"По-здрави деца" с безплатни образователни материали за всички

• 7 655
  • 236
  •   1
Отговори
# 15
  • Там...
Движение, хубава храна, личен пример.

# 16
Хубава храна, спорт, разходки и добър пример.

# 17
Старая се да давам добър личен пример.

# 18
Казвам Благодаря , поздравявам , поощрявам.

# 19
Създали сме си правила, които всички спазваме и разбира се се опитваме да разговаряме повече помежду си.

# 20
  • София
Спорт, здравословна храна, достатъчно сън.

# 21
За деца е важен личният пример. Хубаво е децата да са колкото се може повече навън и да прекарват времето в игра ,защото чрез нея децата развиват не само физическите си ,но и прсихическите си качества.

# 22
Залагаме на личен пример - още от съвсем малки им обясняваме какво правим, защо го правим, показваме как го правим.

# 23
  • Велико Търново
Личен пример в ежедневните рутинни, възпитавам ценности и игри заедно- Понякога образователни, друг път просто забавни и щури Simple Smile

# 24
С личен пример най- вече.

# 25
  • Пловдив
Децата подражават, затова какъв пример даваме е важно.

# 26
Личен пример, говорене.

# 27
С личен пример и възлагане на задачи, разговори кое как и защо

# 28
Всички заедно тренираме, помагат ми в домакинството, избирам по качествена храна

# 29
Старая се да давам личен пример. Не ям нещо, което не бих дала на нея. От малка я научих да яде супи и манджи; вафли и бисквити не знае какво са. Случвало се е да ѝ подарят шоколадово яйце, не знае какво е, подхвърля го, сякаш е топка. Аз сутрин правя йога, тя, милата, се опитва да ме имитира. Прекарваме много време навън в игри в пясъчници, по люлки, пързалки и т.н. Чистият въздух и движението са изключително важни за мен тя да ги получава.

Общи условия

Активация на акаунт