Любители на кучета - 132

• 29 746
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
"Събота, събота, съботаааа... Събота, късен следобеееед"...

# 196
На мен лично ми хареса и допадна-споделеното от Adventures7! Интуитивно, без да съм чела литература и да съм запозната с различни методи- отглеждам Лори с позитивно отношение и по този начин.Поздрави от нас

# 197
  • тук-там
Много сладка снимка от Дух! Добре се завърнала при нас!
Днес карах моите хубавци с малка кола. Много смешно се гушкаха:

От позитиви по-позитивни сме. При нас доминация и конкуренция в глутницата никога не е имало. Но всичко зависи от подхода на стопанина, и определено съм виждала инстинкт за доминация в глутницата при други кучета. Така че позитивният подход бори това, не го отрича - поне според мен.

# 198
  • Euskal Herria
Моля за малко помощ.
От два дни доста често във фейсбук ми излиза публикация за книга от български ветеринар - д-р Симеон Маджаров - "Наръчник за грижовни стопани на кучета". Ако някой я има, би ли споделил отзиви? Заслужава ли си покупката?
https://www.ozone.bg/product/narachnik-za-grizhovni-stopani-na-kucheta/

В момента я предлагат в електронен вариант, за българите в чужбина и се колебая дали да я поръчам. Ще съм благодарна за отзиви.

# 199
Здравейте,  отдавна не съм писала, но за съжаление сега идвам с молба.. Кари преди четири дни направи брутален кръвоизлив, вече е на 11 години и е на ръба да не оцелее. Беше с проблемна анална жлеза, оправи се но в следствие на едно хапче казаха че е получила този кръвоизлив, днес след рентген се оказа че има чужди предмети в стомаха и се налага гастроскопия и евентуално операция. Нуждаем се от преливане на кръв DA1 отрицателна по възможност едро куче, като обясниха че кръвта се взема с пълна упойка. Ние сме от Варна. Поемаме всички разходи и предлагаме възнаграждение ако някой може да се отзове. Благодаря предварително

Редактирам се, не е пълна упойка а със седация, която трае 3 Мин като ни трябват 50 мл кръв

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 12:15 от -Karina-

# 200
  • sofia
Стискаме палци и лапи на Кари!
Днес времето е пролетно!

# 201
Кой скоро се оплакваше, че трудно пробутва хапчетата за обезпаразитяване?

Ето различен подход Joy
https://www.instagram.com/reel/CmA_flUDdH_/?utm_source=ig_web_copy_link

# 202
  • София
Това води ли се позитивен метод? Grinning Май си предпочитам моя, с пастетчето Grinning

# 203
Здравейте. Бих искала да споделя тревогите около моето момче Бък.Преди няколко месеца го диагностицираха със сърдечна недостатъчност.  Изписаха ни фурантрил и еналаприл.Но от около 2 седмици по муцуната се появиха оттоци. Водихме го на лекар. Почти е наспасяемо положението.  Някакви съвет за лечение търся. Сега пием торасимид и  кардишур.

# 204
  • Пловдив
vesi_kaneva,
Трябва да сменят ACE инхибитора - Еналаприл ,от него е оттока ,алергична реакция, Може да обсъдите да го смените с някакъв "сартан" ,или най-добре с препарат за ветеринарно медицинска употреба.

# 205
Еналаприла го пие от вчера. Много зле му се отрази. Замаян е и не може да се  движи.  Дълго време пихме торазидекс и то висока доза.

# 206
Благодаря за честитките,страхотни сте ... обаче имам нужда от подкрепа в този момент... обожавам си детето,обичам си кучето... кажете какво да правя .. Пако не иска да се доближи до детето .. не иска да влиза в стаята ... душка от далече ... хора къса ми се сърцето... няма да го махаме естествено, но мислих че ще е голяма любов ... не не и не...

# 207
  • sf
Ееети пък, дай му време, ще свикне. 🥰

# 208
  • под тепетата
D. P. I, няма страшно, дай му време! Макс също показваше страх и ходеше присвит в началото. Това е нещо ново за кучо. Мислих да ти кажа да му пратиш дрешка от родилния дом, за да му е позната миризмата, но не посмях. Ще се напаснат двамата, спокойно!

# 209
  • София
Умно куче. Далеч  по-добре, отколкото да иска да го ближе, гушка и да му носи храна 🤣. Ще свикне. Не го насилвайте, просто се дръжте естествено. Като гушкате бебето, опитвайте се да погалите и Пако.
Не всички кучета си падат по бебета, както и не всички хора. Аз например, гледам като убодена с карфица, когато ми набутват бебе да гушкам.

Общи условия

Активация на акаунт