Ако е казано веднъж и по време на караница/скандал ( които при всяко семейство има, заедно с викане)
Luellis, смяташ ли, че всички хора викат и крещят? Аз лично съм израснала с родители, които вечно викаха и крещяха. За най-малкото. И това така ме е отвратило, че вкъщи тон не се повишава. Да, може да се сдърпаме, но никога не си крещим и не се обиждаме. Защото след 10 минути, след час, след ден ще ни мине, но грозния скандал си остава такъв. Въобще кресне ли ми някой, веднага бива париран. ММ също не е по селските свади. Той пък е израснал в другата крайност - много спокойни и разбрани са техните в отношенията си. И въобще нямам нужда да му крещя като съм ядосана, камо ли да го пращам някъде.
Естествено, ти си виновна, защото си го провокирала... не, че той е крив да има изблици.. ти го караш да ти крещи.

Да, наемите в София не са хич евтини, но не се сещам за семейство около мен, което плаща чак 1000 лв. И не, не са в малки панелки. Малко прекаляваш.
Има една приказка, че всеки се разпростира според чергата си. Това, предполагам, знаеш какво означава. Като не ти е изгодно, намираш си нещо, което да е по джоба ти.
Всъщност не би се лишила от "някои удобства и неща, които си позволявате", затова ти е по-лесно да живееш у свекрва си. Тогава, ще си траеш. И ще търпиш.
Мхм. Понеже става твоето, накрая си натирена при мама. И понеже живееш у тях, трудно ще ги накараш да си мълчат.