Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 758
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
  • София
So close Честит Самуил! Да ви е жив и здрав, и много да ви радва!

m-angel Честито и до финал! Hug

# 676
m - angel Честито лека бременност и нека този път всичко да е наред. 🤗🤗

Малко ъпдейт от мен.
Скрит текст:
След като моя мъж се разболя, март месец ни тръгна с главата нагоре. Дядо ми счупи таз, правиха операция голямо бягане беше с него по - болници. Мисля си, че вече и психически ми влияе зле, защото когато го видях безпомощен не издържах и се сринах емоционално, прилоша ми пред болницата. След това ходихме при майката на ММ и още с влизането ни съобщиха за смърт на негов роднина. Утре ще ходя да давам кръв за туберкулоза и на обяд съм при др Чучумишев.

# 677
  • София
arogans От колко месеца опитвате и на каква възраст сте?

Иначе най-правилно е дните преди О д има контакт
Аз на 40, ММ на 43. Сериозните ни опити са от м.Октомври.

Ами отивайте вече на репродуктивен, след 35+ 6 месеца опити са си достатъчно време

Ейнджълчеееееее! знаех си! Супер тихичко честито, пускай чхг,прогестеронче и стискаме палци!

# 678
  • Замък сред облаците
Ангелче, стиснати палци този път да е до финал ❤❤❤❤

# 679
Супер новини, Адашче! Тихичко честито и до успешен финал 🍀🙏🤞❤️

# 680
Момичета, малко се стъписах и си поревах.  Имах добро предчувствие, че с хормоните нещата ще са ок и ще се поуспокоя малко и насладя на момента на бебеправене, но уви. На 3ти ден от МЦ
LH е 13.4 при горна граница 12.60, а FSH е 7.34 в референтните е. Но съотношението е зле и тоя ЛХ.. Другите са в норма. За капак съм повишила и ТСХ на 2.31. А миналата година беше 1.91.  Ще записвам час явно .. Дали имам някакъв скок на ЛХ заради ОК ама минаха три месеца, спрях ги декември. Последно края на януари бях на ехография и гинеколожката видя само един ДФ, нищо друго като кисти или каквото и да е..Ходя редовно и винаги ми казва , че яйчниците са чисти и всичко е наред.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:56 от Sunday1

# 681
Съндей първо се успокой тсх не е много високо оптимално стойностите е до 2. Възможно е да си го вдигнала от стрес и то съвсем леко. За хормоните не мога да кажа.

# 682
  • Варна

Ами отивайте вече на репродуктивен, след 35+ 6 месеца опити са си достатъчно време

Ами пустата му надежда, че ей този път ще стане Hands Pray...да ще се ориентираме!

# 683
Теста от тази сутрин е положителен.

Hands ClapHands ClapHands Clap
Ура
Heart Decoration

П.П.
arogans, когато мъжът е 40+ златното правило е опити през ден около датата на о.
Успех!!!

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 13:34 от Одри ♡

# 684
Ангелче, тихичко честито! Всичко да е наред, стискаме палци и чакаме следващия тест. Много се зарадвах за теб.

Момичета, мерси за пожеланията. Недоспиването ми разказва играта, но всичко си струва...

# 685
So close, честито за малкия Самуил! People Baby
Да ви расте здрав и щастлив и на теб бързо възстановяване!

m-angel, честито за положителния тест! Лека бременност и до пухкав финал! People Baby

Минзухарче, много ти се е насъбрало последните няколко седмици.. Пожелавам ти всичко лошо да е зад гърба ти, и пролетта да ти донесе новини за нов зараждащ се живот! Heart

# 686
Ангелче, честито! Аз не съм изненадана изобщо, защо бях на 100% сигурна, че си бременна, по същия начин бях сигурна за Мери и Белийвчето ❤️ Нека този път е лека бременността и до пухкав, здрав и щастлив финал! 🍀😊

# 687
Kissing HeartАз този път пропуснах да се запиша в темата, но редовно си ви чета. Изключително се зарадвах на новините от предните страници! Честито на всички момичета! За Ейнджълчето бях сигурна. Heart Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност до финал! Hug

# 688
  • София/Севлиево
Ангелче,честито.Сега всичко ще е наред ❤️
Соклоуз,честито бебче на теб ❤️

# 689
  • София
Скрит текст:

Ами пустата му надежда, че ей този път ще стане Hands Pray...да ще се ориентираме!
Разбирам те, но нищо не пречи да се заемете с тази задача

So close забравих да честитя, да е жив и здрав Сами

Общи условия

Активация на акаунт