Полиии

Съгласявам се абсолютно!

Айре

И на мен не ми харесва накъде вървим!!! Сигурно трябва да се мине през това, за да се постигне катарзис, но все пак...

Фенче

И на мен ми е странно - дори още не съм изгледала епизода с превод!

Алинка

Ани ще ме разбере, изобщо не ми хареса, в миналата серия се заиграха и с 3-те куруша, надявам се да е само закачка, а не препратка.
Терзи

Блага

Представям си, ако вкарат герой, който да му предизвика ревноста

Себи

Димана

Мира

"Замръзналото езеро е името на това, което искаш най-много на света, искаш го толкова много, че ще направиш всичко, за да го получиш... Сърцето ти се намесва... и най накрая всичко това те унищожава... Мечтата ти е в средата на замръзналото езеро и ти си мислиш, че си достатъчно бърз да отидеш там и да я хванеш, преди ледът да се счупи ... Но това, което не осъзнаваш е, че вече стоиш на леда и той се разпада около теб."
Ще успее ли Девин да прекоси езерото и да спаси поне тези Сойкан, за които все още не е късно преди леда да се счупи или езерото ще я погълне безвъзвратно...
Диве

С това име Девин е обозначила в телефона си Джихан. [/i]
Нали знаете приказките за сляпата неделя,
така било писано, ...[/i]Сляпата сова ...
Ваня

Майдрийм

Тези двамага , майка и син , се разбират, сдобряват и допълват на секундата.
Лейля е много права- те са си лика-прилика.
Пепи

Какъв епизод! Каква дизи! Само няколко случайни наблюдения, които ме накараха да се усмихна... Къванч е напълно трансформиран в ролята си на Аслан. Той дори не показва нотки за прилика с нито един от минали му персонажи. От минали интервюта знаем, че първото нещо, което установява за себе си като характер, е позата. И все пак, това, което ми харесва да анализирам, е начинът, по който използва гласа Поставянето на гласа му за резонанс като Аслан е уникална комбинация от контрол на дишането и перфектен баланс, съчетаваща горния и долния регистри на вокалния му механизъм Той модулира точното количество дишане, така че е почти дишащо, но НЕ. Обичам звука и се чудя колко дълго трябва да е работил, използвайки гласа си по този начин, за да може да го прави автоматично, когато режисьорът каже "Пусни" и камерите работят.
Това, което забелязах в епизод 5 е, че Kıvanı и Nur, който играе майка си Hülya, започват да звучат ПОЛИЧНО! Понякога те изразяват съгласните си по същия начин и правят някои от гласните им да звучат ярко по същия начин. Това може да отегчи някои от нас, но след кариера в оперното пеене и дирижиране, слушане на стотици хора и как те произвеждат звук, намирам го за абсолютно очарова И вълнуващо. Чуйте всичко и ни уведомете какво мислите!
Втората ми мисъл е свързана с Девин на Серенай. Снимката по-долу е израза, който тя има, когато купувачите на къщата на баща й се връщат, след като осъзнаят, че тя е съпруга на Аслан. Изражението на лицето ѝ показва първия ѝ вкус на сила в новия ѝ живот. Това се случва приблизително в 1:47-1:48 в епизода. Гледате ли го, обърнете внимание на абсолютно оригиналното докосване композиторът Тойгар И şıkl ı добавя към музиката със звуците на дъха! Никой не може да докосне Тойгар по талант, вярвам. Като гледам това се чудя как ще бъде Девин в последните моменти на сериала, когато свърши след 30 епизода. Чудя се: ще се превърне ли във версия на Хюля, или ще остане вярна на себе си? Какво мислите въз основа на това, което сте гледали досега?
Като заключение, след този епизод се затвърди впечатлението ми, че Аслан много трудно ще се откаже да властва, а Девин пък може да се поблазни от властта. Да, Аслан е смел, иска да изчисти бизнеса и името на семейството, но по такъв начин, че и след това всички да продължат да го слушат и да изпълняват командите му. Лъвът си е лъв!
Когато изгледам епизода с буквички, може да ми хрумне и нещо друго, но засега ви пожелавам прекрасна празнична неделя!