ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аа да да, във фейсбука сме. То след раждането е фейсбука, там това будуване през нощта, само там намираш другарчета по съдба хаха

# 661
Момичета, някой да е пускал пренатален тест в Геника?
Чудя се дали в Геника или Vision да пусна..

# 662
Здравейте, момичета! Утре мисля за се боядисам , задължително ли е да е безамонячна боята ?

# 663
  • София, България
Здравейте, момичета! Утре мисля за се боядисам , задължително ли е да е безамонячна боята ?

Не. Но имай предвид, че може да не ти хване. Ама ако и миналия път си се боядисвала, не би трябвало сега да е по-различно Simple Smile

MrsMih, и за NiftyPro съм чела добри отзиви Simple Smile Вижън е по-масов някак. Те влагат и в реклама доста по клиниките, съответно там са свързани и със стволовите клетки. За тези пари може би бих заложила на Вижън Simple Smile

# 664
Аз се боядисвам горе долу моя цвят , заради бели коси главно . С предната бременност не съм се боядисвала. Ще се разбера утре , ще кажа какъв е резултатът.

# 665
Момичета, а секс правите ли😁🫣🫣
Аз не правя 🤣 защото се плаша за бебчо това мие втора бременност при първата правих ме но и тогава не се пазих много  активна бях  физически и беше не сполочлива и сега на втората ми бременост от всичко което се съмнявах се пазя макар че имам желание но си казвам че бебчо е по важен 🫠👶🤰

# 666
Момичета, като стана въпрос за боядисване, аз да ви попитам ходите ли на маникюр и слагате ли гел лак? С предната бременност се въздържах, та се чудя... Blush

# 667
  • София, България
Ние секс правим, но сега с тия бактерии - почивка.
За гел лака беше ставало въпрос и в предната тема  - слагам си Simple Smile макар че нещо много ми се скапаха ноктите и се чудя дали да не почина малко.

# 668
  • София
Боя амонячена слагам, няма драма. Гел лак сега се чудя какво да правя, дали да не го махна, че няколко познати имам с гъбички по ноктите някаква епидемия е... Пият чак хапчета и се чудя дали да не си почина малко.

Звъннаха ми сега готов е Вижъна. Всичко е наред. Изпратиха ми и резултатите, ама пола не съм погледнала че ММ не е вкъщи и сега не знам как ще издържа че е на гости 😂. Ама камък ми падна...

# 669

Момичета update , минах през спешния кабинет на Токуда, нямат конкретен отговор за болката,всичко е наред с точицата ни. Отново върви с 3-4дни назад, но е пораснало и вече е 1.35см 🐣
Продължава много да ме боли , утре сме на кръвни изследвания и урина.
Въпреки че нямам кървене и аз съм вече в клуба на утрогестана веднъж на ден, но изрично й казах за ужасното гаден , за да не е на хапчета.
Надявам се да отмине болката,която евентуално е от разтягането на матката или мускул. Да види... необичайна е.

Благодаря на всички Ви за подкрепата❤

# 670
  • София
Супер! Утрогестан е един и същ за пиене и за вагинално, да знаеш да не се чудиш.

# 671
Радвам се ,че всичко е наред diorgg ❤️ дано и болката да отмине скоро.

Гел-лак си слагам от много години и с предната бременност и сега продължавам , не мисля да спирам.

Секс от скоро започнахме да правим , след като АГ потвърди ,че вече всичко е наред ,че имах отлепяне и аз. Мъжът ми за разлика от масата мъже , изобщо не го е страх , не се чувства неудобно или нещо подобно 😀 за себе си не мога да кажа същото , някакси не мога напълно да се отпусна , все мисля да не стане нещо , но пък и честно казано нямам и много голямо желание.

# 672
Мацето и на мен току що ми се обадиха с резултата. Няма да описвам какво щастие изпитах като чух резултата. Пола за момента ще го запазя в тайна 😄.
За момичетата, които ме питаха на резултата пише дали е положителен или отрицателен. Понеже моя е най-пълния пишеше, че не се открива нищо по това, което покрива изследването.

# 673
Супер! Утрогестан е един и същ за пиене и за вагинално, да знаеш да не се чудиш.

Тъкмо мъжът ми го взе от аптеката и тръгнах да му се карам , че е объркал, трака на хапчета .. хахах то еднакво било. Незнанието е голямо нещо 🤣

Иначе за секса и сега не са ни забранили,ама нещо на нас май не ни е комфортно , а и то като ми е нон стоп лошо какво желаение да има човек.. хаха

# 674
Mia, прощавай сигурно си писала по-назад, но къде пуска и за колко време стана?

Мацето и на мен току що ми се обадиха с резултата. Няма да описвам какво щастие изпитах като чух резултата. Пола за момента ще го запазя в тайна 😄.
За момичетата, които ме питаха на резултата пише дали е положителен или отрицателен. Понеже моя е най-пълния пишеше, че не се открива нищо по това, което покрива изследването.

Общи условия

Активация на акаунт