Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 838
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз си мисля, че накрая ще е 2 се карат /Елена и Валерия/ и третата /Ирина/ печели.
Кога излиза тази, която остава 3-та? Ден-два преди финала или всичко свършва едновременно?
И аз мисля, че ще е двама се карат, трети печели. Само имам съмнения кой е третият.

По принцип третата би следвало да излезне поне 3 дни преди финала. (ако нямат някакъв ден почивка)
Третата излиза, после има два дена, в които ергенът прекарва по цял ден (с опция за нощ) с всяка една от финалните две, и на третия ден е финалният избор и се замечтават на залеза двамцата.

# 1 186
  • Sofia
Ще ме накарате май да питам дъщерята,която е приятелка с Мила какво се случва:sweat_smile:
Ама какво чакаш още,действай. 😁

# 1 187
  • Луната
Аз си мисля, че накрая ще е 2 се карат /Елена и Валерия/ и третата /Ирина/ печели.
Кога излиза тази, която остава 3-та? Ден-два преди финала или всичко свършва едновременно?
Ирина изглежда в чудесни отношения с Елена, а  нямаше да е ако беше победила.
Казват че Евгени все още е във връзка с момичето, значи има чувства, не мисля че има  време да му се появят чувства към Ирина.
Може да са в добри отношения именно защото Ирина е спечелила, а не Виктория.

И аз мисля, че ще е двама се карат, трети печели. Само имам съмнения кой е третият.

По принцип третата би следвало да излезне поне 3 дни преди финала. (ако нямат някакъв ден почивка)
Третата излиза, после има два дена, в които ергенът прекарва по цял ден (с опция за нощ) с всяка една от финалните две, и на третия ден е финалният избор и се замечтават на залеза двамцата.
Тогава за мен 3-та е Елена, което съвпада с поста на майка й от 2 ноември.

# 1 188
Да не би и Мила да е имала някакви допирни точки с Евгени? Изглежда като че двете с Елена, говорят за едно и също нещо.

# 1 189
Положението е малко "Гроздето е кисело".

# 1 190
Да не би и Мила да е имала някакви допирни точки с Евгени? Изглежда като че двете с Елена, говорят за едно и също нещо.

ХАХ, това е интересно да се разузнае.

# 1 191
Тогава за мен 3-та е Елена, което съвпада с поста на майка й от 2 ноември.
Ако имаме нещо по-сигурно, то това е Еленината ръка в розовата рокля на финала. Което ще рече, че тя е в топ 2.

# 1 192

Отговорът на Мила към Елена действително е многозначителен. И е вероятно да е насочен именно към това.

# 1 193
Елена се чуди къде да се набута да коментира, поства и тн.

# 1 194
Елена се чуди къде да се набута да коментира, поства и тн.

Елена коментира пост на дама, която също я следи в инста. Нищо по естествено не виждам.

# 1 195
С такива фенове не ѝ трябват врагове на Елена. 🙄

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:29 от vermilion21

# 1 196
  • София
Не знам дали може да се приеме за спойлер, но Микаела е на живо в тик ток и на коментара на потребителката Яница, който беше в отговор на друга, която пишеше, че знае коя печели, Мика каза - "Точно така, Яница"
Аз това го приемам като - всичко води към Валерия, ама не се знае.

# 1 197
# 1 198
От коя дата е коментара?

От днес, преди 8 часа.

Е то, ако този коментар е нейн ( На Елена ), се разбира индиректно, че " Понякога когато не си избран, е всъщност по-добре ", което идва да каже, че в последния момент не е тя избраната, тоест не печели тя... Аз така го тълкувам.

# 1 199
От коя дата е коментара?

От днес, преди 8 часа.

Е то, ако този коментар е нейн ( На Елена ), се разбира индиректно, че " Понякога когато не си избран, е всъщност по-добре ", което идва да каже, че в последния момент не е тя избраната, тоест не печели тя... Аз така го тълкувам.

Именно. Никой не твърди обратното.

Общи условия

Активация на акаунт