С какво ви дразнят комшиите?

• 42 780
  • 564
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам съмнение, че едни съседи са си вкарали аспиратор във вентилацията в банята, нямам идея как, но всеки път като готвят, нашата баня мирише на манджи, ама много здраво.

# 526
За кожата и храните има нещо вярно, но няма да споделям подробности, тъй като ще прозвучи расистко.
Като човек, който много се поти знам, че къпането и правилното пране са от особено значение. Ако тениската/блузата не се изпере добре от остатъците от пот и дезодорант, до при първото изпотяване може да замирише зверски.
Камъкът/кристал изобщо не сработи при мен, ползвам си класическите дезодоранти с алуминий (знам, че е вреден). Досега винаги са ми казвали, че мириша на чисто и хубаво, а се потя като прасе, особено в жегите.

И аз започнах да се потя от както живея във Флорида, то в тая влага и жега няма как иначе. Тук освен редовното къпане (не знам изобщо трябва да се споменава, то е като миене на ръце) помага и класическия дезодорант, както казваш, потя се но не мириша на пот.
Ползвам ей тва:

Ползвам същото 😀.
Гел вариантът не го одобрявам (розовия), това мирише на чисто, но пак се потя кат прасе.. дал Бог потна жлеза при мен.

Съседка осинови дете, голямо. И понеже не обича да чете опаковки, но не беше гледала и бебе и беше задръстила мръсния канал с мокри кърпи и съответно протече тръбата.. Наща хвърляла в тоалетната мокри кърпи, хвърляла..
Ни лук яла, ни лук мирисала.. аз щях да си призная грешката. Цяла седмица вонеше безобразно. Накрая намерих водопрводчик, човекът каза - 30 Мин. никой да не ползва тоалетна и да не пуска водата. Предупредих ги, устно, писмено, в група вайбър - точно 10 минути от ремонт и някой пусна водата над главата му…

# 527
.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 11:22 от Poni69

# 528
Темата отиде на кино.
Искате ли да ви кажа аз със какво се бръсна?

# 529
Темата отиде на кино.
Искате ли да ви кажа аз със какво се бръсна?
Не, но да знаеш Мичим имат и мъжки, топ уникален е.

# 530
  • София
Аз имам съмнение, че едни съседи са си вкарали аспиратор във вентилацията в банята, нямам идея как, но всеки път като готвят, нашата баня мирише на манджи, ама много здраво.

Това и при нас е така , преустрояват незаконно и става ад. Кърпите и меришат на кебабчета, направо ми се гади влизайки в банята.

# 531
В нашия блок на партера има закусвалня за учениците от близкото училище. Аспирацията им някак е вързана към аспирацията на нашата тоалетна и от вчера до юли месец догодина ще мирише на дюнери и бургери. В банята не мирише. От другата страна на блока пък пекат пилета на грил и като изляза на терасата мигом огладнявам. Съседите от долния етаж през ден правят пържоли на скара. Три минути блъскане с чука значи скарата е включена, 45 минути да държа прозорците затворени. Десет минути блъскане с чука за пържоли значи, че имат гости и към час и половина ще отнеме да приключат и да им се проветри закритата тераса, на която е скарата.
Но поне не са гадни миризми, търпи се.

# 532
На бургери, на кебапчета, пилета на грил...
А сега си представете да влезете в тоалетната и да мирише на тоалетна. Щото някой ял мексиканско.
Ако бяхте на село, щеше да мирише на това, от което правят бургерите и кебапчетата.
На Марс да отидеш, но и там като знам Мат Деймон какви шит-потейто ядеше, кой знае на какво мирише.

# 533
да влезете в тоалетната и да мирише на тоалетна. Щото някой ял мексиканско.
Или свински крака, с добавка интензивно  пушене на цигари докато съседите си ползват тоалетната. Вонята е рекордно отвратителна, застоява се с часове, а още по-неприятно става заради това че тоалетните и баните при нас са 2 в 1. 😷

# 534
Радвайте се, че нямате съседи индийци или араби! Потресаваща воня от техните подправки се носи с километри и няма отмирисване.

# 535
Ох, аз друго си представих. Тези, в закусвалнята, влиза в кухнята, включват аспиратора и той хоп, вместо да тегли нагоре, тегли миризма на тоалетна надолу. Grinning

# 536
Тя и рибата много мирише. Добре че тук нямаме такива съседи, и ние самите не пържим и не печем риба, иначе апартамента няма да има отмирисване една седмица поне. Купуваме си готова риба.

# 537
И по къщите понякога е същата трагедия ,вятъра просто си носи миризмата. При нас също е на скара най-вече и рядко но се случва да бъде и задимено,защото някой е решил да пали листата от двора си.
Мрънкам с/у съседа ми,възрастен е поне на 70 години,има вързани две кучета ама точно зад спалнята ми(обожавам кучета,даже понякога едното прескача оградата и е много добро,играем си...но да лаят от 5ч сутринта ,малки породи с писклив глас. Казвам му и получавам отговор -ще взема мерки . Той живее сам и най-обича в най-голямата жега да вари компоти,което при него е свързано с палене на огън и т.н,миризмата ще я изтърпя ,няма накъде но през цялото време се страхуваме да не му стане лошо и този огън без контрол? Един път ММ го попита и даже му каза,че не е добра идея а той ме посъветва да извикам полиция.
Има и още ама за другият път.

# 538
При нас точно така стана пожар. Запали съседа огън да гори трева зад блока, времето ветровито, суха трева навред. Обадих се на пожарната, те казаха да ги извикам чак ако стане пожар и докато се карахме по телефона той пожара стана. Дойдоха, угасиха го и това беше.

# 539
и аз съм имала проблем с паркоместата. първо съм "паркирала" на мястото на съседът Иван,който от 79 година паркирал Волгата си там. Паркингът беше общински. Спорила съм и винаги приключва спорът - Ма вие ,младите, сте много нагли и нямата уважение към пенсионерите. Ние цял живот сме тук, с болести сме, няма как да вървим.
При родителите ми има един дето работи в морга за коли - по 3-4 коли влачи през 3 месеца и стоят минимум толкова на паркинга. Далавераджия бил (така се описва самият той) и от където може да изкара парички, изкарвал.
Бяхме на гости в Пловдив преди месец и нещо. Роднините ми живеят в ново строителство, към вс апартамент имало гараж. Специално за нас си бяха оставили колата на платен паркинг, за да може ние да приерем нашата. 4 от 6 дена пред гаража им (4 клетни наземен + подземен)имаше оставена накриво кола. Оказа се на някаква съседка - жената, милата тя, не можела да влезе и излезе от гаража без да ожули семейното комби, а имала деца и била вечно бързаща. Видяла че братовчедката вади колата и не се връща с нея и решила да зареже колата си там. И като й направиха забележка - Ама разберете ме, бързам, винаги жуля колата и мъжът ми се кара. Имам и деца - малко солидарност..

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:41 от kokozavar

Общи условия

Активация на акаунт