Нашите second hand находки - тема 47

• 87 970
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Ей това му е сладкото на ВУ.

Абсолютно! Затова така и не успях да възприема за себе си идеята да пазарувам онлайн секънд хенд или пък да купувам от аутлет секцията на Мания. За мен емоцията е да се рови Heart Eyes

# 121
Да се оплача, че цяла бременност дебнех за хубави клинове в Манията и в събота, няколко дни преди раждането ми, беше ПЪЛНО с клинове и дънки за бременни в Мания Дружба Joy Ходих да си взема някои преходни дрехи, докато се пъхна отново в нормалните ми размери, и съм доволна. Три долнища на анцуг си взех, няколко по-широки тениски, две бебешки дрешки, доста тениски за половинката. Последният е особено доволен, защото са и на любимите му марки. Вика ми "кой ще ме облича сега, като се роди бебето". Милият хич не обича да ходи по магазини, независимо дали втори употреби или "нормални".

Поскъпнало е в Мания. Не помня кога ходих за последно, но в събота при ден на зареждане сряда цената в зала А беше 39 лв. за кг. В зала Б беше 24. Пак съм доволна, де, но се и впечатлих колко много хора имаше с пазарски колички (не онези кошници на колела) и ги пълнеха даже. Върхът беше една жена, която остави 225 лв. на касата в зала А. И не приличаше на търговка. А най ми харесаха една двойка, бяха на годините на родителите ми. Бяха близо до мен и жената се чудеше на една риза. Мъжът й каза "взимай, взимай, нали аз плащам" Joy Heart

PeacockLovе, блузките с Марио са страхотно попадение и наистина доста актуално Heart Eyes
Благодаря за полезното инфо. Аз съм края на 6-ти месец и колкото пъти съм успявала да стигна до ВУ няма и няма нищо за бременни. А преди винаги е имало поне по един/два/три модела.
При първа възможност ще отида до Мания Дружба.

# 122
Аз пък сега ‘открих’ сайта на Ремикс и съм като луд с картечница. Направих огромна поръчка! Има супер оферти - като рокля на Ted Baker за 24лв - и не чак толкова. Като пристигнат, ще си избера. Останалото го връщам.
Така че, ако има кодове за отстъпка за Ремикс, бих се радвала да споделяме тук в темата. ❤

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 20:46 от HappyRSmile

# 123
И аз не удържах пак на Ремикс, три блузи за лятото за по 5 лв всяка поръчах, а в кварталния втора употреба, който е супер мизерен, са парцали по 6 лв единична цена.

# 124
И аз бих се радвала на кодове за Ремикс, 2 чифта Levi's дебна. Писах в темата за кодове, но няма отговор.

# 125
Не се въздържах в Ремикса Simple Smile Чакам тази ефирна рокля

# 126
И аз бих се радвала на кодове за Ремикс, 2 чифта Levi's дебна. Писах в темата за кодове, но няма отговор.
Те май изтекоха.Пък и бях писала ,че са за първа поръчка.Моят с 40 при първа беше изтекъл.Така,че си бях на далавера.Бяха някакви инфлуенсърски кодове Тони40 и Карина40.Даже и не ги знам кой са 🤭🤭🤭.Но доста неща си поръчах от Ремикс.От моят и на майка ми профила 😄🤪.Дано пускат още такива и то не само за 1-ва поръчка. Не знам ,кой мацки пускат кодове,за да ви постна.Но се зарибих и аз от Ремикса 🤭.'А иначе си ровя редовно в Манията в Бургас 🤪

# 127
Еее, минавам дa се похваля със страхотна находка. Падна ми възможност да отида в Мания Ямбол и… намерих  топ на Acne Studios 100% коприна за крупната сума от 4,59лв…
В Нета го намирам за 150,00 $US…
Еми, със здраве!

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 18:55 от HappyRSmile

# 128
  • Mostly in my mind
Супер, ама показвайте де. Blush

# 129
Ето, щрак:
Скрит текст:

# 130
  • Карлово
Супер!

# 131
  • Mostly in my mind
Прекрасен е!!! Heart

# 132
Страхотен топ, със здраве са си го носите. Heart Eyes И аз така попаднах на тениска на Balmain, която купих нова без етикет за 40 лв., а се оказа, че редовната и цена е около 700 лв. Scream Мъжа ми ми забрани да я нося, за да не я скъсам хахах. Само за много специални поводи Joy

# 133
  • София/Севлиево
Винаги съм искала такова пухкаво гащеризонче и си намерих само за 3 лв,беше ново с етикет,ама бързах да го изпера и облека и не се сетих да го снимам.Пък го намерих в една супер неугледна ВУ,заедно с един тренч Веро Мода,пак за 3 лв,без видими следи от употреба,на живо е много хубав (в този магазин винаги съм си намирала хубави и нови неща,но е много неприятен на пръв поглед.

Щеше да е супер ако имаше и джобчета,но все пак е пижама и са решили,че може и без тях.Много е меко, удобно и топло.
Ето и тренча

И едно яке за вятър на Уайкики за 7 лв(от друга,по-джиджана ВУ)

# 134
Аз си получих поръчката от Ремикс - много доволна, трите блузки с етикет, панталонът пише, че е без следи, но е нов, еткет няма. Всичко за 31 лв.

Общи условия

Активация на акаунт