Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Е да де, нищо не са казали за по- дълъг период. минимум 3-5, не става ясно,че не трябва да са и над 5...
Ми тогава защо са му взели парите като е такъв голям проблем? За какво пускат проба, която няма да е реална? Сега като излезе резултата 100% ще падне голям рев като го видя Confused

# 61
  • София
Ян то това 3-5 е точно това, минимум 3 максимум 5. Ех, що не писа да питаш... Ще повтаряте, пиши оплакване до болницата, но са ви казали по телефона правилно информацията

# 62
Ооох,Боже.... Ние го разбрахме като минимум от три до пет, хич не ни е хрумвало,че има максимум . Сега ще го накарам да звънне в Щерев,но той и без това не искаше да пуска нищо, едва ли ще се занимава сега Cry

# 63
Момичета имам един малко страничен въпрос.
На 2 април срещу 3 през нощта започнах да кървя, изхвърлих сакчето и след това голям месест съсирек. В момента продължавам да кървя умерено. Но тази сутрин си направих тест с чувствителност 10 и чертичката си е същата както преди да започна да кървя. Със миналия ми спонтанен аборт вкъщи ,не беше такава чертичката 3 дена след това… Тогава проследявах със същите тестове дали спада и на всеки втори ден беше с една идея по-бледа, докато след около може би две седмици вече беше отрицателен.

# 64
Krasi, възможно е да не си се изчистила напълно и затова все още да не са се нормализирали нещата. Всеки път си е индивидуална ситуация, може сега нещата да са били в малко по-напреднал стадии и затова да отнема повече време. Съжалявам за това което се е случило. На преглед най-добре ще се види ситуацията

# 65
  • София
Все още не е паднал хормона, нормално е . Отиде ли на лекар да се види дали всичко се е изчистило?

# 66
Ами гинеколожката ми каза след като спра да кървя понеже още ми каза ,че се до изчиствам и матката може да си контрахира и да се доизчисти , ако има още нещо.

# 67
  • София
А с каква цел правиш тестове за бременност? Те нищо не показват в момента. Отиваш на лекар и ще се разбере, не знам защо трябва да чакаш спиране на кървене, може и по време на кървене да се провери състоянието

# 68
Ами тестовете понеже имам 60 бр. и понеже миналият ми спонтанен си проследявах на всеки два дена и чертичката си беше с една идея по-бледа и след около 2 седмици си беше отрицателен. А и тогава гинеколожката ми каза пак да си чакам докато спре кървенето и след като спря отидох и се видя че съм си се изчистила и както тогава и сега всеки ден за определено време си имах болки тип менструални и тя ми каза че така матката си контрахира и се чисти.

Момичета обадих се на гинеколожката ,каза ми че за 3 дена няма как да ми спадне ЧХГ понеже плодът отговаряше на 8г.с. , когато е спряло сърчицето и не е като предният път в 6г.с и да няма пулс и този път нещата ще са малко по-бавни , смисъл по-бавно ще се изчистя понеже е по-големи седмици от преди. Да не се притеснявам за болките било добре даже да ги имам защото се изчиствам значи. И да както и преди ми каза след като спре кървенето да отида за преглед. До 40-45 ден ми каза ,че тестовете ще са положителни с чувствителност 10 , все пак каза ти се чистиш сама , а и не е като с магическа пръчка , днес да направиш аборт и утре да са ти отрицателни тестовете. Все пак 2 месеца и половина си била бременна и хормоните също трябва да се нормализират , тялото ми преживявало най-малкият стрес спрямо медикаментозен или кюретаж. А също така и че ако не съм се изчистила би следвало тялото ми да показва това , смисъл да избива някъде или в температура , със втрисане или да пълня 1 превръзка за по-малко от 30 Мин. Това ми каза и да съм спокойна. Не знам доколко да й вярвам.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 12:17 от Krasi3838

# 69
  • София
Krasi3838  ,добре си се чула с АГ,а и ЧХГ не пада чак толкова бързо. И аз мисля,че ако има нещо,то ще има поне температура.
И аз утре съм на лекар да видим какво се случва.
  Yan25  ,ако още не са занесли пробата,няма ли как да се канселира изследването?И да ви остане за следващия път примерно?
  Didi_Bidi не е толкова зле шийката.
Иначе може и да се обърне,моят син към 25 седмица се завъртя от главично в седалищно и като взе да ми натиска все едно серклажа ,беше много неприятно за мен.Няколко дни по-късно си се върна обратно в главично положение ,така че работата е динамична при бебоците,може пак да се завърти,не го отписвай.
Е секцио родих де,ама по други причини.
Мацето ,недей така де ,еххх 😣 Дано си внушаваш за потенето.Имаш ли някакви симптоми на бременност?
Иначе за боледуването баш сега е много крив сезон!
И аз бях тръгнала в краткия бременен период да се разболявам,оправих се с чай с лимон и лукчета смучех да си овлажнявам гърлото.
Докато се къпех хвърлях малко морска сол в банята,на мен носа ми беше зле,гърло ме наболяваше и ми се кашляше.Пресякох го някак си.

# 70
Момичета, разбрахме се,че не са 20 дни. Не се смейте Grinning ще е актуална пробата, чакаме резултатите до утре.
А защо потенето да е лош знак , какво ви притеснява в него? Аз всяка нощ се събуждам изпотена ,а не отопляваме стаята . Но не съм бременна, при бременност какво означава?

# 71
  • София
Момичета, разбрахме се,че не са 20 дни. Не се смейте Grinning ще е актуална пробата, чакаме резултатите до утре.
А защо потенето да е лош знак , какво ви притеснява в него? Аз всяка нощ се събуждам изпотена ,а не отопляваме стаята . Но не съм бременна, при бременност какво означава?

А така!

Защото е признак че пада прогестерона, случва се и дните преди цикъл

Бъбълс безсилна се чувствам, просто не съм боледувала от почти година, абе един сопол не съм имала, обиколих света по командировки и точно сега, вкъщи ме намери....

# 72
  • София
Абе помислих си го,че може и да не са 20 ,ама си викам ,айде сега няма да ти го пиша 😂 Мъжа ти ако реши да си каже,ще си каже ...

На мен това с потенето ми беше много явен знак,че нещата при мен не отиват на добре 😣
 Дано при Мацето не е така.

При бременност имунитета си пада ,а тоя март е тройно критичен откъм вируси имам чувството 😡 И да,безсилни сме ... като има да става и БАМ,в най-неочаквания и неподходящ момент.

# 73
Мен точно миналия март ми беше аборта с тежкия вирус.. и сега пак бях болна  през март.
А мъжа като му казах,че сега ще повтаря и ще се караме в Щерев, вика Ох добре де, успокой се, 7 дни са Joy викам Браво,аз много се радвам Grinning

# 74
Момичета, все пак се реших на кюретажа и изследване на абортивният материал. В тази връзка реших да ви споделя какво ми помогна миналата година след тази процедура. Дълго време влачех различни инфекции, лактобацили не ми бяха останали, имунитета се срина, то цистити, то чудо. Не искам да звучи като реклама, но в крайна сметка нещата при мен се оправиха с тези неща: Пробиен Фемифлора Синбиотик, БАКТОХЕЛТ капсули, Гинексид пяна за интимна грижа и Цистон за цистита. Също от първа страничка приемах препоръчаните витамини и хранителни добавки.

Общи условия

Активация на акаунт