Рак на белия дроб - тема 11

• 114 206
  • 1 323
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не става.След месец два,година вече няма да са активни,ще има нови проучвания.
Ако нешо ще с е"пинва" ,то това трябва да са линковете към базата данни/търсачката на ЕМА с проучвания(Eudra), към списъците с одобрените в БГ от ИАЛ проучвания , и към търсачаката на FDA .Както и към списъците с лекарства реимбурсирани от НЗОК.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 14:09 от whitefang

# 376
  • София
Благодаря отново, че обръщате внимание на всеки случай. Прилагам заличената епикриза от торактомията, в нея има описани и скенерите мисля. Слагам и онкорешението с код C78.X действително.
На тази база, трябва ли да търсим допълнително нещо от хистологията и ако да, какво и от кого? Какви мутации се изследват в такъв случай?

ЯМР на глава остава препоръчително?

Скрит текст:

# 377
  • Пловдив
Върнах назад да гледам.
На първо четене ,измишльотини - Някакъв пациент който се лекувал в чужбина,пък се върнал в БГ да се лекува се усъмнил
1. "Защото не излизали типичните "балончета" ,като се вливало лекарството" - Аз балончета никога не съм виждал.Това значи да има въздух в с-мата.
2. Нямал след вливане умора,отпадналост ,безсилие - Да тези сиптоми са възможни ,грипоподобни - Аз лично никога не съм имал такива.
Обаче ,не искал да се покаже пред камера ...Било го страх да не му прекратят лечението ,Ми то нали уж няма лечение,щом е фалшива/няма  Кейтруда в натриевия хлорид ?
Отивам да догледам(че точно Евроком само 2 часа назад мога да върна) ,дали ще даде някакви реални данни или е търговия с "доверие" ,вместо гръмкото "Търговия със смърт" .
Има и запис на сайта на Евроком.
А да и показва опаковка от 25мг - Касата плащала за това 6000лв . -Толкова горе долу е 100мг.-малко повече.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 00:23 от whitefang

# 378
White, изтрих си поста, защото го догледах. Има неточности и излишен драматизъм, но със сигурност има и нещо вярно в цялата история...

# 379
Здравейте, мина операцията на свекърва ми за счупената кост на крака. Слава богу сърцето издържа, но раздвижването започна едва днес след 7 дни, и то замалко защото й става лошо. Задържаха я повече време в реанимация и е на кислород. На 2 пъти й преливаха кръв и показанията й са стабилни доколтоко е възможно за състоянието й. Искат да я изпишат в неделя като не може да се обслужва сама и ни казаха, че вкъщи ще трябва да вземем апарат за кислород, нямало значение какъв. Някой от вас има ли поглед над тези апарати и наистина ли е така? Насочили сме се към адапт.бг тъй като е  на удобно за нас място. Може би ще се наложи и да търсим помощ за гледане вкъщи, та ако имате някакви препоръки, ще са добре дошли. За съжаление от тук нататък май няма да стават по-добре нещата, но ни се иска да си е вкъщи на спокойствие, защото много се травмира в болницата и по-точно реанимацията последните дни. 😔

# 380
Здравейте отново! despina.s Не мога да бъда полезна с мнение,но желая сили и кураж да се справите със ситуацията.Надявам се да се стабилизира жената
Ooop как са нещата при вас?

Аз отново ще помоля хората,които имат наблюдения за съвет.Баща ми след 4та вливка казва,че усеща ръцете и краката изтръпнали.Вчера ръцете каза,че ги чувства много изтръпнали,но след раздвижване споделя,че се оправя.Днес ръцете са по-добре,краката били изтръпнали чак на пръстите. Възможно ли е да е страничен ефект от платината или имунотерапията? Иначе започна да се храни,но му давам и добавка и не знам дали именно тя не е причината да яде.Не знам до колко една добавка с пчелно млечице би имала такъв ефект особено при онкоболен,но е факт.Имаме напредък с яденето пу пу.Само болките в кръста се засилиха,но той като се е залежал може и това да е допринесло. Чакаме дата за 5 скенер и ще се пръсна от притеснение

# 381
Здравейте страхотна група! За съжаление и аз се присъединявам към вас. Баща ми е с диагноза карциноза на плеврата вляво от ниско диференциран белодробен аденикарцином. Чета ви от няколко седмици и доста неща ми се изясниха, но и все още съм много объркана. Ще кача всички изследвания, които имаме, и ако може по запознатите от мен да изкажат мнение.
Безкрайно съм благодарна, че ви открих!
[/img][/img][/img][/img][/img][/img]

# 382
  • Пловдив
Нищо не сте качили.

# 383
Нещо не мога да ги публикувам.Пак ще пробвам по-късно

# 384
Нещо интересно и позитивно - трансплантация на бял дроб на пациенти в 4-ти стадий. Вярно, че е нещо ново и не за всеки (поне за сега), но е хубаво да има надежда

https://www.nbcnews.com/health/cancer/new-double-lung-transplant … -cancer-rcna74886

# 385
За съжаление свекърва ми почина. Оттърва се от мъките. 🥺

# 386
Съболезнования Sad

# 387
  • Пловдив
Съболознования!
Светъл да е пътя и!

# 388
Съболезнования

# 389

Съжалявям и аз. Да ѝ е светло и спокойно на душата.

Общи условия

Активация на акаунт