Пълен Глад 2

• 36 161
  • 527
  •   1
Отговори
# 525
То и захранването след фаст поначало си е връщане към нормално хранене, а за теб от години нормалното не включва ориз и картофи...

# 526
Да, просто отначало мисля количествата храна да са по-малки, да видя как се чувствам и после ще си се върна вече и към нормалните за мен количества храна.

# 527
Засега захранването протича добре.🙂
През първия ден на обяд пилешки бульон, а на вечеря консерва сардини с малко масло и маслини. През втория ден ядох сардини на обяд и нетвърдо сварени яйца на вечеря. Днес реших да обядвам с варени яйца, а за вечеря имам още пилешки бульон, но може да изпия вместо него една малка чаша с домашен кефир.🙂
Към храната през първата седмица ще добавям по малко масло, маслини, кисела краставичка, сол, оцет (не всичко на всяко хранене). Във втората част на първата седмица ще включа и по малко домашно маринован червен лук в оцет, сол и вода. През втората седмица от захранването ще включа и други подправки, както и различни видове месо, черен дроб. Ако се чувствам добре, ще увелича количествата на храната до нормалните за мен, ще включа и по малко зеленчук.🙂

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 17:55 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт