ДЕКЕМВРИЙчето расте, скоро зъбче ще се подаде -- тема 4

• 20 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз го давам в 14 в такъв случай, но нямаме друго твърдо хранене. Т.е. ползвам за обяд храненето преди големия обеден сън, защото около 10-11има половинчасова дремка.

# 121
  • Вестерос
Момичета, днес доста се стреснах. Захранването на Томас върви добре. Хапва с апетит и не ми отказва нищо.  Днес яде картоф с карфиол (карфиол за пръв път). Картофа го правих аз,карфиола дадох готово пюре на Гербер. Ядеше си сладко и беше изял около 100 грама пюре и изведнъж върна всичко изядено на фонтан. Чесно казано не съм сигурна дали не се задави, но мисля че не. Та на някой случвало ли се е? Дали може да е реакция от карфиола? И как да процедирам на там?  Усетих, че и той се уплаши.  Друг път се е давал,но не е било така.  След това му направих мляко изяде го и на следващото хранене си хапна мляко и няма повече повръщане.
Рали яде карфиола, после пръцка малко повече. НО го давам с още две- тиква и морков примерно. С картоф яде много малко. И от карфиола слагам 30,40 гр само! Нямала съм такава реакция до сега. На нея броколи хич не ѝ хареса и преплакваше после от газове. Дадох ѝ два дни и спрях. Мисля чак седми, осми месец да ѝ дам.

Днес пак яде пет пъти, чудото с шестте пъти беше точно седмица. Явно наистина зъби, днес постоянно търка нещо във венците. Почнах да я слагам и седнала, подпряна.

Честита месечинка със закъснение на Емили! HugFlowers Hibiscus

Днес Рали направи половин година също Simple Smile Снощи до посреднощ правих торатата. То си и личи де. Украсата я купих. Да се почерпите Simple Smile
Скрит текст:

Аз въведох круша, ябълка, слива и днес банан. Бананът само не се хареса. А от сливите имаме резултат до час Grinning

Miriam, в 14 бих дала. В 10 бих въвела каша

# 122
Момичета, не съм чела последните няколко страници, но, Кадерай, това което се е случило ме кара да пиша сега. Решението е твое, с теб съм, не те съдя.
Но! От моята камбанария, понеже съм на 38 и имах лека бременност, много се замислям за породени деца. С мъжа ми искаме второ, не искам да раждам на 40+...
Но не мога да си го представя. Ще издържа ли психически... Помощ почти няма, има но е на рядко, поради различни обстоятелства.
Как е с две деца с малка разлика, който има опит? Толкова ли е непосилно?

# 123
Момичета, днес доста се стреснах. Захранването на Томас върви добре. Хапва с апетит и не ми отказва нищо.  Днес яде картоф с карфиол (карфиол за пръв път). Картофа го правих аз,карфиола дадох готово пюре на Гербер. Ядеше си сладко и беше изял около 100 грама пюре и изведнъж върна всичко изядено на фонтан. Чесно казано не съм сигурна дали не се задави, но мисля че не. Та на някой случвало ли се е? Дали може да е реакция от карфиола? И как да процедирам на там?  Усетих, че и той се уплаши.  Друг път се е давал,но не е било така.  След това му направих мляко изяде го и на следващото хранене си хапна мляко и няма повече повръщане.
Рали яде карфиола, после пръцка малко повече. НО го давам с още две- тиква и морков примерно. С картоф яде много малко. И от карфиола слагам 30,40 гр само! Нямала съм такава реакция до сега. На нея броколи хич не ѝ хареса и преплакваше после от газове. Дадох ѝ два дни и спрях. Мисля чак седми, осми месец да ѝ дам.

Днес пак яде пет пъти, чудото с шестте пъти беше точно седмица. Явно наистина зъби, днес постоянно търка нещо във венците. Почнах да я слагам и седнала, подпряна.

Честита месечинка със закъснение на Емили! HugFlowers Hibiscus

Днес Рали направи половин година също Simple Smile Снощи до посреднощ правих торатата. То си и личи де. Украсата я купих. Да се почерпите Simple Smile
Скрит текст:

Аз въведох круша, ябълка, слива и днес банан. Бананът само не се хареса. А от сливите имаме резултат до час Grinning

Miriam, в 14 бих дала. В 10 бих въвела каша
честити шест месеца да ви е жива и здрава и много да ви радва днес Моята Елена става на пет месеца кога мина това време толкова бързо незнам и сме на консултация да я мерят ще пиша после след пр гледа какво е положението

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:01 от viara1912

# 124
Аз малкия го слагам седнал вече. Той сам се изправя и сяда ,когато е полулегнал. До сега все го бутах да ляга пак и той се ядосваше. Оставих го намира и да прави каквото ще. Дори във ваната седи седнал , защото не иска да лежи и се започваше една борба в тая вана. Наш юнак също хърка още от родилното , почти не изкарвам сополки , явно са навътре и не излизат,колкото и да слагам физ. разтвор.
Честити месечинки на всички бебенца , страхотно торти сте направили.  И аз уж ще правя, но да видим кога . Накрая ще излезем и ще се почерпим със сладолед за месечинката. Тук е страшна жега, малкия няма почти нищо лятно ,а вчера в 18часа беше 27 градуса. Ходи по боди с къс ръкав и по памперс Grinning Рязко се покачиха температурите , трябва да сменяме целия му гардероб. Чудя се от къде да му поръчам дрешки. В Лидл са пуснали много сладки бебешки неща , поръчах два спални чувала. Тук никъде няма климатици и тепърва ще мисля как ще се разхлаждаме лятото . За сега му замръзих кърма и му давам да я гризка като сладолед, страшно се кефи .

# 125
Тифани, честит празник на Рали!
Страхотна торта си направила,браво! Възхищавам се на хора,които правят такива неща. Аз смея да кажа, че умея да готвя и солени и сладки неща, но не съм много сръчна и красоти не умея за правя.
Томас вчера го захраних с жълтък вече Simple Smile

# 126
Тифани, Честити 6м. на Раличка, да е жива и здрава и мама все такива красоти да и прави🌷🌺💐. Много добре ти се е получила тората.🎂🎂🎂
И аз започанах да слагам Матей да седи, че той и не иска вече легнал, явно омръзва на децата все да лежат. На нас ни изби още един зъб и съм вече в потрес просто. Една баба ми каза, че зъбите избивали рано, защото съм го захранила с това, от което имал нужда за да растат. Пък той си яде всичко вече😁

# 127
Тифани, Честити 6м. на Раличка, да е жива и здрава и мама все такива красоти да и прави🌷🌺💐. Много добре ти се е получила тората.🎂🎂🎂
И аз започанах да слагам Матей да седи, че той и не иска вече легнал, явно омръзва на децата все да лежат. На нас ни изби още един зъб и съм вече в потрес просто. Една баба ми каза, че зъбите избивали рано, защото съм го захранила с това, от което имал нужда за да растат. Пък той си яде всичко вече😁
Rusinova бяхме на консултация на четири месеца беше 5.100 сега сме 5.300 60 см но пак ще се отлагат ваксините и ще се ходи на София че много малко е била натдала за един месец ние за Елена купихме столче за хранене не я слагам в столчето за хранене понеже е дребничка се губи лицето и опира в коланите и устата и барбарон и взехме и седи в него вече и е кеф до небесата как са вашите бебета мами чудя се кога моята бебка се роди и днес прави пет месеца много се вълнувам

# 128
  • София
Честити 1/2 годинки на всички 6-месечни бебоци 😍

Моят дребос след малко е на месечен преглед, за пръв път без ваксина. Ей, с друго настроение отивам някак 😁

# 129
Честити 1/2 годинки на всички 6-месечни бебоци 😍

Моят дребос след малко е на месечен преглед, за пръв път без ваксина. Ей, с друго настроение отивам някак 😁
чакаме новини от теб

# 130
Момичета, дадохте ли спанак вече?

# 131
Аз уж пих тези две хапчета и нямам кървене ,  и повръщам яко (направо се сещам за ада , който прекарах 5м с Айлиз само повръщах). И утре ще пия едно и би трябвало да се свършва ама нз... ММ вика и накрая да не вземе да стане нищо и да ходим на кюртаж , дано не е прав. То нямаше и вчера ембрион с късна овулация съм била този месец.
За породени деца нз , не съм го мислила не съм и го мечтаела. Винаги съм съчувствала на майки с близнаци и тризнаци. Бог им дава явно някакви свръх сили ,  това е голям дар ама и психически много натоварващо . Искам децата ми да със 9/10 години разлика , като мен и брат ми . Всеки сам си преценява, ако имаш силите и възможноста за 2 породени , супер..

# 132
още на четири месеца с картоф и много и хареса на дъщеря ми Елена

# 133
  • София
Ами, нашият момък наддава повече от очакваното, но не е проблем това, разбира се. А тепърва ще почваме с каши и плодове 😅

Очакваме да е назад с двигателното развитие, че му тежи всичко. По корем малчо спря да се мъчи да се върти, но се научи да си полягва и да си почива. Мързелче 😁❤️

# 134
Мисля, че е прекалено рано за спанак на тази възраст, но всеки преценя. Христо е на 5 месеца и 11 дни и се чудя дали да не изчакам още малко. Днес въведох бял морков и реално от първите зеленчуци ми остана само спанак.

още на четири месеца с картоф и много и хареса на дъщеря ми Елена

Общи условия

Активация на акаунт