Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 61

• 28 784
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
https://www.iowaclinic.com/physical-therapy/deep-squats-what-are … how-do-i-do-them/

https://boxlifemagazine.com/7-reasons-to-squat-ass-to-grass/

https://bretcontreras.com/5-things-you-should-do-everyday/

Натке, има полза да си клечиш всеки ден като дете за по 10 мин. ТаИ мобилност със сигурност ти позволява да товариш правилно дори само на хоризонтален клек.
И все пак за дупе най-добре е хип тръст.

# 76
По клозетна йога нямам равна тази седмица. Да се оплача...

# 77
Спринг, защо не пробваш Карнивор?
Това е абсолютната елиминационна диета. Със сигурност ще помогнеш на стомаха и червата.

# 78
Даже няколко дни само на костен бульон го даваше онзи с колита

# 79
Има и по-драстична опция която да опиташ евентуално - чист фаст само на вода, поне 3 дни или там колкото успееш да изкараш. Ако е само за чревна лигавица го дават че още на 24ч почва да се възстановява ама то при тебе не се и знае от какво е и дали е само това.
Поне на мен ми звучи бая драстично но пък доста хора го правят, явно не е чак толкова страшно.

Cygnus_i, аз си клякам вече спокойно, поначало мобилност си имам, винаги съм била много гъвкава. До скоро като ми трябваше да стигна или правя нещо на ниско, се навеждах от кръста и действах така, но вече се оправих достатъчно да мога и клекнала да съм. Ама те минаха към 4 месеца вече и не го жаля толкова тъпото коляно,то не става и все да го пазя че хептен кекаво ще е така. Един път раздвижа ли се сутрин, нататък вече почти забравям за него.

# 80
Добро утро.
Вчерашното новолуние нещо не ми подейства хич.
Ни глад имах, ни студ, ни съм свалила.
Абе и друг път на новолуние имам такива случки. Карай да върви. В събота пак. Евентуално.

# 81
Новолунието все още не е приключило, днес продължава до 19:26 часа.

# 82
Може би трябваше днес.
Даже съм издута в корема.

# 83
Елора, тази фаза започна от снощи около 19 часа и е днес до 19 часа. Най-подходяща е за такива като мен, но аз засега прескачам, защото се опитвам да ям в прозорец от 4 часа - например в 17 ч. и после пак до 21. Уж вчера изместих второто хапване  преди 19. Но не бях гладна още и не ми се получи стабилно хранене. Та снанАха 3 хапвания , егати.
Нищо, не се отказвам и продължавам опитите.
А ти днес можеш да прескочиш обяда / ако можеш и не си закусила, и да хапнеш след 19/.
Ти поне си правиш фастове.
На мен фазите на Луната си ми влияят и се съобразявам с циклите. Например се епилирам само във фаза намаляваща Луна, тогава зная, че и рестрикциите в храненето се отразяват благоприятно.
Е сега с тази фаза за 14 дни си знам да внимавам с храната, гледам да не се и подстригвам тогава, защото моята коса расте и без това бързо. Ноктите ми и те .

# 84
И аз днес гладувам, засега съм ок.Обаче получих някакво зацапване, защото съм около овулация.Надявам се, че е нещо инцидентно.Мисля до утре сутрин да изкарам, но ще видим.

# 85
Шарпи, това було усеща ли се в сготвения продукт? Скоро четох много негативен отзив точно за него, а и открай време ме гложди това було яде ли се, маха ли се...🤔🤔 Все не смея да купя за проба. Докъде стигна с книгата на Фънг?🙂
Не се усеща, при печенето дори сякаш изчезва. Да ти кажа честно, и аз в началото бях скептично настроена, ама като опитах, много ми хареса.
С книгата съм я закъсала малко, че много късно се прибирам, докато сготвя, хапнем, потренирам и като се опъна в леглото заспивам за 20 секунди. Последните дни бая нерви в работата. Уикенда ще си я продължа спокойно.
Тук за клека няма как да се съглася. Всъщност дълбокия клек е най-натоварващия за глутеуса и квадрицепса, и с най-голяма мускулна активация.
Изисква много добра мобилност, и ско не се усеща напрежение в г*за, означава, че не се прави правилно и кръста и колената поемат товара.
То това важи за всеки вид клек. Това се опитах да обясня и по-горе. А вече в зависимост кой каквото търси - избира кой вид клекове да прави. Аз например като ми се отпусне задника, веднага залагам на стандартните  клекове, ама правени с обувки с токчета. Имат прекрасен ефект!
Сега отивам да обядвам последна порция от прясното ми зеленце. Yum

# 86
Булото си е една ципа дето не остава много от нея след изпичането, че е мазничка, а и предимно много тънка. Ако някой си представя че ще се опече до жилав слой - няма. Хем обвива там кюфтето или каквото е увито в нея, хем и го предпазва поне малко от изсъхване по време на готвенето че пуска малко мазнинка, но друго от нея не се усеща.
Едно време на село като се заколеше прасе, слагаха дроб и прочие в тава и ги покриваха с булото да ги пекат така, много добре ставаше.
Продължаваме си на зелева вълна явно... Приключих киселото дето имах сготвено със свинско, довечера салатата ще ми е прясно зеленце с морков - заешка Grinning Чудя се, на това нещо рукола дали ще му отива? Май точно такава комбинация не съм пробвала. Разреждам си руколата дето съм си посяла на терасата, че съм се поувлякла със семената, в момента все още е с доста мек вкус че са мънички, но аромата си го има нормално.

# 87
  • София
Здравейте, мацки! Днес ми е ужасно зашморцано... Едно такова отпаднало и свят ми се вие. Бебето яде през 3 часа през нощта и вече душата ми спи. А през деня не мога да спя. То днес по изключение залепи 3 часа и аз вместо да се възползвам... Чета разни работи. Иначе се качих на кантара и от 93, съм 91,4. Това е вода, но все пак ми стана готино. Мисля да се меря 1 път седмично.  Стриктна съм, сутринта хапнах варени яйца с малко сирене, маслини и 2 черита. На обяд свински пържолки със зелена салата. Не съм гладна. Снощи обаче пак имах пристъп за сладко, туширах го с малко айрян със сол. Не съм стриктна от към млечни, но за сега не мисля да ги махам, понатам може.
Natka, в какво си си посадила руколата? В сандъче, в саксия? На слънчев балкон ли трябва да е? Аз обичам и ако става лесно бих си засяла и аз.

# 88
Гледай и мазнините да са достатъчно.

# 89
Здравейте! Мисля че в тази тема имаше пост със информация за човек, който се е излекувал от болест на Крон със хранене, подобно на ВМ НВХ. Разрових и двете теми да търся тази информация, но не я намирам, а беше писано скоро- преди една-две седмици сякаш. Можете ли да ми помогнете да намеря този пост. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт