Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 104 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
От ръмеж до валеж има огромна разлика ☔
И аз обичам лекото разхлаждане,особено ако е жега,но порой не ми е ОК 🤨
Няколко пъти ми се е случвало да се прибирам в порой и наводнени улици.И все с малко дете на ръце.Бяхме прогизнали отвсякъде.Добре че беше все в топло време,та е нямало настинки след това.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 12:08 от Doli

# 151
  • София
Вчера с щерката видяхме забравен до един магазин чадър, при това отворен чадър. Магазинът НЕ работеше. Изводът е, че някоя муня си е напазарувала преди да затворят магазина и е забравила чадъра.
Детето първо изрази съмнение, че това е възможно. Аз само я попитах сигурна ли е, че е невъзможно. Тя ме погледна и каза "права си, има и други като теб".

# 152
Аз вчера си забравих чадъра в сладкарница, в която чаках дъщеря ми 2часа... Та отивайки валеше, тръгвайки си грееше слънце... Добре, че духна вятър, точно преди да стигнем колата, че да ме покапе и да се върна да го взема. Докато се качим, разпаркираме и завъртим в квартала, вече валеше порой, та се наложи пред къщи да изчакамр в колата да намали дъжда и да ползваме въпросния чадър.
Като се върнах да взема моя чадър, закачен на облегалката на стола, на съседните празни маси имаше на столовете пак по  един-два изчакващи собствениците си Wink Това време всички ни ни побъркА!

# 153
Аз портмонето си го забутвам на най-невероятни места. Хвърлено някъде, между купчина с дрехи, в някоя торба след пазаруване. Капакът беше, когато един час го търсих и взех мислено да се връщам кога съм пазарувала. Резултатът е, че беше мушнато с други покупки заедно в една торбичка и в хладилника.
На детето му е "любимо" да излизаме ина вратата да започне лудо търсене на ключове, телефони или нещо друго.

# 154
  • here and now
Бяхме на басейн днес. Сестра ми се бутнала в мъжката съблекалня. Идва и ми разказва и цъка с език "Ми то, не че много ми пука, ама всички дето бяха вътре сега са тук"
Да не остана по назад, когато си тръгвахме и аз я свърших същата. После спряхме на едно място с лавандула да се снимаме, много готино го бяха направили, продаваха и разни продукти.. Аз, обаче на тръгване щях да им отнеса шатричката на хората( не знам как се бутнах точно там), трябва да помислят за по-солидна постройка, сигурно има и други като мен. След това на бензиностанцията, на касата, с ръкава на ризата закачих един стелаж, ама направо тръгнах с него, добре че беше с ароматизатори и се усетих навреме...
Днес толкова... и утре е ден..

# 155
След два телефона удавени в домашната тоалетна, тоя път надградих- поредния отиде в химическа. Докато се опитвах да не докосна нищо вътре, той просто се изсули от задния джоб на дънките и цопна. Но имаше и още една муня в историята- в офиса на Виваком, момичето ме попита изненадано: " Ама не си ли го извадихте!?!"..

# 156
  • София
Моят случай е за спестовна муня. Поръчвам на сина си едни кецове от АЮ, не че са скъпи, но на следващия ден гледам - намалили ги с още 30% и има само неговия номер. Е, как ще изпусна такава далавера, веднага поръчвам още едни с идеята да върна по-скъпите. Втората доставка е до Еконтомат и муня 3 дни не се наканва да отиде, а ми е на 10 минути пеша от къщи. В събота накрая се занасям и ми казват, че престояват 3 дни и после ги връщат.
В неделя получавам смс, че пратката, която бях отписала, е в Еконт в Хаджи Димитър, който работи до полунощ. Да видим дали ще успея от втори опит. Явно богът на муните се е смилил над мен.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 15:31 от Cuckoo

# 157
Мунщината не е моя този път.Взета е от веганска група,но много ме разсмя и реших да ви я споделя:
"Признавам, сън не спах да се чудя какво да правя листата на морковите и червеното цвекло, които Ваня снощи ми даде, заедно с цяла кошница, пълна с благини, лично отгледани от нея! Simple Smile
И накрая реших да ги превърна в сок, като добавих и една ябълка, два-три моркова и сокът на 1 лимон.
Вярно, доста зловещо се получи на вид, но като му свикнеш - дори е вкусно Simple Smile С повечко лед Simple Smile 😀
Със сигурност звучи полезно и много освежава.
Дали ще повторя - ами стига Ваня да ми напълни кошничката отново,  с удоволствие!
Благодаря от сърце, Ванюш!"
Една дама пита авторката на поста,дали листата на морковите стават за ядене,а отговора е ,че и тя не знаела,преди да ги изяде

# 158
  • София
Вчера имах много красиво изпълнение. Дъщеря ми е на 8 м и не пълзи. Търкаля се на всички посоки, като онея кълба от трънаци, дето ги размята вятъра по уестърните. Имаме матрак на пода и я оставям да се разполага там. Вчера пак така се е засилила. Обикновено заграждам с нещо, но този път забравих и я виждам как се приближава точно до ръба. То е една педя високо, ама на нея не ѝ е приятно да падне, случвало се е и плаче. И решавам да я спася, ставам от стола, протягам ръка напред и в следващия момент се спъвам в нещо и политам, ама точно като Супермен. Падам директно по очи до нея и слагам ръката на гръбчето ѝ. Тя ми стои нахилена и спокойна, даже не трепна.

# 159
Голямата ми дъщеря, безработна от известно време, (откакто си завърши висшето образование,) не беше си плащала здравните осигуровки. Напомняхме с баща й известно време, после забравихме и ние.
   Преди няколко дни си ги платила, днес ми се пери. "Не знаеш с какъв човек разговаряш! Със здравноосигурен човек! Ако се закашлям, на лекар мога да отида, безплатно!"
   И докато се прави на маймунка и подскача, взе, че се спъна в краката си и за малко не падна.
   - Ей, как щях да се пребия, за малко!
   - Ама спокойно бе, мамчо, нали си вече здравноосигурена! И да си счупиш някой крак, не се притеснявай! Няма страшно!

# 160
На 40+ съм (+1, но е плюс), от години нямам интензивно участие в социални взаимоотношения, но през последните седмици това се промени. И реших, че е нужно да се погрижа за външния си вид. Та, правя си маска за лице; всички налични вкъщи се оказаха с изтекъл срок на годност отдавна, но, решена да съм красива, бързо открих домашни рецепти за такава, в моя случай - със сода, мед и лимон. Забърквам, нанасям, изчаквам, измивам, доволна съм от резултата и отивам до магазина да взема провизии. Девойките там, супер дружелюбни и общителни винаги, опулват срещу мен големи кафеви очи, неестествено неразговорливи са, което веднага ми направи впечатление, а причината съзрях в огледалото вкъщи пет минути по-късно - няколко искрящо бели кристалчета сода са останали неизмити под едната ми ноздра 😆 Иди обяснявай после, че нямаш сестра!

# 161
На 40+ съм (+1, но е плюс), от години нямам интензивно участие в социални взаимоотношения, но през последните седмици това се промени. И реших, че е нужно да се погрижа за външния си вид. Та, правя си маска за лице; всички налични вкъщи се оказаха с изтекъл срок на годност отдавна, но, решена да съм красива, бързо открих домашни рецепти за такава, в моя случай - със сода, мед и лимон. Забърквам, нанасям, изчаквам, измивам, доволна съм от резултата и отивам до магазина да взема провизии. Девойките там, супер дружелюбни и общителни винаги, опулват срещу мен големи кафеви очи, неестествено неразговорливи са, което веднага ми направи впечатление, а причината съзрях в огледалото вкъщи пет минути по-късно - няколко искрящо бели кристалчета сода са останали неизмити под едната ми ноздра 😆 Иди обяснявай после, че нямаш сестра!
Това ми хареса 😀😀😀😀😀

# 162
  • София
Напред някой почука на вратата на тоалетната докато бях вътре. Отговорих "заета съм". От другата страна на вратата някой се засмя и тогава осъзнах, че съм произнесла и "съм". Ама какво пък. То щом съм вътре, съм заета с определена дейност.

# 163
  • Sofia
Аз пък често казвах “влееез” 🙄 …по навик от постоянното почукване на вратата в офиса 😄

# 164
   Преди мноооого, много години, още не бях никак добре с английския (в училище друг език съм учила), в тоалетната на едно летище някой почуква отвън. "It is busy!" - отговорих отвътре. Разказвала съм го после на децата (докато ги мотивирах да учат езици овреме), още ми се подиграват Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт