Проблем ли са честите бизнес срещи и командировки за партньора?

• 7 615
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Много смешно. Да издадем закон разведените да се събират само със себеподобни. Къде са тръгнали с ергени!! Безобразие и анатема Simple Smile

# 181
А какво лошо има в това разведените с деца да се събират с други разведени с деца? Разведена с дете не иска ли такива мъже?

# 182
И аз така мислех, но срещнах ерген. Да го върна ли е трябвало?

# 183
Ама повечето ергени/моми искат свои деца, а повечето разведени не искат да минават пак през същото. И така се разминават.
Като все още "мома" никога не бих била с мъж с дете/деца. Ще искам "ерген" и да ди наоравим наше си семейство.  Като разведена с дете, не бих била с "ерген", защото той ще иска деца, а аз не и ще е тъпо да го залъгвам. Така, че да, по-добре тези с деца да си се виждат с такива с деца. Или ако се виждат с такива без деца, то да са готови да имат и с тях деца.

# 184
Точно така разсъждавам и аз, Мая. Абсолютно на същото мнение съм.

# 185
Само дето съдбата си прави различни шеги и разведени с деца се женят за моми и ергени всеки ден. Вашите сметки са криви. Simple Smile Докато си си женен, гледаш и виждаш едно, като се разведеш - друго Simple Smile

# 186
Само дето съдбата си прави различни шеги и разведени с деца се женят за моми и ергени всеки ден. Вашите сметки са криви. Simple Smile Докато си си женен, гледаш и виждаш едно, като се разведеш - друго Simple Smile
Ма да бе, женят се, ама после им раждат дее и на тях, нали така. Т.е. са във втория вариант - искат някога ако срещнат някой подходящ да имат още деца, въпреки че вече имат от някой друг и не се е получило.
Аз говорв за другите дето не искат.

# 187
Никой не знае какво ще иска в дадена ситуация, докато не се озове в нея Simple Smile Така че Елеа ще иска ли деца, мъжът иска ли - тяхна работа.

# 188
Само, че се опитва да я манипулира.

# 189
Ми в случая историятае поставена на обсъждане в публичен форум. Добре е да си изяснят всеки за себе си аккво искаи очаква от връзката и тогава да се пренасят и прочее усложнения. Защото ако с еокаже, че той иска,а тя не, кво? След една година пак се мести с 8-гпдишното и за н-ти път му сменя училище и среда итн. Ми не става. Затова човек трябвада е наясно какво иска и какво не, поне за себе си да го знае.

# 190
Ама разбира се, ако се преместят и случайно не потръгне, все едно ще падне метеорит. Край на мира и спокойствието на майката и детето за вечни времена Simple Smile На никого не му е приятно да прави генерални промени в живота си. Но пък от вечен страх, че "няма да се получи" наистина няма да се получи нищо особено.

# 191
Само, че се опитва да я манипулира.

Какво значи да я манипулира? Той няма ли право на свои стремежи? А защо да не е обратното - тя него да манипулира и будалка вече 2-3 години?

# 192
Откога човек да иска семейство стана нещо лошо? Че и манипулирал жената за целта. Ама не го е срам!
На фона на оплаквания, че мъжете не искали обвързване, този извива ръце да го получи! Sweat Smile

# 193
И аз така мислех, но срещнах ерген. Да го върна ли е трябвало?

Не, той просто е извадил късмет да му родиш дете.

# 194
Не знам колко от вас колко пъти са се местили, но аз в рамките на 6 години се местих 4 пъти. Не е гот от логистична гледна точка, но по-големият проблем при мен е финансов. Тъй че...малко по-яваш с оценките кво толко, едно местене. Не е като да станеш от едно барче и да седнеш в съседното.

Общи условия

Активация на акаунт