Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 11

• 34 018
  • 367
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, ориентирам се да взема слинг. Обаче много ме притеснява бюста ми. Наистина са големи, чашка E към F. (зависи от модела сутиен). И може би ако съм без сутиен, ще стане защото слягат надолу, но със сутиен, може би няма да има място за бебето и няма да му е удобно. Има ли някой с опит с големият бюст и слинговете.

Също и можете ли да ми кажете новородено кога се носи в слинг? Когато сме на разходка или тогава по добре да е в количка или по някое друго време ли?

# 361
Мисля, че няма значение по кое време и къде си със слинга. Виждала съм майки и на прегледи ходят със слинг, разходка, магазин.

# 362
Носите, когато искате Simple Smile Не можете само, докато сте в движеща се кола. От там нататък - вкъщи, навън, на гости... Simple Smile

Относно бюста, Касиди тези дни пусна пост за кърменето в носилка, но пак има връзка Simple Smile
Скрит текст:

Ако се притеснявате отидете на консултация, пробвайте с играчки вкъщи къде ще дойде. Реално дали ще е гушнато или вързано на гърдите ви разлика няма много-много Simple Smile

# 363
Дребен го носех от десетия ден някъде до към шестия месец в еластичен слинг, след това минахме на раница и активно го бебеносех до към 2г. Навсякъде ходехме със слинга и на преглед при ЛЛ, и в магазина, и в къщи за успокоение. Често се е случвало да излезем - той в количката, а да се приберем той в слинга. Бюстът ми беше такъв размер някъде и не е имало проблем. В слинга не съм кърмила, но в раницата - много пъти.

# 364
Здравейте, очакваме бебче след месец и много искам да се носим, защото имаме и кученце, което ще ми е удобно да разхождам така. Очаква се бебето да е около 2500-2700 при раждане, тоест мъничка. Бях се спряла на Caboo organic, но попаднах и на hoppediz primeo. Дали е възможно втората да се използва да кажем след като бебето е на 2-3 седмици?

# 365
Моето бебе се роди 2800. На четиридесетия ден получих  hoppediz primeo, като той тогава беше 56 размер дрехи. За да застане главата му точно където трябва по правилата (на целувка разстояние и да е подпряно вратлето), слагах колана на раницата доста нагоре. Прочетете съветите в сайта на сгушени. Тяхните препоръки се различават от тези на производителя и с основание, преценяват реално нещата. На 2 седмици бебе ми се струва непостижимо да застане правилно в хибридна раница, трябва да е на поне месец. Иначе раницата е супер и я препоръчвам с две ръце. Даже сега си взех и тяхното зимно покривало.

Аз имам също въпрос. Раждах със секцио и явно миналата седмица навъртях много часове носене  на 4 + килограмово бебе и коремът долу ме заболя. Генеколога ми каза, че мога да вдигам тежко и няма какво да се разшие. След няколко дни почивка ми мина. Искам да питам бебеносещите майки със секцио, нямате ли болки от време на време?

Здравейте, очакваме бебче след месец и много искам да се носим, защото имаме и кученце, което ще ми е удобно да разхождам така. Очаква се бебето да е около 2500-2700 при раждане, тоест мъничка. Бях се спряла на Caboo organic, но попаднах и на hoppediz primeo. Дали е възможно втората да се използва да кажем след като бебето е на 2-3 седмици?

# 366
Да, имах доста болки след секциото. Само коланът помогна, особено при бебеносене

# 367
  • София
Има болки, да. Но не са конкретно от раницата и това къде е , а от физическата активност и умората. Помня, че с второто дете на следващия ден след изписването ходих да купувам коледни подаръци и доста се разходих из мола...после ме наболяваше, но и беше няколко дни след операцията и се преуморих. Постепенно спрях да се чувствам като мечка и да ме боли всичко като походя. Така или иначе, малките бебета се носят високо и носилката е далеч от разреза.

Общи условия

Активация на акаунт