Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 074
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Mediterraneo
Добре, да си дам петте пари за снощния епизод. Очаквано- Яна на дъното. Очаквано- скоро ще й дадат и на нея първо място, а тя изобщо не е на мястото си в това предаване. Кали е другата напълно излишна в този сезон. Неудобно ми е да ги гледам. Гърбов- също. Много го харесвам като комик, харесвам лудите му импровизации, но не и тук. Всичко е пародия при него, а разликата между пародия и имитация е огромна.
На другия полюс- Тома( страхотен, въпреки недодялания грим), Владо( страхотен, въпреки парчето, което аз лично не харесвам) и Христо Петков( греда с парчето на никому неизвестния като певец Клуни).
По средата са ми дуета- свеж полъх са, стараят се много и докарват прилични изпълнения. Браво на Дара- колкото и да не я понасям, се справи великолепно. Керана ми е непозната, нямам изградено мнение за нея от други прояви, справи се добре, но повече с танци и присъствие, отколкото с пеене и имитация на Бионсе. Не знам пропуснах ли някого...

# 331
Тарти, написаното от теб се припокрива с моето мнение.

# 332
Дуета ми е много приятен.Хубаво би било да стане традиция.Разочарована съм,че ще си разменят ролите.Тъкмо си ги представих и:изненада!:frowning1:

# 333
  • Mediterraneo
О, аз съм много доволна от размяната на ролите. Нали всеки трябва да има и другия пол. Тръпна да ги видя Simple Smile

# 334
Не че съю доволна или не, но спрямо другите участници е леко нечестно.
Бутона ясно че е нагласен, както и че всеки по вснъж ще спечели.

# 335
Тома ми е неприятен откакто заряза Михова.
Гърбов е отвратително човече, наречено артист. От типа на уж Луи дьо Финес, но не му се получава.
Керана не мога да се пречупя и да я харесам. Има не от мен.
Владо ще предобри.
Яна-не.
Дара- да.
Дуетът- да.
Кали я забравих- три пъти не.

# 336
  • Варна
На мен ми е забавно. Не може всички да са певци.

# 337
Аз се влюбих в това изпълнение на Керана  https://www.youtube.com/watch?v=kc9-Bdrix8o

Затова сега се радвам отново да я видя, другия ми любимец е Тома Здравков, така като гледам те идвамата и Владо Михайлов и Христо Петков ще са .
Но...няма изобщо да се изненадам от победител вкрая на сезона -Дара Екимова. Money

# 338
  • Берлин
Днес гледах новото парче на Дара с Тино. Добро е. Покрай това още няколко нейни неща видях. Не заслужава хейт. Много добри проекти има. Дано се откопчи от ръцете на болно- и вманиачено-амбициозната си майка. Ако не е отношението към Екимова, Дара ще печели много почитатели. И вече не мисля, че е бездарна.

# 339
  • Пловдив
А аз съм влюбена в този Юда:

https://www.youtube.com/watch?v=C5Vl0HArRAY

И още едно изпълнение на Владо, Керана и Никеца:

https://www.youtube.com/watch?v=g-RsKnmbLXs

# 340
Никой не ми е познат.Не харесвам бълг.музика.И каквото чуя,всеки път ми бетонира мнението.
Цитат
Защо,нещо не както трябва ли се е случило?

# 341
Мислех ,че Яна ще се справи по добре с Лепа Брена, но уви. Не може да пее иначе се старае за движенията. По принцип я харесвам.
Керана доста добра Бионсе. На фона на другите изпълнения и имитации нямаше кой друг да спечели победата освен Дара.
Гърбов ужасна пародия и трагедия. Кичка не заслужава такова неуважение. И това по сценарии с Кали, като Панайотов няма да и стъпи крака в предаването и то чак от Америка. Ще ми е интересно как ще се справи Тома, като Меди. Има глас и ще се справи, но не му хареса какво му се падна.
Допълвам ,че дуета ми харесва и се изненадах приятно.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 20:35 от femmi2

# 342
Никой не ми е познат.Не харесвам бълг.музика.И каквото чуя,всеки път ми бетонира мнението.
Цитат
Защо,нещо не както трябва ли се е случило?
Това пък защо?!
Ако вече е нямал чувства към нея, защо да остават заедно, от съжаление и някаква криво разбрана лоялност?!
Ако няма чувства и за двамата е по-добре да се разделят и всеки да тръгне по пътя си  да намери своята половинка.
Той беше много млад, а тя опитна жена, като се загаджиха. Пораснал е, разбрал е, че иска друго от живота.
Дано и двамата да са щастливи и си намерят точния човек. Аз лично много я харесвам има много позитивно излъчване.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:55 от sineva 1

# 343
Ама и Фъньо се изказа "не меен в лицето не си като Д. Клуни".. сериозно?! Joy Ние пък мислехме че са като две капки вода. Може и да му се иска на Христо да е като Клуни.. ех мечти. 😁
Обаче трябва да призная, че Блатечки се държи много по мъжката от Вергов. Няма никакви лигости, лаконичен, обран. Харесва ми.

То пък не е и нужно. На мен Хр. Петков  ми харесва като мъж, за разлика от Клуни. Въпрос на вкус.

# 344
На мен Тома ми е любимец още от неговия формат. Сега пак ми е на първо място. На второ Владо.

Тома как е зарязал Албена? Гадно ли е постъпил с нея или просто са се разделили?

Общи условия

Активация на акаунт