Д-р Здравко Минев АГ гр. Пловдив

• 36 330
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, води ли ЖК по ЗК някой в центъра му, предполагам че д-р Минев не се занимава с това?
Да - д-р Гогова и д-р Петров.
Благодаря! Ако някой има опит с тях, ще се радвам да сподели 🍀

Доктор Петров е невероятен човек и специалист! Благодарение на него сбъднахме мечтата си ,имах много леко раждане и всичко мина перфектно! Препоръчвам го!

# 271
Доктор Петров беше на моето секцио, заедно с Д-р Минев, много внимателен лекар и обяснява доста.

# 272
Здравейте някой правил ли е инвитро при д-р Минев?

# 273
Здравейте някой правил ли е инвитро при д-р Минев?

Аз, но не останах доволна от цялостния подход и методите му на работа. Ако имате въпроси, може да ми пишете.

# 274
Аз също съм правила, от 2рия опит имам момченце. След 1вия щях да се откажа, но мъжа ми ме накара да направим 2ри опит. Не обяснява почти нищо и това неведение ти вкарва излишно напрежение. Наистина е доста добър лекар, но от много пациенти, понякога става недоглеждане. Аз няма как да кажа, че не съм доволна, понеже и доста бързо се случиха нещата при нас и имаме успешен финал. За 1г и половина. Ако имате някакви въпроси и мога да помогна също съм насреща.

# 275
Здравейте, д-р Минев къде изражда Пълмед или Селена? Аз се следя при  лекар в друг град, но искам да родя при Минев. И се чудих при все, че не ми е проследяващ в кой период от бременността да го посетя?

# 276
Здравейте, д-р Минев къде изражда Пълмед или Селена? Аз се следя при  лекар в друг град, но искам да родя при Минев. И се чудих при все, че не ми е проследяващ в кой период от бременността да го посетя?
Изражда в Селена. Аз се следя при него. Ами не мога да кажа кога да си запишете час за него, идете. Той ще ви вика за прегледи  и за тонове след това.

# 277
Да, благодаря Ви. Надявах се, да оперира и в Пълмед, не искам да раждам в Селената за жалост.

Изражда в Селена. Аз се следя при него. Ами не мога да кажа кога да си запишете час за него, идете. Той ще ви вика за прегледи  и за тонове след това.

# 278
Момичета, от година и малко посещавам МЦ Минев, но днес бях доста изумена от цените. На някой прави ли му впечатление, колко струва прегледа там и каква промяна има.
Последно бях на първи преглед при Петров, преди месец, заради зацапване преди цикъл, като съм ИЯР и репродуктивни проблеми. По принцип посещавам друг лекар от там, но се наложи да се прегледам при Петров. Както и да е, заплатих 120 лв, като прегледа си беше с ехограф и консулатция, т.е. даде ми от готовите рецепри, които дават на всички. Хубаво преглътнах...
Тези дни отново бях на преглед, като този път си беше при лекаря при който си ходя и не сме правили нищо по-различно от разговор и преглед с ехограф, но този път ме сюрпризираха с 177 лв..
Честно да ви кажа, парите никкак не са малко при положение, че аз посещавам всеки месец клиниката, че и често съм хоидила и по 4-5 пъти за фолкуметрия. НО сега се изумявам от тази цена, попитах за какво е.. Била за ехохрафски преглед +консултация. Един вид, това да питат какви са ми оплакванията е консултация, предполагам..
Почувствах се обрана, защото и предния месец и този не ми казаха нищо, което аз вече не знам и отново не можеха да разберат дали имам ЗФ или овулация, защото при мен са пикове и спадове на хормоните. Разбирам го това, но обикновено отиваме за да разберем нещо, което ние не знаем и да ни се даде адекватно лечение, а не готовата рецепта за всички...
За мен е разочароващо, въпреки че харесвам тези двама лекари, но мисля че повече няма да отида, защото прегледите ми идват изключително скъпи, а лечението не мисля, че е особено индивидуално и подходящо.

# 279
Еха! Миналата година бяха 80-90 и ми се е налагало да ходя по два пъти в месеца даже. Вече не ходя по ред причини, но близо 200лв за един ехограф е безумно...

# 280
Еха! Миналата година бяха 80-90 и ми се е налагало да ходя по два пъти в месеца даже. Вече не ходя по ред причини, но близо 200лв за един ехограф е безумно...
Ехограф и консултация, както се оказа... Така и не разбрах каква консултация съм направила, по-различна от всеки път...
И в този ред на мисли, моля споделете къде мога да ходя на по-разумни цени, като предпочитам да е лекар, специализирал в репродуктивни проблеми, както и да работи с по-възрастни жени, които все още не са раждали. ПОсещавала съм д-р Чалова и бях доволна от отношение и професионализъм, но се чакаше по 2-3 часа за преглед.

# 281
Аз не мога да препоръчам никого. Ходех при Минев заради кисти на яйчниците (той ме оперира), а миналата година на 39 тепърва бяхме тръгнали да правим опити, но това приключи засега, поради друг мой здравословен проблем. Успех!

# 282
Обикновено таксуват консултацията допълнително, когато прегледът продължи по-дълго. Вие колко време прекарахте в кабинета?

# 283
Обикновено таксуват консултацията допълнително, когато прегледът продължи по-дълго. Вие колко време прекарахте в кабинета?
Ами около 15-20 минути... Различното беше, че този път имаше и сестра, на която диктуваше. Преди това си беше само лекарката.
Жената, която излезе преди мен заплати същата сума и беше доста възмутена също от разликата. Попита защо..и на нея и се обясни нещо, което не успях да чуя.

# 284
Честно казано аз не намирам добри репродуктивни специалисти в Пловдив. Все имат добри препоръки и накрая се разочаровам.
Последно бях при д-р Гогова лятото и платих 70лв. за преглед. Обърна ми достатъчно внимание и останах доволна. Ако това са новите цени и аз ще спра да ходя. Имам огромни разходи по всякакви лекари, добавки.... т.н.
П.с. Тъй като още ivf процедури не мисля да си причинявам, се насочих към нутриционист. Засега съм с отлични впечатления и очаквам първите резултати.

Общи условия

Активация на акаунт