват, че ние не можем да ги прочетем.

Ами аз например не разбирам английски език. И наистина, отстрани погледнато, посрещането на нови членове не е много позитивно тук, само снимки на любимците се толерират.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 13:36 от a.nik

# 181
Поведението й е такова само около детето Simple Smile

# 182
  • София
Това не е вярно, отговаря се на всеки въпрос. Нормално е, когато новопристигнал започне с обяснения, че ние сме изостанали и не можем да търсим информация да се реагира.

# 183
Adventures7 тъй като познавам и Дух и кучето й, а също и не само аз, но и доста от по-старите членове са запознати с историята на Джина, се включвам да кажа, че Джина е кастрирана отдавна и поведението в никакъв случай не се дължи на предстоящо разгонване. По-скоро поведението идва от че и самото дете расте и става доста по подвижно, шумно, ангажиращо внимание и Джина според мен се опитва да го укротява и успокоява.
Духче при Макс, когато започна да викам и да се карам се наблюдава почти същото. Скача по мен да ме прегръща и успокоява. Ще го видим като порасне малката как ще е 😄

# 184
Влизам с актуална информация за Рокото ❤️От вчера се чувства по-добре, спря с честите кървави изхождания ❤️Днес вече и водичка пи, че вчера и онзи ден не беше пил. Изплаши ни много, пусто му магаре ❤️

# 185
Аз пък честно казано от поста му не усетих да обясни или намекне, че сме изостанали. Беше ми интересно да прочета неговата информация.

Малко със закъснение, но честито бебче на D.P.I. Нека бъде здраво и много щастливо с батко Пако. Heart Eyes

И честит да е Чарли!

# 186
  • под тепетата
Браво, Роко! Много хубаво местенце си си намерил , шпионин ли го играеш Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Хубаво е да има всякаква информация относно корекция на поведението и обучение на кучето.  Кучетата, както и децата са различни. При едно действа един подход, при друг - съвсем различен.

# 187
Ето ги главните герои Simple Smile
Благодаря на всички, които отделиха време за нас.

# 188
  • софия-napoli
Здравейте,понеже тук има много информирани ще помоля за помощ да намерим едно кученце.Кучето е чипирано обаче.....както всичко в нашата родина се установява че още няма статистика и видиш ли нямало как да се проследи чипа.Моля ако някой знае нщо по въпроса за чиповете и как става издирването да се свърже с мен.Благодаря

# 189
Добре, как действа положителния метод на обучение , ако кучето е започнало да гризе первази, стени??? Пишка , ака където свари?
Отскоро както споменах Кайра започна да гризе первазите ни и с освен с “Не” и спрей там ,не виждам как ще я отуча . Къде да дам наградка тук ?

# 190
  • Бургас
Чипът дава по-голяма сигурност само ако се регистрира в системата на БАБХ. Това се прави от собственика, след като ветеринарят сложи чипа. Така при проверка в системата на БАБХ излиза собственикът, ако някой добронамерен намери кучето, по-лесно ще открие собственика.
Ветеринарят, който е слагал чипа, също може да го има в своята система. Но трябва да е ясно кой е ветеринарят.
Иначе ако кучето има чип, с едно четящо устройство само се вижда номерът му. И толкоз.
Ако някой открадне кучето, или не е добронамерен и не иска да го връща, чипът без регистрация няма да помогне с нищо.

# 191
  • софия-napoli
Много благодаря знае се кой е ветеринаря ще се свържа с него и да се молим да го има в системата.

# 192
  • sf
Дори и да го има в системата, ако самото куче не се намери, чипа не върши работа. Много хора мислят, че чипът дейтства като gps  , но за жалост това не е така.

# 193
Gabriela ако кучето е изгубено и го търсите чипът няма да ви помогне в издирването му. Чипът съдържа единствено информация за собственика на кучето и доказва, че кучето е на еди кой си. Също, ако някой намери кучето и го заведе на ветеринар да проверинза чип, ще му излезе информация за собственика и ще може да го открие и да му върне кучето.

# 194
Съжалявам, но вашият тон беше леко поучителен. "Обаче са на английски", например. Говори, че намесват, че ние не можем да ги прочетем.
В този форум винаги има хора, които "чуват" разни тонове. Аз що ли не ги долавям тия "тонове" бе... Дразня се вече някой като почне да се обяснява за "тонове". Момчето си е написало като хората мнението. Това, че не е споделил конкретен линк, не значи, че трябва да ни се причуват "тонове" тук...

Общи условия

Активация на акаунт