Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 828
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София

Редактирам - Сега видях пост на Айлин. Следващия епизод ще има роза преди церемонията .

Тук се вижда, че Айлин има роза. Дали тя е "царицата", не се знае.

"В четвъртък вечер (30 март) музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за романтично уединение. " - това според мен е Елена.

# 1 216
Да, Айлин има роза, най-вероятно тя е спечелила играта с шахмата. Писах го това още миналата сряда. Вижда се на промото.
В четвъртък е срещата с Елена. Дотогава трябва да са отпаднали двете Габита, защото не се виждат на снимките. Може това да е безпрецедентното решение на Евгени, но може и просто да не сме видели едната, защото са дребнички (трудно, но допустимо).

# 1 217
Сигурно утре вечерта си тръгват двете Габита заради скандал. Да изгони две е прецедент.  Елисавета реве. Четвъртък той ще нарами Елена за среща,и реално това им е първата романтична индивидуална среща,знаем от първото промо че Габи и Габриела ги няма във вилата тогава.

# 1 218
Ето го разтълкувано изречение по изречение.

Цитат
Дамите ще трябва да отговарят на различни въпроси, а „царица“ ще стане тази, която първа успее да стигне до харизматичния „ерген“. В същото време Евгени ще отведе своята „царица“ на романтично уединение под открито небе. Двамата ще поговорят открито относно нагласите си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, предстои да разберем.
Ще спечели Айлин, вижда се, че има роза в промото и в стопкадрите по-горе.

Цитат
Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като „ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него, а ситуацията в имението ще стане още по-напечена, след като между двата враждуващи лагера избухва невиждан досега скандал. В края на вечерта е ред за сензационна Церемония на розата, в която Евгени ще предприеме безпрецедентен ход.
Предполагам, че неоценената, е Габриела. Ще има скандал между нея и Габи (започна се още в последния епизод) и ще изхвърчат и двете. Източник: промото в първи епизод, в което грабва Елена, а двете Габита не се виждат на кадрите.

Цитат
В четвъртък вечер (30 март) музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за романтично уединение. „Похитената“ девойка далеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я отведе с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие.
100% Елена. Всички сме виждали и коментирали кадрите.
Коя ще си тръгне в четвъртък обаче не може да се каже, трябва да се ориентираме от датите.

# 1 219
  • Луната
Аз мисля, че победителката в играта на шах ще е Ирина и тя е царицата, с коато е под открито небе.
От снимката предполагам, че Айлин получава розата в този епизод, а не Ирина.
А дамата, която ще отведе явно е Елена... те до сега не са имали среща.
Може би заради тази "страстна" среща Елена е мислела, че накрая тя ще е избраницата

# 1 220
Габриела категорично ще поеме към вкъщи след грубите обиди към Елена и Пламена, които виждаме в промото. Взели са си поука от миналата година, когато публиката скочи срещу продукцията за това, че "наградиха агресията с цвете" и този сезон следват линията да гонят незабавно агресорите.
И още в този ред на мисли - гледах Дениз в Култ, която изрази възмущението си към Габи и Елисавета, как можело така да говорят и обиждат, не било хубаво. Joy Мис онлифенс явно забрави за своята изцепка "изрод мръсен долен" и че ако беше в този сезон, и тя бързо-бързо щеше да отлети от Бодрум. Grinning

# 1 221
  • софия
И от оригиналната триглава ламя (така ли ги наричаха?) ще остане само Елисавета... Какъв драматичен развой на събитията. Ще е една идея по-скучно без тутанкамион ;дд

# 1 222
Аз мисля, че победителката в играта на шах ще е Ирина и тя е царицата, с коато е под открито небе.
Може би заради тази "страстна" среща Елена е мислела, че накрая тя ще е избраницата

От къде знаем, че Елена си е мислила, че тя ще е избраницата? Има ли спойлер?

# 1 223
За мен в четвъртък отлита Крисия, би било доста емоционално сбогуване, тя си е drama queen. Да допълня, за отритната в подхода, ми се върти идеята за Баджака, още в началото на един синхрон след тяхна пейка среща, Генчо каза, че не му допада това нейно атакуващо и едва ли не мазно поведение на толкова ранен етап, той се чувства много неловко и неудобно с нея. Иначе за Валерия, образът й е на stand by от 4 епизода, нищо съществено не се случва. Отделно има доста предпоставки да изпуши( губи на шахмата, Айлин се връща с роза-пак набира скорост, взимат й Габи, поканена е пряка конкуренция -Елена, награждават Елена с подарък). За мен бомбата в средата на сезона е свързана с Валерия пряко или пак някакви отношения в които участва. Очаквам следващата седмица да са доста интересни епизодите..надявам се пак да не ми се изтрие мнението...

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:38 от Poli_tod

# 1 224
  • София
Остава и в четвъртък да си ходи Елисавета и всичко ще е 🔝

# 1 225
  • Луната
Скрит текст:
Мисля, че всяка една влизайки в къщата си е мислела, че накрая тя ще е избраната мома от Евгени. А Елена нескрито показа колко е увлечена от него... че е готова дори да изневери на себе си, само и само да остане в играта.

# 1 226

Може би от нейните думи : "Тук най-силният ми опонент е Валерия, не ме притеснява Джия."

# 1 227
  • София
Браво, момичета!
Видях анонса и стигнах до същите изводи като вас. Елена ще е отвлечената. Валерия е със същите дрехи като в анонса.
Ето от промото на сезона.

Ето и от промото на епизода.

Лошото е, че с това май свършват кадрите, които издават нещо. Ще разчитаме на интуиция и разчитане на анонсите. Някои дами тук са много добри в това. Simple Smile

# 1 228
Да, това са последните кадри с разтълкувани герои. Имаме и други кадри, които обаче не можем да идентифицираме кого показват. Евентуално знаем, че Ирина, Елена и Валерия остават до скандала с репликата "Гледай да не се задавиш", но тях трите така или иначе ги знаем, че остават поне до топ 5 (за Ирина, другите 2 са ни сигурни финалистки).

# 1 229
Имаме си тук няколко Шерлок в чорапогащи Simple Smile ,за което шапка им свалям! Та някоя от дамите тук беше казала,че Елена имала рожден ден докато е била във формата.Няма да се учудя,ако Евгени я нарамва на рождения и ден и ако той има някакъв подарък за нея ,перлено герданче или каквото и да е,да и го даде по тоя повод.

Общи условия

Активация на акаунт