Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 11

• 32 534
  • 364
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, ориентирам се да взема слинг. Обаче много ме притеснява бюста ми. Наистина са големи, чашка E към F. (зависи от модела сутиен). И може би ако съм без сутиен, ще стане защото слягат надолу, но със сутиен, може би няма да има място за бебето и няма да му е удобно. Има ли някой с опит с големият бюст и слинговете.

Също и можете ли да ми кажете новородено кога се носи в слинг? Когато сме на разходка или тогава по добре да е в количка или по някое друго време ли?

# 361
Мисля, че няма значение по кое време и къде си със слинга. Виждала съм майки и на прегледи ходят със слинг, разходка, магазин.

# 362
Носите, когато искате Simple Smile Не можете само, докато сте в движеща се кола. От там нататък - вкъщи, навън, на гости... Simple Smile

Относно бюста, Касиди тези дни пусна пост за кърменето в носилка, но пак има връзка Simple Smile
Скрит текст:

Ако се притеснявате отидете на консултация, пробвайте с играчки вкъщи къде ще дойде. Реално дали ще е гушнато или вързано на гърдите ви разлика няма много-много Simple Smile

# 363
Дребен го носех от десетия ден някъде до към шестия месец в еластичен слинг, след това минахме на раница и активно го бебеносех до към 2г. Навсякъде ходехме със слинга и на преглед при ЛЛ, и в магазина, и в къщи за успокоение. Често се е случвало да излезем - той в количката, а да се приберем той в слинга. Бюстът ми беше такъв размер някъде и не е имало проблем. В слинга не съм кърмила, но в раницата - много пъти.

# 364
Здравейте, очакваме бебче след месец и много искам да се носим, защото имаме и кученце, което ще ми е удобно да разхождам така. Очаква се бебето да е около 2500-2700 при раждане, тоест мъничка. Бях се спряла на Caboo organic, но попаднах и на hoppediz primeo. Дали е възможно втората да се използва да кажем след като бебето е на 2-3 седмици?

Общи условия

Активация на акаунт