Раждане в АГ "Света София" (бившата "Тина Киркова") - 10 част

• 32 402
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Може ли да ми кажете в неделя, ако отида за преглед в болницата ще има някой, който да ме прегледа. Следя се в там, но имам нужда от преглед, а в момента съм извън София.

Доколкото знам имат спешен кабинет, но не ми се е налагало да го използвам. Надявам се всичко да е наред с Вас и бебето

# 211
Благодаря ви!
Филмирах се, че от днес имам усилено вагинално течение, което сутринта при ставането беше по-силно и като че ли воднисто, след продължително седене и като стана пак усещам нещо, но пък бельото не е мокро. Одеве беше слузесто /не чак толкова гъсто/ и млечно бяло като нормалното, което имах да вчера.
Просто искам да ме видят за мое успокоение. Blush
За протокола в 4 месец съм и се притесних да не се окажат околоплодни води, макар че онзи ден бях на преглед и всичко си беше нормално.

# 212
Можете да отидете в 103 кабинет през централния вход, ще ви прегледа дежурният лекар. Прегледът е 80лв.
Всичко е наред според мен.

# 213
Някой с раждане скоро? Знаете ли за ремонтът в болницата?
Много се зарадвах, че тече ремонт на етаж 2, където е родилното и общите стаи(неплатени),имаше си нужда и сега като е ново ще стане супер.
Дори разбрах, че малко остава и е към  своя край, но нищо не чух за краен срок. Моя термин е декември.

# 214
Аз се отказах да се следя и раждам там. Отидох с направление за женска консултация и на касата ми поискаха 600лв, попитах за какво са, за прегледите били, без фетална. Платих си. Бях при др. Акташ. На абсолютно всеки преглед ми обясняваше, че ще раждам секцио. Попитах защо, отговори ми, че съм била на 38 години, бебето вървяло голямо и ми е първо раждане. Отивам на фетална в Щерев заради техниката им, попитах ги бебето голямо ли върви - не, годините фактор ли са за начин на раждане - категорично не, има ли значение кое на брой раждане е - не. Продължих с прегледите докато не дойде момента с тоновете. Изведнъж ми се сервира, че за тонове трябва да ходя в частна клиника в Лозенец, попитах защо? Там правели тоновете, специално др. Акташ. Взех си документите и прекратих всичко с тази болница. В момента ходя на тонове и следене в частния на др. Шикова и ще родя в МД на случаен принцип. Ако се наложи секцио по медицински причини нямам нищо против, но не искам да е просто защото на никой не му се чака и занимава с напъваща се родилка. Преживях и 600те лева, които дадох.

# 215
Аз се отказах да се следя и раждам там. Отидох с направление за женска консултация и на касата ми поискаха 600лв, попитах за какво са, за прегледите били, без фетална. Платих си. Бях при др. Акташ. На абсолютно всеки преглед ми обясняваше, че ще раждам секцио. Попитах защо, отговори ми, че съм била на 38 години, бебето вървяло голямо и ми е първо раждане. Отивам на фетална в Щерев заради техниката им, попитах ги бебето голямо ли върви - не, годините фактор ли са за начин на раждане - категорично не, има ли значение кое на брой раждане е - не. Продължих с прегледите докато не дойде момента с тоновете. Изведнъж ми се сервира, че за тонове трябва да ходя в частна клиника в Лозенец, попитах защо? Там правели тоновете, специално др. Акташ. Взех си документите и прекратих всичко с тази болница. В момента ходя на тонове и следене в частния на др. Шикова и ще родя в МД на случаен принцип. Ако се наложи секцио по медицински причини нямам нищо против, но не искам да е просто защото на никой не му се чака и занимава с напъваща се родилка. Преживях и 600те лева, които дадох.
Това звучи супер странно, аз се следя там по здравна каса, но при друг лекар и не е имало нищо подобно. Заплаща съм само един път ехограф, защото НЗОК покрива определен брой.

За Шикова доста лоши и неприятни мнения излязоха на яве това лято, надявам се с теб да се държи добре и да нямаш проблеми.

# 216
Аз не се следя там, но моята докторка има договор с болницата и ще раждам в Тина Киркова(всъщност тя изражда и във Вита, така че изборът си е мой).
За сега планът  е нормално раждане, както с първото ми дете (родено пак там).

10 дни преди термин съм, ще споделя живи и здрави какво е положението в болницата скоро.

Етаж 2 едва ли ще е готов, обаче и изборът ми ще е между 3 ет(където май не е ок) и платените vip стаи на 5ти.

# 217
Аз не се следя там, но моята докторка има договор с болницата и ще раждам в Тина Киркова(всъщност тя изражда и във Вита, така че изборът си е мой).

10 дни преди термин съм, ще споделя живи и здрави какво е положението в болницата скоро.

Етаж 2 едва ли ще е готов, обаче и изборът ми ще е между 3 ет(където май не е ок) и платените vip стаи на 5ти.

Леко и безпроблемно раждане ти желая!
Ще съм благодарна да споделиш, аз също ще раждам там февруари месец и съм чела и чула различни мнения откъм условия, храна, хигиена и т.н. Макар че ми е по-важно да съм със Зебрите и д-р Кобаков, другото също го имам напредвид. Мисля,че те са само във ВИП стаите, защото с партньора и бебето трябва да сме в една стая, но не съм сигурна, може ВИП да е нещо друго

# 218
По абсолютно същиятпът минах с прославената д-р Акташ! Идеята й е просто да взима пари! Накрая и аз се ядосал и прекрати отношения с нея и отидох да си раждам свободно в Тина Киркова, от която болница бях много доволна с предишното раждане, но сега не мога да кажа добри впечатления, обща взето са никакви. Бяхме с бебчовъв ВИП стая, която попринци до колкото разбрах, ако нямаш избор на екип не ти я дават, може би оцелихме, че имаше свободна. Та внимание нулево, че и първите 24 часа нямаше и койда ти даде информация за бебето, сутрин минава визитация, протичаща в няколко въпроса, как си, добре ли си, всичко е наред, довиждане! Та съм благодарна, че сме живи и здрави и сме си в къщи!

# 219

Ще съм благодарна да споделиш, аз също ще раждам там февруари месец и съм чела и чула различни мнения откъм условия, храна, хигиена и т.н. Макар че ми е по-важно да съм със Зебрите и д-р Кобаков, другото също го имам напредвид. Мисля,че те са само във ВИП стаите, защото с партньора и бебето трябва да сме в една стая, но не съм сигурна, може ВИП да е нещо друго

Понеже бях в патология заради проблеми казвам набързо впечатления. Хигиена на този етаж 6ти напълно ок, чистят, има си баня и WC, украса, ремонтирано и все още сравнително ново. Но това на 6ти етаж. 2ри етаж след ремонта също бъде ок, няма как да е иначе :=)
Храна-не става!!
Персонал на 6ти етаж, топ!

За зебрите-те са отделно отделение, така че смятам че там е различно и мисля всичко ще си е наред!

Пп:за др Акташ нямам впечатления, но са ми разказвали приятелки - също никак не са доволни :/

Пп:mishlence при кого и как роди?

# 220
Момичета, сигурни ли сте, че Зебрите израждат в 1 АГ Св. София (бившата Тина Киркова)? На сайта им е посочено, че израждат в МБАЛ Св. София на бул. България. Питам, за да не се окаже, че коментирате друга болница, а ние четем за Тина Киркова в Разсадника.
Успех на всички!

# 221
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, сигурни ли сте, че Зебрите израждат в 1 АГ Св. София (бившата Тина Киркова)? На сайта им е посочено, че израждат в МБАЛ Св. София на бул. България. Питам, за да не се окаже, че коментирате друга болница, а ние четем за Тина Киркова в Разсадника.
Успех на всички!
Зебрите НЕ ходят в Тина Киркова.

# 222

Понеже бях в патология заради проблеми казвам набързо впечатления. Хигиена на този етаж 6ти напълно ок, чистят, има си баня и WC, украса, ремонтирано и все още сравнително ново. Но това на 6ти етаж. 2ри етаж след ремонта също бъде ок, няма как да е иначе :=)
Храна-не става!!
Персонал на 6ти етаж, топ!

За зебрите-те са отделно отделение, така че смятам че там е различно и мисля всичко ще си е наред!

Пп:за др Акташ нямам впечатления, но са ми разказвали приятелки - също никак не са доволни :/

Пп:mishlence при кого и как роди?
Тъй като преносвах и ми беше трета бременност  и мен ме приеха в патология при датата на термина и на 6тия ден ми предизвикаха раждането. Започнах да раждам много бързо в патология и ме свалила с количка в родилно и ме изроди акушерката там, но то просто извади бебето, тя си беше вече наместила. После ме ши (според мен,-стажантка), имах много разкъсвания, тъй като беше голямо бебе, с много голяма глава( роди се 39 см- главата, иначе 4 кг и 53 см).

# 223
Да да, дами.
Моя грешка
Зебрите са си на бул България

Аз говоря за бившата Тина Киркова, която също сега се казва Света София, но е в Разсадника. Нямат общо. Сорри

# 224
И аз съм се объркала, следя темата, защото мислех, че става дума за Света София на бул България и че тя е бившата Тина Киркова 😅 извинявайте

Общи условия

Активация на акаунт