Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 858
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 975
За следващия епизод целият монтаж на промото е сякаш Габи си тръгва, но нещо малко ме съмнява, че ще е тя точно поради тази причина. Може да я оставят просто за последно и Елисавета затова да реве.
Иначе от кадрите забелязах нещо интересно - в даден момент са ги разместили на церемонията - първо Елисавета е между Габи и Ирина. В кадъра, на който реве е между Джия и Валерия (на мястото на миската Габриела и там Боряна вече е с роза). След това показват пак кадър на Габи, която е до Елисавета (там Пам е с роза). И през цялото време дават коментари на Габриела миската. Та..нещо ми подсказва, че може и тя да си тръгне, но.. ще видим Simple Smile
Скрит текст:

Според мен на тази церемония излита Елисавет, особено както са я наобиколили Валерия и Джия да се сбогуват, а тя реве. Габи ще е след нея, че е по-"колоритна" за цирковете на сценаристите.

# 976
  • София
Елисавета не си тръгва.
Има я в следващи епизоди, в които ги няма двете Габриели. Тоест, те си тръгват преди нея.

# 977
Елисавета не си тръгва.
Има я в следващи епизоди, в които ги няма двете Габриели. Тоест, те си тръгват преди нея.

Ох, тая затова ли ревеше като магаре.... Ама права е, кой ще и подражава на простотиите.

# 978
За мен най-голям съспенс би било да остави за накрая Елисавета и Габи - е тогава Елисавета определено би ревнала като знае, че или си тръгва тя, или най-добрата й приятелка, а драгият зрител би се изкефил вътрешно - злодейките са наказани - едната си тръгва, другата е спасена по милост, но остава без злата си половина. Но не вярвам да го направят, за жалост..

# 979
Четох, че Габка ще бъде изгонена от имението заради огромен скандал!

Именно Елисавета ще пролее горчиви сълзи и ще се озлоби докрай към Елена след няколко дни, защото дружката й Габи ще напусне формата заради нея. Както вече видяхме в анонса, в имението на момичетата ще избухне чудовищен скандал между Габи и Елена, а Бланко този път няма да успее да сдържи част от гнева си.

В един сайт го срещнах това..

# 980
Четох, че Габка ще бъде изгонена от имението заради огромен скандал!

Именно Елисавета ще пролее горчиви сълзи и ще се озлоби докрай към Елена след няколко дни, защото дружката й Габи ще напусне формата заради нея. Както вече видяхме в анонса, в имението на момичетата ще избухне чудовищен скандал между Габи и Елена, а Бланко този път няма да успее да сдържи част от гнева си.

В един сайт го срещнах това..

Аз си мисля, че такива сайтове си пишат малко съчинение по картинка. Гледат промото, гадаят какво ще стане и го пишат в статия да си запълнят дневната бройка, които трябва да издадат.

# 981
Аз си мисля, че такива сайтове си пишат малко съчинение по картинка. Гледат промото, гадаят какво ще стане и го пишат в статия да си запълнят дневната бройка, които трябва да издадат.
И често, без свян, копират мнения на потребители оттук или от другата тема.

# 982
  • Монреал
Райя коментира в стори напускането си. Мисля, че без да иска се изпусна - каза: “не съм вече тъжна, че напуснах… Всичко се нарежда по най-добрия начин. Не мога да го казвам още, но…” И спря да говори🤯
Догадка: явно победителката ще е някоя, която е от по-близкия и кръг. Според динамиката в инстаграм, предполагам е Елена…

# 983
Мисля, че тези сайтове крайно си измислят, просто за да трупат трафик. Реално скандал ще има, видяхме го на промото за следващата седмица. Гнусна история, не знам дори колко трябва да са паднали от бтв, че да допускат такива селянии в праймтайм на национален ефир.

# 984
  • София
Ако е Елена, то трябва да пуснат превъртане назад и блъблъблъ да върнат до неизлъчвани синхрони на Евгени от времето с Валерия в главната роля, в които казва 'ох, но, аз всъщност си мисля за Елена през цялото време'. Иначе няма логика в последователността на събитията. Или Валерия тотално сгазва моралния лук тепърва и Евгени гледа с 'нови' очи на останалите участнички.Фингърс кросд за най-добрия начин дет се вика.

# 985
Райя може да има предвид нещо покрай нея, а не непременно свързано с предаването.

# 986
  • Монреал
За мен най-логичния победител е Валерия. Усещането ми е за едно такова, чисто и много натурално влюбване между двамата с Евгени (не обсъждам личните им качества, а самото зараждане на емоциите им). Докато с Елена малко ми е измъчена работата. Обаче, всички тези информации за обрати, кризи, катарзиси ме карат да се съмнявам… Така ми се е наострил детективския нюх, че следя всичко в социалните мрежи и притеглям постоянно всяка информация😂 Пусто любопитство…

# 987
  • София
А от никъде ни-що не пада 🤣 Рано или късно някой ще стъпи накриво 🤣

# 988
  • Монреал
А от никъде ни-що не пада 🤣 Рано или късно някой ще стъпи накриво 🤣

😂😂😂 Това дебна и аз. Някой да се подхлъзне… Егати и мистерията, тази година.

# 989
Райя коментира в стори напускането си. Мисля, че без да иска се изпусна - каза: “не съм вече тъжна, че напуснах… Всичко се нарежда по най-добрия начин. Не мога да го казвам още, но…” И спря да говори🤯
Догадка: явно победителката ще е някоя, която е от по-близкия и кръг. Според динамиката в инстаграм, предполагам е Елена…

Може би не е тъжна, защото е видяла Евгени какво представлява отстрани и извън балона на шоуто. Или защото нейните приятелки са се отървали хаха. А ние изобщо знаем ли с кого е близка тя?

Общи условия

Активация на акаунт