Лекари в Бургас - 3

• 67 033
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Мария Манолова-Колева ендокринолог в Бургас, похвалиха ми я преди години е спряла Базеда на моя позната.
Благодаря
Не я познавам - друга една прехвалена си направи лош експеримент с мен...и оттогава УСБАЛЕ, София. Имайте в предвид че ЩЖ влияе на толкова други неща ...

# 136
Да не е доктор Мекенян, и аз много не я одобрявам, само от това, което съм чула, не съм я посещавала.

# 137
Здравейте. Моля за мнение за специалист - офталмолог за операция на катаракта/перде/.
Благодаря.

# 138
Здравейте. Моля за мнение за специалист - офталмолог за операция на катаракта/перде/.
Благодаря.

Д-р Мерсинков - Оксиком

https://www.mcoxycom.com/

# 139
Благодаря за коментара, но д-р Мерсинков не оперира.

Благодаря.

Д-р Мерсинков - Оксиком

https://www.mcoxycom.com/

# 140
Проверете в новата  клиника до Пиргос,(забравих и името) там правят операции и идват и специалисти. Ако е нещо много сложно ще ви свържат с Варна . Успех

# 141
Благодаря за коментара, но д-р Мерсинков не оперира.

Оперират лекарите от Варна - в събота и неделя, но първо минаваш преглед през д-р Мерсинков и той подготвя всичко.

Доц. Джелебов от Ст. Загора също оперира

https://www.mcoxycom.com/news.php?id=1490215143

# 142
Да не е доктор Мекенян, и аз много не я одобрявам, само от това, което съм чула, не съм я посещавала.
Не е Макенян. От нея моя колежка е доволна- аз не я познавам. Аз бях при Рашева -  след " лечението" предписано от нея, TSH от 0 стана 34 единици.....И оттогава в УСБАЛЕ при доц. Томова

# 143
Здравейте дами,
Бременна съм и ще почиваме в района на Бургас следващите седмици. Бихте ли ме посъветвали, ако недай си Боже, ми се наложи спешна АГ помощ - къде да ида? Къде има дежурни читави лекари 24/7?

# 144
Здравейте, предстоят ми изследвания на щитовидната жлеза, не намерих активна тема и реших да питам тук има ли значение преди или след месечен цикъл ще се направят и също за препоръки за добър ендокринолог? Благодаря!

# 145
При половите хормони има значение кога се изследват, за щитовидните не. Пуснете всички 5 показателя обаче - TSH, TAT, MAT, Т3, Т4.
Аз съм с Хашимото и от самото начало ходя при доц. Лозанов, той е гостуващ лекар в Св. София.

# 146
  • Бургас
Трябва ми пластичен или друг хирург за консултация за операция на гърди на мъж /гинекомастия/

# 147
Трябва ми пластичен или друг хирург за консултация за операция на гърди на мъж /гинекомастия/
Д-р Красимир Кенолов, пластичен хирург е.

# 148
  • Бургас
И аз препоръчвам д-р Кенолов. Мен лично ме е оперирал преди година и доскоро не си бях поглеждала разреза от страх. Останах изумена, че е тотално заличен и нямам никакъв белег. Много прецизен и внимателен лекар и има натрупан сериозен опит като хирург.

# 149
Здравейте, някой с впечатления от нефроцентъра и по -специално за гостуващата професор Стайкова от Варна?

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 09:01 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт