Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 811
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 335
Някой има ли инфо кои мъже са отказали да бъдат Ерген?

# 1 336
За Любо Жечев само знам от подкаст съвместно с Розмари.

# 1 337
Значи,сега търсех инфо и разбирам, че довечера изненадата от участничка,която няма да трогне Евгени,според мен ще е песен,която Джия ще изпее на пианото. Със същата червена рокля е ,с която ще е на церемонията.

# 1 338
Хватката е, че се изчерпаха подскаските от първи епизод. А сме още на средата.
Дали е по форматна рамка ТОЧНО в 12-ти 13-ти епизод да дават "подаръка на раздора"? Защото малко така излиза. Satisfied

има още няколко освен басейна, изпълнението на песента с Джия, още едно обяснение на Елена и две - три срещи

тази прегръдка с Вики не знам дали не е минала, както и разстроената Боряна ли беше

@Милена Петрова 681320 изненадата на Джия напротив е много добра, след като има роза още преди раздаването

# 1 339
Искам да попитам за Кухнята на Ада - действително ли това просто момиче е стигнало до черна куртка? Става въпрос за Цв.

# 1 340
dina64, така ми разказаха. Всъщност само за нея питах дали е още там и за майката и сина (само епизодично съм хвърлила око този сезон и тези тримата ми се набиха в очи). Съответно повече ми беше интересно да ми разкажат за обстановката и сцените с “гостите на ресторанта”. Информацията е от втора ръка, надявам се да не подведа никого, но преразказах дословно какво съм чула.

# 1 341

Айлин довечера на церемонията е със същото сако (което не е гаранция де, защото може да няма много връхни дрехи за това време), но има и роза - т.е. е спечелила играта с шаха и най-вероятно е тази, която:

Цитат
В същото време Евгени ще отведе своята „царица“ на романтично уединение под открито небе.

(от тази среща със сакото имаше още един кадър как са на ръба на някаква скала или подобно, "под небето")

# 1 342
Моля, не ми се смейте, но покрай цялото спойлер мълчание, видеото на Ирина, показано ни още в първи епизод, ми идва като подсказка, че Ергени май е натирил Валерия. Да живее конспирацията!

# 1 343
Дали е по форматна рамка ТОЧНО в 12-ти 13-ти епизод да дават "подаръка на раздора"? Защото малко така излиза. Satisfied

има още няколко освен басейна, изпълнението на песента с Джия, още едно обяснение на Елена и две - три срещи

тази прегръдка с Вики не знам дали не е минала, както и разстроената Боряна ли беше

@Милена Петрова 681320 изненадата на Джия напротив е много добра, след като има роза още преди раздаването

Възможно е,аз само предполагам. Сега се рових пак в 1 епизод.

Джия таЗИ вечер пее същата песен,която изпя и при влизането си. Явно затова не го  впечатлява,така мисля аз.Тази вечер има 15 рози и 16 момичета.
Ирина ще има скандал с някоя  ,когато   е с червена рокля и обеци змия, но не се разбира с коя,(когато казва думите " аз съм много секси" ) после ще има скандал с Валерия ,пак с червена рокля ,но с други обеци,а Валерия е с Черна рокля там,а тази вечер е с Розова.
Отделно,има кадър ,в който Елисавета нещо е насълзена по време на коктейла,със същата рокля,която я дават да плаче на церемонията тази вечер.
Явно занапред ще имат наистина много целувки с Елена,защото след като си отрязва бретона, има поне 3,4 кадъра с целувка с нея. Ще излиза на среща и с Микаела. Тази вечер ще се види и с Джия ,тя ще го целуне,но сякаш той страни в нейната прегръдка.  Но Елисавета скоро няма да си ходи май,че има още тоалети,с които не две я видели
А Габи Бланко май днес е краят ,защото всички кадри с нея ,вече са дадени.

Много объркано го написах,ама не е хронологично.

# 1 344
Кадрите с Джиа на пианото не са от епизода, който предстои тази вечер. Гледайте по-вниманително роклите.

# 1 345

Може и да греша, но кадърът от далеч ми изглежда като срещата с Елена от тази седмица. Струва ми се, че тя е облечена с нещо синьо, каквато е роклята на Елена. Той също ми прилича да е с ризата от тяхната среща.

В кадрите, където скачат от скалата, мисля, че е Боряна. Тя има такава бледа кожа с този подтон, а и жената на снимката ми се струва височка.

# 1 346
  • София
Някой има ли инфо кои мъже са отказали да бъдат Ерген?

Много подобен на Виктор - бизнесмен, партньор във фитнес клубове, трениращ редовно. Не е популярен в шоубизнеса, а сред определена група от хора (най-вече разтропани момичета). Сам е отказал, но нямам представа какъв хонорар са му предложили.

# 1 347
Явно е тайна 😃😃😃 Чудя се какво се изказваме като не ни стиска да кажем.
Миналата година имаше статии, че преговарят с Мариян Кюрпанов и Филип Буков. За Кюрпанов не се потвърди нищо (даже мисля, че жълтурите го бяха преписали оттук), а за Буков се оказа за друго предаване.

# 1 348
Кюрпанов не е ли стар вече за Ергенът? Иначе идеята много добра, него го харесвах в брадъра.

# 1 349
В кадрите, където скачат от скалата, мисля, че е Боряна. Тя има такава бледа кожа с този подтон, а и жената на снимката ми се струва височка.

и на мен ми се струва, че това са на Боряна краката, на снимката със скока
а на последната снимка със залеза май си е профила на Валерия

Общи условия

Активация на акаунт