Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 808
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 245
Много сме надобряли в прогнозите, но и от продукцията не спят. Почти всички спойлери от промото в началото вече изгърмяха и във втората половина на сезона ще го караме съвсем на сляпо. Дали ще има обрат и какъв ще е той, остава загадка.

# 1 246
Според мен в един момент една от двете- Айлин или Валерия ще поиска от него да избере между тях и той ще трябва да изпрати едната вкъщи ( Айлин).

# 1 247
Ето тук също се вижда как Евгени си "тръгва" с Елена и щом е съпроводено с много целувки... как да не се е надявало нещо момичето.
Скрит текст:

и тези кадри мисля са от тяхната среща

Само на мен ли ми прави впечатление, че снимките и кадрите на срещата на Евгени с Елена са снимани отдалече с дрон сякаш само!? 😀
Що ли така? И банския е сякаш баба ми е на плаж.... дали щото в тяло Ленчето си е доста отпусната(да не кажа доста) та да не личи мм?
И някои твърдят че Гената изведнъж преоткрива любовта в нея? Да бе да. Хайде малко по-сериозно! Никакъв шанс за това. Да, тя е едната от последните три, но абсурд да е победителката! Евгени е там сред 20+  гърли(повечето с доста хубави тела) и да избере точно Елена при все, че си личи, че досега няма никакво сексуално привличане от негова страна към нея? Хайде моля ви се.
Надявам се поне Валерия да не е избранницата, не ме кефи нещо тая с прикритата си злоба.

# 1 248
  • Варна
Само на мен ли ми прави впечатление, че снимките и кадрите на срещата на Евгени с Елена са снимани отдалече с дрон сякаш само!? 😀
Що ли така?
Може би защото са включени в промото и е добре да не разкриват коя е участничката.

# 1 249
Тази дама лъсна като подставено лице на продукцията.

В началото тук ,докато се чудихме коя е Елена Сергова,и бам този коментар,от който тръгна целия интерес към нея.😂

Изслушах комеди-то. Затвърдих си мнението, че Елена остава втора. Лиа доста умело си играе с думите си. От една страна Елена била най-подходящата жена, но в същото време Евгени не я заслужава. Хем казва, че приятелката й е най- най- от последните, хем казва, че дори и наградата не е достойна за нея. Малко ми е неясно как може за времето от излизането от Ергена човек може да си хване гадже и да получи не един, а два пръстена. Явно е голяма любов.
Райа ми изглежда като да е доста фиксирана във визуализирането, но не знае, или е забравила, че след това човек трябва и да се потруди.
Скрит текст:
Да ме извинява, ама със сигурност прави йога макс от 1/5 от живота си и е решила, че нейната йога е истинската (модерна и западна), а не практикуваната в родината й и на всичко отгоре от хора, които търсят едни определени състояния, със сигурност от десетилетия, оставили доста далече зад себе си суетата.
Останах с впечатлението, че е една доста семпла, свита и скучна, наивна (основно във френския смисъл на думата) жена. Симпатична е, но определено  през целия разговор беше засенчвана от Лиа.
Жалко, че не ги даваха повече, а ни занимаваха с драмите на другите.

# 1 250
  • Варна
Тази дама лъсна като подставено лице на продукцията.

Скрит текст:
В началото тук ,докато се чудихме коя е Елена Сергова,и бам този коментар,от който тръгна целия интерес към нея.😂
Точно, там не знаят какво е срам, затова пишат сТрам.

# 1 251
Не е Джия на финал.

А на Елена и казва, че няма привличане и и отказва на финала. Едната финалистка е тя.
Но ако тя е на срещата с толкова много целувки,чак ми е странно,че така се развиват нещата накрая. Но човека си харесва Валерия това е то. А и тези бележки са много хитър ход, поддържат един постоянен интерес на заден план. Доколко знам се крият с Валерия, но към този момент са си заедно.

# 1 252
Аз все си мисля,че не е Валерия. Прекалено ще е очевидно още от първия епизод, а и тази голяма любов не може да се е развивала паралелно с всичките му други обмени на слюнки,и явно и други телесни течности.

# 1 253
Ето тук също се вижда как Евгени си "тръгва" с Елена и щом е съпроводено с много целувки... как да не се е надявало нещо момичето.
Скрит текст:

и тези кадри мисля са от тяхната среща

Що ли така? И банския е сякаш баба ми е на плаж.... дали щото в тяло Ленчето си е доста отпусната(да не кажа доста) та да не личи мм?
И някои твърдят че Гената изведнъж преоткрива любовта в нея? Да бе да. Хайде малко по-сериозно! Никакъв шанс за това. Да, тя е едната от последните три, но абсурд да е победителката! Евгени е там сред 20+  гърли(повечето с доста хубави тела) и да избере точно Елена при все, че си личи, че досега няма никакво сексуално привличане от негова страна към нея? Хайде моля ви се.
Надявам се поне Валерия да не е избранницата, не ме кефи нещо тая с прикритата си злоба.

Някога да сте чували, че човек може и да се влюби без да приоритизира физическите данни? Или както казва Ало-то -  "тук сме Топ красавиците".  И, хайде наистина, малко по-сериозно!

# 1 254
Преброихте ли колко са розите на масата и строените девойки?
Дали си тръгват две де...
Иначе и аз мисля, че ще си е Валерия, просто няма как да не си доизиграят сценария...
С Елена изобщо не си отиват. Изобщо.

# 1 255
Тази потребителка е от продукцията,убедихме се вече.Даже в самия и текст логика нямаше.На мен моите познати не ми доверяват чак такива неща.Виж,приятелки-да,а тази и била позната.

# 1 256
Що ли така?
Може би защото са включени в промото и е добре да не разкриват коя е участничката.

Е то си личи от километри че е Елена! И от промото е ясно че е тя! Но вижте  какъв бански си е сложила?! Може да е умна и всичко ама повярвайте Евгени си е мъж преди всичко, похотлив при това, и при тоя избор на хубави жени е нормално да се насочи към някоя по-стройна!Колкото и някои от вас да казват че не всичко е визия.Там има голям избор при това и не чак толкова време да ги опознае като интелект и душевност, че да се влюби в ума им. Това е реалността..

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:51 от mitpro

# 1 257
mitpro, с такава сигурност заявяваш какво би избрал Евгени все едно си бил там. Розмари ли ти подшушна, Александра ли? Нали поддържаше с тях комуникация в Инстаграм миналата година.

# 1 258
  • Варна
Е то си личи от километри че е Елена! И от промото е ясно че е тя! Но вижте  какъв бански си е сложила?! Може да е умна и всичко ама повярвайте Евгени си е мъж преди всичко, похотлив при това, и при тоя избор нахубави жени е нормално да се насочи към някоя по-стройна! Това е реалността..
Аз не я разпознах. Е, като не я харесва Евгени, здраве да е.. Ще го преживеем. Wink

# 1 259
mitpro, с такава сигурност заявяваш какво би избрал Евгени все едно си бил там. Розмари ли ти подшушна, Александра ли? Нали поддържаше с тях комуникация в Инстаграм миналата година.

Знам само че не е Елена. За друго нямам информация.

Общи условия

Активация на акаунт