Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 260
  • 473
  •   1
Отговори
# 285
А за вас нормално ли е майката и детето да се къпят заедно? За мен не е. Да изкъпе майката вкъщи детето във ваната като го полива с душа или то да кисне във водата - да, но да стоят заедно голи и майката да се грижи за собствения си интимен тоалет - не.
Според мен не е комфортно за  детето, когато то вече е на такава възраст - 6-7 години. Мисля  че голотата на родителите в банята - най-вече заради интимния тоалет, (а не защото съм заклета моралистка) би притеснило детето.

# 286
Смятам 4е 7 годишно дете може да се къпе само
Може, ако някой го остави да се научи. Моженето не става с настъпване на определена възраст, а с опитване.

# 287
А за вас нормално ли е майката и детето да се къпят заедно? За мен не е. Да изкъпе майката вкъщи детето във ваната като го полива с душа или то да кисне във водата - да, но да стоят заедно голи и майката да се грижи за собствения си интимен тоалет - не.
Според мен не е комфортно за  детето, когато то вече е на такава възраст - 6-7 години. Мисля  че голотата на родителите в банята - най-вече заради интимния тоалет, (а не защото съм заклета моралистка) би притеснило детето.
Къде пише , че жената си е правила интимен тоалет  Thinking Може пък тя да не се е къпала едновременно с него  Thinking Пък дали пред детето или пред някой друг в банята си правиш интимен тоалет не е ли еднакво неудобно  newsm78

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 22:35 от aq_kiara

# 288
Защо да си нямала избор? На 7 години това дете не може ли само да се изкъпе? Аз се къпех сама на 7! Crazy

# 289
Жалко, че чак сега видях темата. Няма как да изчета 15 страници.
Аз не бих завела 7 годишният си син в женската баня, не заради него, а защото може някоя жена да има възражения, а хич не обичам забелжки. На мен, ако ми реагира някой така, направо няма сила, която да ме накара да повторя. Чудно ти как даже се питаш какъв им е проблема на тези жени newsm78 Не бил им бащиния хотела и тн.
Ми клиенти са. На вратата пише "жени"- имат право да възразят. Ти вместо да се извиниш, чак недоволстваш.
Нахално!
Все пак банята е женска.
Таткото вместо да спи втория път, можеше да го изкъпе ,а ти да си починеш. Simple Smile  wash hang

# 290
Къде пише , че жената си е правила интимен тоалет  Thinking Може пък тя да не се е къпала едновременно с него  Thinking Пък дали пред детето или пред някой друг в банята си правиш интимен тоалет не е ли еднакво неудобно  newsm78
Аз не говоря за Възмутената. Просто по нагоре стана дума за това - но прочети първо и тогава да говорим.

# 291
Че темата не е ли на Възмутена  newsm78 и за нейното дете в женската баня  Thinking
Много , ама много извинявай , че съм се изказала без да прочета изписаните 15 стр . няма повече да се повтаря ще си посипя главата с пепел в знак на разкаяние  Tired

# 292
Ходя на един фитнес клуб който е то4но така с обща баня отделена на кабинки с някаква пластмаса.
  bath  bath  bath
Не ми е неудобно все пак аз съм за един бърз душ там и всички сме жени все пак.
Дете може би не би ме притеснило ако е под 9 - 10 g.

# 293
Много правилно в първите страници беше зададен въпроса - бихте ли завели 5, 6, 7 годишната си дъщеря с баща й в мъжка баня? Имам и син (много малък още) и дъщеря на 4г. и не бих направила нито едното нито другото. Дете на 7г трябва да може само да се къпе. И няма какво да се чудим, че тинейджъри се събличат пред вратите на директорите на училища, щом като собствените им родители не са наясно с отглеждането и възпитанието им. Някои хора си мислят, че отглеждането на дете е задължение, което трябва да избутат някак си, като час по математика. После обвиняват, учители, съседи и обществото що децата им били еди какви си и били направили еди какво си. Ами най-важната, голяма и отговорна задаче, предизвикателсто, смисъла на живота на един човек е да отгледа и възпита дете/деца. За това има книги за възпитание и психология на децата през различните възрасти. Учудвам се как всички уж са много грижовни и много си гледат децата, пък се държат като ощипани когато стане нещо некрасиво, за което корена на ряпата е в тяхното собствено отношение и възпитание.

# 294
Нямам син,но имам две дъщери на почти 2 и 4 години.Бих се почувствала отвратително ако съпругът ми заведе някоя от тях в мъжката баня.Две момиченца сред толкова мъже.Същото се отнася и за момченце в женската баня.ДЕцата вече на доста по-малка възраст започват да се заглеждат и да задават въпроси.Или може би ще ти е приятно детето ти да гледа къпещи се лелки,каки и баби?

# 295
Спомням си като  малка, майка ми ме водеше на баня, щото си нямахме в къщата и тогава се нагледах на разни дебели лелки и бабки. Не знам това доколко ми е повлияло, но гледката определено не беше приятна и първите представи за голото човешко/женско тяло хич не ща да си ги спомням.

# 296
Много правилно в първите страници беше зададен въпроса - бихте ли завели 5, 6, 7 годишната си дъщеря с баща й в мъжка баня? Имам и син (много малък още) и дъщеря на 4г. и не бих направила нито едното нито другото. Дете на 7г трябва да може само да се къпе. И няма какво да се чудим, че тинейджъри се събличат пред вратите на директорите на училища, щом като собствените им родители не са наясно с отглеждането и възпитанието им. Някои хора си мислят, че отглеждането на дете е задължение, което трябва да избутат някак си, като час по математика. После обвиняват, учители, съседи и обществото що децата им били еди какви си и били направили еди какво си. Ами най-важната, голяма и отговорна задаче, предизвикателсто, смисъла на живота на един човек е да отгледа и възпита дете/деца. За това има книги за възпитание и психология на децата през различните възрасти. Учудвам се как всички уж са много грижовни и много си гледат децата, пък се държат като ощипани когато стане нещо некрасиво, за което корена на ряпата е в тяхното собствено отношение и възпитание.
Аз пък разбрах, че само по това как си къпеш детето се разбира как го възпитаваш.
Мили майки нека не генерализираме!
Мисля, че темата не е за това.

# 297
nialgm, супер си!
И не, само по къпането не се разбира всичко за възпитанието, но когато правиш нещо против правилата, натрапваш го на околните и се караш с тях , когато ти направят забележка (всичко това пред очите на детето си), че накрая си и възмутен от пълното им неразбиране спрямо собствената ти простотия, та пускаш теми из форумите и продължаваш да обиждаш хората (надявам се поне с тази част от историята детето да не е запознато), май не остават много тайни. Пък и да наричаш 7-годишно дете "бебе" не издава много правилна преценка и насока на възпитанието.
Иначе, напълно съм съгласна, че темата беше за възмущението, а не до каква възраст мием дупетата на децата си Wink

# 298
"Иначе, напълно съм съгласна, че темата беше за възмущението, а не до каква възраст мием дупетата на децата си "

Но е пряко свързана с това.Ако това дете умееше само да се мие-нямаше да я има тази безумна ситуация!В 1 клас да ти бършат дупето и да те мият....срам....Едно време гледахме с насмешка на тези, които ги водеха баба или мама на училище/ вярно, времената бяха други/Какво остава за хигиената?!Няма дете, което на тази възраст да не може само, според мен просто не е оставено да го прави, а майка му до последно ще изземва тази  функция...и ще го вкарва в женски бани и съблекални под предлог от страх от педофили...

# 299
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, но вие си пускате децата на ясла, където разни лелки им бършат дупетата....... можеш ли да си сигурен дали лелките не са извратени.........

....тук става въпрос как една майка мие дупето на собственото си дете в обща баня......много важно......в яслата пък 3 лели гледат и пипат дупетата на всички деца.....Е

Общи условия

Активация на акаунт