Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 361
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
 Weary Искрено съжалявам за загубата на Сладка Мама! smile3518 Желая и' бързо възстановяване. В такъв момент наистина няма думи, които да утешат една майка.....Мъчно ми е и за другите ангелчета и се надявам да няма повече подобни лоши новини! Flowers Rose

# 166
Много много ми стана тъжно за Сладка мама Cry Cry, и страх ме храна да си призная, а уж винаги съм била оптимист Sad.
Ми да ви се оплача, от тези безболезнените контракции и аз имам, но вече и няколко сутрини под ред забелязвам че ми тече нещо като вода  #Crazy, една -две капчици на бикините, без цвят, без мирис, после цял ден нищо. И след тези лоши новини които прочетох съм  Shocked, меко казано шашната. На 18 съм на преглед и ще кажа на док. стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig. Някоя друга мама с подобно оплакване  Rolling Eyes?

# 167
  • гр.Варна
Добро утро!
Тъкмо рещих да вляза да Ви видя как сте и ето,че отново чета лоши новини ooooh! newsm45 CryКакво става?Много съжалявам за всяка една от Вас!Предполагам колко Ви е тежко и как никакви думи не са в състояние да облекчат болката,която изпитвате!Желая Ви в най-скоро време да Ви засечем в отчетени!!!!
Мами,много сте сладки на снимките:)Предполагам сте си изкарали много хубаво,освен ексцесиите,които е имало...........Само не разбрах защо Ая не я виждам на снимките????? Crazy
Ееееееееех,а като се сетя,че ги нямаше тия коремчета:)
Аз да Ви се похваля,днес съм на 4Д!!!Нямам търпение да отида и да видя нашето сладурче:)
Вчера бях на ЖК!!Доки ме гледа и каза,че пак си мисли,че ще е момиченце,но вече не се вижда много добре!Бебка е разположена седалищно засега,но доки смята,че ще се обърне!Каза още,че при мамите,бременни за първи път това става до около 33г.с.Не че после не се обръщат,шансът обаче е по-малък!И както очаквах,качила съм цели 5 кила,че и полвина за месец и полвина.Резулатата за сега е +11кг,на моята и без това "стройна"фигурка!!!Незнам после как ще се оправяме:)Ама да сме живи и здрави:)
Целувки от мен и утре ще кача снимки на бебо:)

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 09:44 от hristina_k

# 168
Страшно  съжалявам  друго  не  мога  да  кажа.
Прегръщам те силно сладка мама. Бъди силна.

# 169
  • Попово
Аз да Ви се похваля,днес съм на 4Д

Къде има 4Д във Варна и как става записването?

# 170
  • на североизток
Бях решила да ви напиша за вчерашния ни преглед, момичета, но влизайки видях какво се е случило на Сладка мама и нещо ми се пречупи отвътре.Мога да ти кажа само,че ужасно съжалявам за станалото.Прегръщам те силно и ти желая да се възстановиш по - бързо физически.Сигурно още дълго ще те боли душата за малкото ти ангелче, но дано имаш подкрепата на близки хора в този момент.
Моля се малката невинна душа Praynig

# 171
  • София ж.к. Надежда 1
Просто незнам какво да кажа Cry
Дано се възтановиш бързо Сладка мама и скоро да те видим в отчетните.
Много  Hug Hug Hug от мен и ако имаш нужда от нещо просто пиши аз съм на среща Rolling Eyes

# 172
Сладка Мама, прегръщам те, ако имаш нужда - насреща сме  Hug
Момичета, аз си взех отпуск, по препоръка на мъжо, на баща ми, пък и Марта ме обработи в неделя, та сега съм свободна, ако на някой му се излиза и мотка по това хубаво време, съм свободна
   Peace

# 173
  • Чехия
Какво става с тези мамчета, много ми мъчно...Сладка Мама, много съжелявам  Praynig
Преди два дни тук по нациналната телевизия гледах едно мед.предаване и казаха, че границата за спасяване на бебета вече е 24 седмица и дори са спасили бебче с тегло 560 грама. Сега влизаме в 27-30 седмица не виждам къде е грешката.
Бъдете здрави и много се пазете  bouquet  bouquet

# 174
За количките, Пролет-ако си гледала в Малечко-разбираема е реакцията ти LaughingЩом искаш 3 в 1 и нещо по-така-ходете в новият магазин на Чико-бул.Никола Вапцаров.Точно на завоя преди Софияленд се пада в един оранжев блок отдолу.
За помощници-аз не съм имала никога, и сега няма да имам, сама се оправям.В Комо мебелите изглеждат ок, но както каза-избор малък, а и цените са на дубъл.Има вече много фирмички, които правят чудесни мебели на половин цена/ от същите като в  Комо материали Wink/, просто се огледай около вас-покрай новите строежи не може да няма поне няколко мебелни фирми.../ти нали беше в Стрелбище, или бъркам?/
Един съвет-не бързай с бюра и подобни-поне 4 години няма да ти трябва такова нещо, до тогава, ако решите за друго дете и е на път-направо се прави тогава детската стая.Леглото на бебето+шкаф за дрехите и мноооогото играчки е нужното в една стая на дете до около4-5 години.Аз самата тепърва ще мисля за това, каката е почти на 4 и повярвай-бюро не и е нужно, ама никак.Нека бебата да стане на яслена възраст-правя им вече "нормална" стая, в която играчките понамаляват за сметка на шкаф за книги, телевизор,бюро, компютър и т.н.До тогава-както ти казваш-може да се наложи поне 3 пъти да пребоядисвате стените hahahaНие, преди първото сложихме много скъп латекс, дето се мие.За щастие-детето ми не пипа по стените, но пък ела да видиш на съседката нейното-то са едни рисунки, то са едни отпечатъци...мъка ooooh!

Какво друго-аз все още съм си на работа, от утре започвам да ходя на запис на тонове.Стегнала съм си багаж, набавила съм си всичко необходимо, чакам да ми докарат само количката в "мой" цвят.Папмерсите оставих на каката-да ходи с баща си да купи, че много иска да е нейно задължение това.Готова съм от всякъде, че както казах-помощ аз нямам и така счетох за най-разумно да действам, вече веднъж съм го минала пътя-изпитан е Mr. Green

# 175
Прорлет, в Mothercare има за по 500лв колички - идете вижте и там  Wink.

За помощта, ние кандидат- помощници имаме бол - въпроса е да уточним колко и какъв вид помощ ще ни трябва и ще искаме  newsm78. Аз и преди съм казвала - няма да се правя на майка-героиня и за да не ми се мотка никой да не допускам баби в къщата, а аз да ходя като парцал  Naughty. Но от друга страна, техния мерак и на двете е много голям и се чудя как ще успея да намеря баланса хем те да са щастливи, че са с нас, хем да се чувстват полезни и удовлетворени, хем да помагат с това, което ние искаме (гледането на бебетата все пак ми се иска да си е наше задължение - марак си ни е  Blush), а то ще е най-вероятно в домакинството  Thinking. Ако имате идеи давайте. На срещата споделих, че засега смятаме да сме си сами първите дни и да видим какъв ред можем да въведем, да видим с какво се справяме добре, с какво не чак толкова, за какво не ни остава време и т.н. По този начин се надяваме да успеем да дефинираме нужната ни помощ  Crazy.

И пак започнах да спя зле. Вече ми притискат пикочния мехур и органи. В резултат на това, ходя често до тоалетна (тази нощ 4 пъти), а различни части на корема ме болят в зависимост какво ми е притиснато  Tired. При вас как е?

Момичета, съжелявам че така ви разстроих  Embarassed. Наистина, такива новини не са хубави, но не унивайте - гледайте напред и мислете за бебоците. Трябва да сте силни и спокойни.  Hug

Страчи, поддала си се на манипулацията значи - тя МАРТА те обработваше, за да си има компания за училището в четвъртък  hahaha.

А на мен ми остават още 11 работни дни  Mr. Green. После и аз ще идвам на училището  Flutter.

# 176
  • гр.Варна
pepena,
Ще ходя при доктор Марио Давидков.Той има нов 4Д еограф.
ето му координатите:
9000 Варна, България
бул. "Република"
тел:052/555-567, 555-568, 088/8376-382
http://www.drmariodavidkov.com/
В сайта мисля,че няма актуална информация за 4Д ехографа,но аз знам,че има такъв от Сноу-ана,която го посети в петък

# 177
И аз се връщам от преглед и ми се искаше да споделя че нещата с беба изглеждат наред, но ми стана много, много мъчно за SLADKA MAMA.
 И не знам какво да кажа и аз, освен че много съжалявам! Cry Cry Cry Cry Cry

# 178
  • Попово
Благодаря,Христина К!
Аз съм ходила само при доц. Балев до сега на прегледи, следващия път ще отида и при Давидков.

# 179
Здравейте слънчевки!

сладка мама мъчно ми е за случилото се Cry Ще чакаме момента, в който ще ни се похвалиш, че пак си в отчетните и този път краят на бременността ти да е начало на дълъг и здрав живот.

Stra4iatela много ми се шляе на това хубаво време, но явно съм болна. Да ви кажа момичета, малко се притеснявам. Много кашлям нощно време и като засиля кашлицата получавам болки ниско със схващане, които се усещат леко и към кръста. Започне ли да се стъмва, започва да ме боли и гърлото - то и през деня ме наболява, но леко. Пък и мъжкото ми слънце не може да се наспи от мен. Така е от НГ. Уж реша, че съм добре и до ден-два се почва с нова сила.

За спането в отделна стая - при нас няма тази възможност. В по-голям дом ще бъдем след евентуално 2год. и до тогава ще се побираме в стая, кухня и баня. Ние за това изнесохме и котето (с уговорката да е временно), че милото не можем да го затворим за година да живее в коридора, пък и балкон нямаме - а как ми липсва. Та живот и здраве в новия апартамент смятаме да спретнем още с нанасянето детската стая и беби отива там Simple Smile Сега се чудим къде да изместим компютъра и телевизора, че бебчето да спи спокойно. Вероятно ще ги разпределим в коридора и кухнята, но има още малко време. Иначе от днес започваме разместванията из къщи, че поръчахме креватче и до седмица-две искаме да сме позиционирали всичко окончателно.
Та сега хващам ролетката и почвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт