Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 830
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 200
За всички е ясно, че Елена е финалистка. Буквално е очевидно. Оттам нататък какви са тия “казвам ти снахо, сещай се дъще” коментари не мога да кажа със сигурност. Но е твърде очевидно да си признава загубата.

# 1 201
Скрит текст:
От коя дата е коментара?

От днес, преди 8 часа.

Е то, ако този коментар е нейн ( На Елена ), се разбира индиректно, че " Понякога когато не си избран, е всъщност по-добре ", което идва да каже, че в последния момент не е тя избраната, тоест не печели тя... Аз така го тълкувам.
Именно. Никой не твърди обратното.
Аз твърдя обратното.
От неналичие на читави спойлери и целенасочено пуснати грешни такива се дълбае в някакви отговори, които са си принципни.
Да, понякога да не получиш това, което искаш си е истински късмет. И това може да няма нищо общо с "Ергенът". Общовалидна истина си е.

# 1 202
Дори и да е спечелила Елена,сега, отстрани като гледа, сигурно си посипва главата с пепел.Насадила се е на пачи яйца с Евгени.Затова по-добре да е Валерия избранницата  му-най му отива.

# 1 203
Аз твърдя обратното.
От неналичие на читави спойлери

Ами чудесно. Аз пък имам сигурен спойлер, че Елена е сред финалистките, но не е избранницата, така че от мойта гледна точка съответният ѝ коментар е не само общовалидна истина.

# 1 204
Някой беше писал назад из спойлерите, че още през ноември в темата за Ергенът беше постван профилът на Валерия в Инстаграм, пишеше и "Честито", но модераторите много бързо изтриха поста по нощните часове и малко хора сме го видели. Тогава никой не знаеше коя е Валерия, още почти никакви участнички не бяха ясни. За мен от тогава няма съмнение, че тя е победителката, но очаквах по-интересно развитие на сезона, а не още от началото тя да стане главната героиня и така до края.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 02:18 от @NoName

# 1 205
  • Вестерос
Може да е само коментар ей така по принцип разсъждения..

Профилът на Габа е друг, а не споделеният
.

# 1 206
  • София
Анонсът за следващите два епизода излезе. Смятам, че по коментираните кадри от промото, Айлин ще бъде на среща първия ден.
https://ladyzone.bg/ergenat/evgeni-genchev/bezprecedenten-hod-na … ca-v-ergenat.html

# 1 207
Момичета, има инфо за следващите два епизода в четвъртък ще гледаме срещата с Елена, дори и подарък щял да й даде, а в сряда ще се случи нещо безпрецедентно на церемонията- сигурно ще изгони две, вместо една, заради скнадал (най-вероятно двете Габита)

# 1 208
Момичета, има инфо за следващите два епизода в четвъртък ще гледаме срещата с Елена, дори и подарък щял да й даде, а в сряда ще се случи нещо безпрецедентно на церемонията- сигурно ще изгони две, вместо една, заради скнадал (най-вероятно двете Габита)

Има ли линк?

# 1 209
  • София

Има ли линк?
В моят пост преди този има линк.

# 1 210
  • Варна
Aз обратното разбирам . Вероятно Елена или някой от лагера й, ще му даде подарък , който той няма да оцени, а срещата в четвъртък ще е с някой от  лагера на Вал - Айлин или самата Валерия, на която той ще направи подарък.

# 1 211
Елена явно ще е на среща в четвъртък. Нали имаше кадри как я грабва на ръце и я отвежда. Така пише и в промото ,че ще я открадне Grinning ама рекорден брой целувки с нея? Интересно..

# 1 212
  • Луната
Цитат
В същото време Евгени ще отведе своята „царица“ на романтично уединение под открито небе. Двамата ще поговорят открито относно нагласите си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, предстои да разберем

Мисля, че това се отнася за Ирина. Особено и със снимката на диванчето след това.
Източник

# 1 213
  • София
Според мен ще се усамоти с Ирина, пък на Ленчето ще подари перленото герданче, което е сложила на видеото. Един вид ще я реабилитира след като я накара да бъде послушна предния път.
Допълвам се- явно герданчето е от срещата, където Елена вече е с отрязан бретон, пък тя е на следващия ден.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 14:48 от Beeps

# 1 214
Имам нещо за Hell‘s kitchen, но не го гледам тази година и инфото ми е отпреди 2 седмици (от снимките), не знам дали не идва старо към момента на излъчване.
Цвети е стигнала до етапа с черните куртки.

Общи условия

Активация на акаунт