🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 520
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 480
Soney, направи ми деня, благодаря!

# 481
Всеки път като им дадат за награда кафе и ми става жал за участниците.

На мен също. Чудя се - режисирани ли са тия възторзи - какво толко има да му се радваш на едно кафе. По един  локум с орехи да им бяха дали - повече енергия е.

# 482
За Едис съм супер съгласна. Представя се като доста неприятен персонаж, много приказки (които не му правят чест), а на всичко отгоре без покритие.

За Татяна не съм съгласна обаче. Първо, не е топ модел, окей, но в такава форма на нейната възраст - според мен си изглежда супер жената. За корекциите - никога не бих си ги направила, но щом тя се харесва така - евалата, това е важното. За сервилното отношение, окей такова е, ама всички мацки тука така пишат, все едно са бесните кариеристки, вкъщи мъжете си перат само сами и това да переш по националната телевизия е едва ли не унижение. Всеки помага, с каквото може. Татяна се кефи да пере - евала, Станилия се кефи да се бие наравно с мъжете - евала, Елина се опитва да мисли и да прави стратегии - евала. Жените трябва повече да се подкрепяме, а не само да се съдим и да гледаме коя е по-по-най. С две думи, стига с това вменяване на вина на жени, които са избрали този път в живота си. Срамна работа няма. И ще е особено яко да помним това и да се подкрепяме. Моите 2 стотинки по темата.
Напълно съм съгласна с теб. Аз не мога да разбера какво толкова не й харесват на Татяна. Предполагам, че основната причина е, че е фолк певица. Иначе тя не е чак толкова зле в игрите - доста пъти е печелила точки за племето си. Има и по-зле представящи се от нея. Не знам защо винаги се изтъкват нейните загуби и провали в игрите, както вчерашната, а когато се справи добре, никой не го отбелязва сякаш не се е случило. 
Също така смятам, че тя е просто една грижовна жена. Татяна има син (може би на 20+ години) и вероятно все още се грижи за него и така е свикнала вкъщи. Какво лошо има в това, че пере не само гащите, а дрехите на другите участници щом й харесва да го прави? То като се замисли човек какво има да прави в дните, в които няма игри и племенен съвет - може би така се разнообразява и си запълва деня като върши нещо полезно, а не само да лежи и да мързелува като другите. Също така не намирам нищо лошо в това, че готви за племето и ги обгрижва. Ами има и такива жени, колкото и на някои от вас да ви е чудно. Това според мен даже не е някаква стратегия - тя просто си е такава.
Аз намирам Татяна за добронамерена и я харесвам за разлика от изключително злобните, арогантни и безсрамни Божана и Снежана. Тях двете не мога да ги понасям, дори не мога да ги слушам, когато говорят, но май ще ги гледаме до финала на предаването, защото правят интриги, а това държи зрителите пред екрана..

# 483
  • SF
Ама локум с орехи са се стиснали Simple Smile. Трябва да си щедър, за да си в кадър. Simple Smile

Аз много обичам кафе. И в момента ви чета с чашка в ръка. Може и още едно да си направя.

Fortuna, сякаш съм писала под чуждо име.
Не знаех на кого да стискам палци - Тино или Елина. И двамата са "моите хора". Тино ме издразни с вота си срещу Елина и затова бях повече за нея, но сега щях да пиша същите постове, но в посока Тино.
Толкова ми харесва Елина, че чак искам да се запозная лично с нея.
Не мога хубаво да се изпадвам на вкарването на идола. Елина ми я няма, а Тино, вече и Станилия, са навряни при онези неандерталци  и няма да дочакат сливането.
Тино, Тино... Толкова ли не си даде сметка, че приятел с тези хора няма как да станеш и разочароващо за мен се подхлъзна.

# 484
Както много от вас писаха, изгониха най-лъчезарната усмивка на шоуто.  Язък.

# 485
  • София
Миналата година също размесиха племената и така отпадна Жоро.
Едис ми напомня малко на Жоро, когато говори за стратегиите си. Не виждам злоба и подмолност, каквито му се приписват, реакцията му вчера, когато отпадна Елина, не ми приличаше на реакция на злобен човек. В Зоран миналата година, например, забелязвах повече "коварност" и дори злоба (когато във всеки удобен момент отричаше заслугите на Борислава).

Също като при Жоро, смятам, че Едис има потенциал, просто съществува опасността да остане недоразвит. Например, при размяната на съплеменници, действията на Благой предизвикваха изключително бурни реакции и разстърсиха и отлъчените и оставащото племе на Червените, докато от действията на Едис нямаше "сърдити", дори и потърпевшите. Той се старае да се държи добре дори и с тези, които номинира (Мария, Елина) и не мисля, че трябва да е по друг начин, т.е. няма нужда човек да е груб или да си печели врагове, играейки. Не го намирам за двуличие, аз бих предпочела да се държат добре с мен, независимо дали някой ме номинира или не.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 17:32 от La Vikinga

# 486
Ох, 😀гащите на Благой скъсани. И сега горда Татяна трябва и да кърпи….пеейки Даньова мама и бъркайки ориза😉
Значи неговите гащи ми бъркат в здравето от много време, поне от две седмици са така, ама Татяна не се сеща да ги закъпри.
Вероятно няма с какво иначе да ги е зашила.. Предполагам, че и с това би се справила за разлика от другите жени, но щом е срамно и да можеш да шиеш - добре. Simple Smile

# 487
  • SF
Както много от вас писаха, изгониха най-лъчезарната усмивка на шоуто.  Язък.

А сега, де!! Докато зрителят гласуваше, държеше нещата под контрол. Simple Smile
Гифчето ти е страхотно! Браво!

# 488
  • София
Емил Каменов има подкаст? Говори ми за провал...

# 489
😵💫😵💫Коя е ТатИяна?😀😀😀😀Елина е лингвистът на Сървайвър, Ваня пасти да яде🤣
Това беше потресаващо. Много съм изненадана от неграмотността на това момиче, което всички толкова възхваляват. Ами очевидно и тя не е перфектна, както и всички останали. Всеки си има някакви кусури.

# 490
  • София
Скрит текст:
Ох, 😀гащите на Благой скъсани. И сега горда Татяна трябва и да кърпи….пеейки Даньова мама и бъркайки ориза😉
Значи неговите гащи ми бъркат в здравето от много време, поне от две седмици са така, ама Татяна не се сеща да ги закъпри.
Вероятно няма с какво иначе да ги е зашила.. Предполагам, че и с това би се справила за разлика от другите жени, но щом е срамно и да можеш да шиеш - добре. Simple Smile

Четно ли? Не познавам човек, който не може да закърпи нещо, колкото и да "не може" да шие - това включва и мъжете. Не знам откъде тази сигурност, че другите жени не биха се справили с тази тежка задача. Но някак си мисля, че и Благо би се справил сам, ако имаше желание, но не му се налага. (Това хипотетично, ако имаха конци, че явно е важно да се каже)

# 491
Учудващо и на мен ми е мъчно за Елина, че и за Тино и Станилия след нея. Дори Мария я ожалих.
Много топло и трогателно изпращане на Елина. Направи ми впечатление , че се впусна най-чистосърдечно да се прощава първо със сините, най-близки ги чувстваше, а и те бяха разстроени. След това с червените, но така спонтанно изтича при сините, че чак ме трогна.
Елина не е лошо момиче, слънчева и лъчезарна е, но мястото не и е там, както на Татяна, Мария и други май дето излезнаха, че и на Геви. Тя вкара мисъл, отиде със стратегия за мен, не изчака и атакува още в началото с опити за коалиции и разделение, нещо като сив кардинал се котира за мен поне. Отделно май още с отиването там, преди племената да са ясни е имала някакви стремежи да се уговаря предварително (по думи на Божана или кой беше там от другото племе) Вярно, че стана по-обрана после, ама...другите се пазеха и я набелязаха. Също и в игрите не знам, движи се добре с противника в бягане и т.н., но някак тромава изглеждаше, не е спортен тип за мен сложена, иначе симпатична в лице, слънчева, но...това аз видях и не бях за нея от самото начало нещо не ми хареса, подозрителна бях.
Харесват ми новите неща, тандемите, двубоите за отпадане, изобщо ми е интересно доста. Времетраенето не ми пречи, искам да се дава поне 3 пъти в седмицата, иначе се позабравят нещата, интереса и т.н.
Тино и Станилия са единствените при червените, които да са ми симпатични. Дани се спаси човека)) Хареса ми Божана , че влиза в крак с другите, старае се, има хъс това момиче (иначе вярно е като докосната, ама..) Ермина почна да ми се губи нещо. Тя е най-силната заедно със Станилия при жените и от двете племена си мисля.
Най-неприятни са ми Чефо, Едис и Благой.

# 492
  • SF
Започва да заприличва на "Сървайвър".

# 493
Кой мислите, че ще намери скритият идол?
За мен от червените може би Тино , а от сините...не знам, иска ми се Божана да е или Снежана.

# 494
Не знаех на кого да стискам палци - Тино или Елина. И двамата са "моите хора". Тино ме издразни с вота си срещу Елина и затова бях повече за нея, но сега щях да пиша същите постове, но в посока Тино.
...
Тино, Тино... Толкова ли не си даде сметка, че приятел с тези хора няма как да станеш и разочароващо за мен се подхлъзна.
Тино не гласува ли за Татяна снощи?

Общи условия

Активация на акаунт