Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 700
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 105
Джинафи,моля в спойлерът ти се чете ясно Никнейм на потребител!

# 106
  • Мюнхен
Джинафи,моля в спойлерът ти се чете ясно Никнейм на потребител!

Който НЕ Е от тези, които пускат спойлерите, понеже въпросният потребител пише от първи сезон и от 10 години в БГМама въобще, това са си спекули на останалите в чата. Даже не е особено активен в темата. Но мога да редактирам, ако те притеснява, няма проблем.

Закрила съм истинско име иначе, не потребителско!

# 107
А коя е майката на Елена ? Simple Smile

# 108
  • Варна
На мен вече не ми е интересно коя печели, а само коя е третата на финал. Друг спойлер, който ме интересува - Габи или Елисавета отпада първа.
Габи.

# 109
Благодаря! На това се надявах. Искам да видя Елисавета без нея.

# 110
Аз като ви казах, че ни работят. Много са зле.Ще се върна и по- назад. Розмари може също да ни е избудалкала за това, че Евгени е с победителката.
Цялата тая шарада, по която са тръгнали, издава огромно отчаяние, за да запазят и малкия рейтинг, който имат. А реално те сами са виновни- ужасен каст, кофти грим и прически, плоски конфликти с предизвестен край,  и едни хора, които в почивните дни изкачат от телевизора, за да ни се карат колко сме лоши, че не им се връзваме.
Ами ще пишат във форумите под различни никове, докато не ги хване шизофренията. Отдавна го подозирахме. Не знам дали тоя от дискорд също не е поредната партенка, защото ми е странно, някой така свободно да си пише.
А ти как успя да ги докопаш тези чатове?

# 111
  • Вестерос
Щях да пиша залозите ми кой е на снимките:

Това е Виктория:

Това е Ивелина или Ирина:

Това е Елена - по-добри сте в сравненията от мен, но не са ли същите дрехи на пясъка, като тези тук?

На мен в басейна ми мяза на Ирина.

Грозната за мен е Елена само

# 112
Абсолютно подкрепям мнението на lounn.
Дори една част от качения чат в дискорд ми е много съмнителна, където уж се казва коя печели всъщност (някак странен фон има на тази част от текста, сякаш е пипната самата снимка, не знам дали обясних добре).

Колкото до качването на самия чат тук и аз не съм сигурна дали е редно. Все пак се вижда никнеймът на потребителя, който между другото, до сега винаги ни е давал верни спойлери за други предавания.

# 113
  • Мюнхен
Ок, редактирам значи, няма проблеми.

Не съм се докопала до чата по тъмни канали, с една приятелка си говорихме тая вечер дали гледаме Ергена. Тя вика, че ѝ били спойлнали и затова сега гледа само реакциите на Азов и Кукушев. Аз ѝ казах, че то и в БГМама отдавна се говори в темата за спойлери кой е спечелил и тя каза, че тук нарочно се хвърля фейк нюз :д И така...

Колкото за самия чат - идва от канал в Дискорд за филми, сериали и гейминг. Всякакви хора има, явно някои от тях си работят за БТВ и така. Не мога да бъда добавена, само от админ може, иначе с кеф щях да си вляза да агентствам аз пък Grin С техните камъни по тяхната глава, аааа. Познали били също така и за първата целувка.

На мен също ми е съмнително малко защо така свободно си обсъждат, но явно разчитат на това, че в канала се влиза само с покана.

ЕДИТ: Името на спряганата потребителка е махнато. Не че е релевантно де, тя ако дава правилни спойлери, очевидно не е ПР-ката на БТВ. Ролята на ПР-ката е да пуска фейк нюз :д

# 114
  • София
Хахаха, пиарка пише партенки в бгмама, пък другия оправял правописни грешки във фейсбук. Ше умра просто 😂😂 Ей, тоя сторителинг и контент криейшън какво били всъщност.

# 115
Jinnafee, благодаря за уточнението. Това, което си постнала е секция на мястото в дискорда, в което те пишат и наистина не може всеки да влезе да чете. Но е голям гаф така да си пишеш и то с такава категоричност, където всеки, който е в чата, ще види. Затова допускам, че може и теб да са те подвлели.
Едит- Да се повторя, много са жалки, ама много.

# 116
  • Мюнхен
Jinnafee, благодаря за уточнението. Това, което си постнала е секция на мястото в дискорда, в което те пишат и наистина не може всеки да влезе да чете. Но е голям гаф така да си пишеш и то с такава категоричност, където всеки, който е в чата, ще види. Затова допускам, че може и теб да са те подвлекли.

А, абсолютно може, разбира се. Тя приятелката ми въобще не е толкова ангажирана с Ергена, така че не ме е подвела умишлено, просто си говорихме и стана дума за това. И аз зададох същите въпроси, буквално я питах "ти какво общо имаш с тия и защо толкова свободно се говори пред странични хора", та тя тогава обясни всъщност защо е каналът и какво обикновено се нищи вътре. Явно от сериали и филми са минали и на риалитита. Grin

Иначе ето ви една напълно конспиративна теория от мен: ако има ПР-ка в темата, не е изключено старателната метличка на мнения с критики към Евгени да е точно с цел да се пази имиджа на предаването. Bowtie

# 117
Неслучайно го и крият от всички възможни собствени предавания на същата телевизия. Досега никоя от изгонените ергенки също не е казала лоша дума за него (не, че трябва да има лоша, просто е странно прекалено позитивно).

В основната тема така не се е мело миналата година. Вярно, че потребителите не се и отнасяха така по съвсем различни теми, но се трият и неспам мнения. Освен това се появиха и много нови потребители. Отново може да има логично обяснение, че след миналогодишния сезон има засилен интерес от хора, които не са имали профили тук, но все пак и други възможности има.

# 118
Ако ПР-ката ме чете, да кажа: спокойно, кажи-речи всяка победителка ще се приеме по-радушно, отколкото Питона миналата година. 😁

- Искам да те опозная повече!
- Стига!

# 119
Преди малко изгледах гостуването на Ваня Щерева при недоразумението Петя Дикова и ще използвам тази триГуна (както казва Котаракът Румен), тъй като явно се чете от екипа на предаването, да кажа, че след миналогодишното фиаско хората искат да разберат коя е победителката, за да знаят дали да си правят труда да гледат изобщо.

А относно това, че публиката трябвало да не е толкова критична към ергенките и да се поставя на тяхно място, защото, видите ли, всички сме правили глупости в любовта - има една огромна и съществена разлика: ние не ходим да се излагаме по телевизията "в името на любовта".

Общи условия

Активация на акаунт