Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 874
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 140
.
На мен по-скоро ми е интересно коя е третата с която е спал, финалистките са скучни.

Само това остава - да спи с три от момичетата, да ги изгони и да избери други три финалистки
Представям си го - сори, аз съм тук за емоцията и спонтанността, но трябва да си избера момиче, което да се хареса на мама Joy

# 1 141
Наистина ми е странно как може още някой да смята, че Елена печели.Цялото й поведение и постове в инстаграм сами по себе си не оставят й грам съмение , а да не говорим и за всичко останало- изцепките на Блага от миналия сезон, постовете на Валерия , на майката на Елена, фалшивия спойлер , онази влогърка  от тик ток, която винаги познавала и т.н.
По-важното е обаче, че това всъщност е добрата новина. Защото Евгени е точно толкова елементарен и плитък колкото Валерия и взаимно си се заслужават. Повечето от хората, а и самата Елена са харесали идеята за него, фалшивия образ на гениалния и възвишен пианист.
Между другото, братовчедка ми има успешна кариера като класически музикант  в Щатите,  освен това е много атрактивна и винаги се е движила в известни артистични среди. Преди много години се беше запознала с Веско Ешкенази , знам дори, че я сваляше , редовно й се обаждаше и т.н , но от споделенето от нея останах с впечатление, че не е особено читав като човек и всъщност имал ужасен характер.  Хората на изкуството не са никак лесни, в повечето случаи паологично самовлюбени, почти  изгубили представа за реалността. Няма какво да го величаем Евгени, поредният фалшив герой.

# 1 142
Наистина ми е странно как може още някой да смята, че Елена печели.Цялото й поведение и постове в инстаграм сами по себе си не оставят й грам съмение , а да не говорим и за всичко останало- изцепките на Блага от миналия сезон, постовете на Валерия , на майката на Елена, фалшивия спойлер , онази влогърка  от тик ток, която винаги познавала и т.н.
По-важното е обаче, че това всъщност е добрата новина. Защото Евгени е точно толкова елементарен и плитък колкото Валерия и взаимно си се заслужават. Повечето от хората, а и самата Елена са харесали идеята за него, фалшивия образ на гениалния и възвишен пианист.
Между другото, братовчедка ми има успешна кариера като класически музикант  в Щатите,  освен това е много атрактивна и винаги се е движила в известни артистични среди. Преди много години се беше запознала с Веско Ешкенази , знам дори, че я сваляше , редовно й се обаждаше и т.н , но от споделенето от нея останах с впечатление, че не е особено читав като човек и всъщност имал ужасен характер.  Хората на изкуството не са никак лесни, в повечето случаи паологично самовлюбени, почти  изгубили представа за реалността. Няма какво да го величаем Евгени, поредният фалшив герой.

Странно или не, има хора на обратното мнение. И всичко, което е споделено като спойлери, в същност няма категорично доказателствена стойност. Въпрос на тълкуване. От първия си пост след снимките до днес, Елена пише, че се готви за голяма промяна в живота си. Днес дори е написала - започвам обратното отброяване. Не, че не може да бъде всичко друго, но би могло и да е свързано с евнетуалното предложение от страна на Ергенчето. В постовете на Валерия обаче изобщо не виждам сламки. Очевидно спазва по-стриктно клаузите в договора.

# 1 143
  • here and now
.
На мен по-скоро ми е интересно коя е третата с която е спал, финалистките са скучни.

Само това остава - да спи с три от момичетата, да ги изгони и да избери други три финалистки
Представям си го - сори, аз съм тук за емоцията и спонтанността, но трябва да си избера момиче, което да се хареса на мама Joy
Гребе с пълни шепи от живота. Кога, ако не сега?

# 1 144
  • Мюнхен
Скрит текст:

Странно или не, има хора на обратното мнение. И всичко, което е споделено като спойлери, в същност няма категорично доказателствена стойност. Въпрос на тълкуване. От първия си пост след снимките до днес, Елена пише, че се готви за голяма промяна в живота си. Днес дори е написала - започвам обратното отброяване. Не, че не може да бъде всичко друго, но би могло и да е свързано с евнетуалното предложение от страна на Ергенчето. В постовете на Валерия обаче изобщо не виждам сламки. Очевидно спазва по-стриктно клаузите в договора.

Nolii, душичко, бях останала с впечатлението, че много харесваш Елена. Защо толкова отчаяно се вглеждаш за спойлери в съдържанието ѝ, толкова ли искаш да я обвържеш с Евгени - човек, който по всеобщото мнение в основната тема се държа ужасно с нея и с останалите момичета? Тая пирова победа за какво ѝ е?

Че е финалистка, финалистка е, това е ясно от спойлерите до момента. Ама наистина ли ще се зарадваш да спечели? Аз вече не бих.

# 1 145
Аз не мога да си съставя мнение за Евгени. Знам, че е много изрязан в предаването и че, като цяло, от екипа са го харесали. Не знам какво да мисля.

# 1 146
От всичко прочетено до сега започвам да си мисля, че ни баламосват яко... От промо епизода ни показваха как се развива "уж" действието и до сега показаха почти всичко. Показаха ни целувките с Валерия, Айлин, Боряна, Джия, Елена и остават още една целувка с Джия и една може би с Айлин в басейна ( за мен е тя). Трябва да има уж някакви събития, които да обърнат развоя на събитията и може би тук идва третата, която никой не знае коя е. Може наистина да е Ирина ( с нея не са давали никаква близост) и това да е изненадата. Струва ми се много лесно за разгадаване ако борбата е между Елена и Валерия. Другото което може да се е получило ако Валерия се е почувствала "предадена" и да му държи сметка и той да обърне палачинката към някоя друга. Много неизвестни са този сезон и всеки (включително и аз ) си пише съчинение по картинка.

# 1 147
Скрит текст:

Nolii, душичко, бях останала с впечатлението, че много харесваш Елена. Защо толкова отчаяно се вглеждаш за спойлери в съдържанието ѝ, толкова ли искаш да я обвържеш с Евгени - човек, който по всеобщото мнение в основната тема се държа ужасно с нея и с останалите момичета? Тая пирова победа за какво ѝ е?

Че е финалистка, финалистка е, това е ясно от спойлерите до момента. Ама наистина ли ще се зарадваш да спечели? Аз вече не бих.

Нека да оставим фимилиарните обръщения за друг път. Да, харесвам Елена и смятам, че тя е голям човек и може да преценява кой мъж е за нея. Ще се радвам ако спечели тя, защото това ще е победа на интелекта срещу чалга културата и силикона. Ще бъде възпитателно за младите зрители. Въпрос на принципи.

# 1 148
Не знам за какви принципи може да става въпрос в случая, като "наградата" в този сезон е много посредствена. За мен Елена заслужава много по-стойностен и адекватен мъж, такъв с живец. А Евгени и Валерия нека си се гледат като риби на сухо дълги години.

# 1 149
  • Мюнхен
Нека да оставим фимилиарните обръщения за друг път. Да, харесвам Елена и смятам, че тя е голям човек и може да преценява кой мъж е за нея. Ще се радвам ако спечели тя, защото това ще е победа на интелекта срещу чалга културата и силикона. Ще бъде възпитателно за младите зрители. Въпрос на принципи.

Ако интелигентна жена се смачка до такава степен, че да се обвърже трайно с човек, смачкал я в национален ефир, то точно това ще е победа НА чалгата и силикона. Защото последните са излезли от ситуация, която им тъпче достойнството, а тя не е.

Оставям настрана мнението си за Елена. За Евгени съм фифти-фифти. Просто не виждам как една фиктивна победа в сеирджийско риалити предаване може да бъде възпитателна за когото и да е. Все пак Евгени не е представителна извадка за всички мъже.

А ако гледаме на предаването сериозно, то отношения с човек, отнесъл се по тоя начин с теб...дъно. Както и да е, нека разсъждаваме на база това, което виждаме като потенциален спойлер, а не на принципна основа.

# 1 150
Възможно е Благой да спечели Сървайвър, според източници.

Също така футболна кариера като неговата е по-трудно постижима от музикална като на Ерген Евгени.

# 1 151
Възможно е Благой да спечели Сървайвър, според източници.

Също така футболна кариера като неговата е по-трудно постижима от музикална като на Ерген Евгени.

?? За 1-ви път гледам Survivor, там не са ли по - непредвидими нещата? Дори ако е човек на продукцията не се знае другите как ще гласуват?

# 1 152
Какви източници като гласуват участниците вече няма смси?!🤣🤣🤣 И отделно той дори не е ясно дали ще стигне до финал. Предаването не е предварително заснето както преди.

Иначе за Ергенът си е Валката. Източникът ми е момиче, за което се чудехте дали печели, но не искам да споделям имена,че обещах.

# 1 153
  • софия
В тик-ток се въртят видеа, че Айлин също е на финала, но Евгени избира Валерия. Знам, че се ориентирате по евентуалните дати на напускане на момичетата, но пък кой знае как са планирали финала 😀

# 1 154
Не ми се гледа вече- втори път злобарки да печелят е прекалено.

И аз не ѝ пожелавам на Елена да бъде с този льольо, но наистина виждам възпитателен смисъл, не само за децата, но и за възрастните. Има значение хората кой гледат като печеливш образ.

Някой беше питал на милата страница дали е възможно да спи с 3-4 във формата-  абсолютно възможно е , в немската версия след среща са се взимали. Отделно за последните 3 е едва ли не предвидено да прекарат заедно нощта. Като го гледам сега не се съмнявам да ги е оправил.

Общи условия

Активация на акаунт