Booking.com /Тема 5/

• 38 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • In transit
Реджи, в крайна сметка избрах друг хотел, през букинг. Да ми е мирна главата. Hug

# 136
  • Sofia
Здравейте, опивам се да резервирам през букинг, но ми изписва ,че вероятно няма достатъчно пари в картата,а то има.Обадих се в банката ,казаха, че проблема не е при тях .В букинг не мога да намеря как да се свържа с тях,излизат ми само често задавани въпроси и няма нито телефон, нито съобщение къде да им изпратя.Вие как се свързвате?

# 137
Пиша съобщение през приложението, преди време имах подобен проблем, заредих картата с още малко пари и се оправи. Така и не разбрах какъв е проблема.
Up: проверете и лимита на плащания на картата.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 09:33 от Blue`Sky

# 138
според мен букинг няма да ви решат проблем с картата, няма смисъл да им пишете, освен ако вече имате резервация и проблема е с нея

или сложете повече пари, вижте 3д сигурността дали е включена, пробвайте друга карта...

# 139
Здравейте, опивам се да резервирам през букинг, но ми изписва ,че вероятно няма достатъчно пари в картата,а то има.Обадих се в банката ,казаха, че проблема не е при тях .В букинг не мога да намеря как да се свържа с тях,излизат ми само често задавани въпроси и няма нито телефон, нито съобщение къде да им изпратя.Вие как се свързвате?
Пари може да има, но да е сложен лимит на плащанията. Проверете си и ако е така, го увеличете до желаната сума. И на мен ми се е случвало.

# 140
Оня ден плащах, само че към аирбнб. Първото плащане мина и второто не става и не става. Звъннах в банката и ми казаха, че има лимит 800 лв на денонощие.

# 141
  • Sofia
Благодаря много за отговорите,днес успях да платя, не разбрах какъв беше проблема ...

# 142
KB8TY7YEFP код за 10% до 3.07, ако на някого ще свърши работа

# 143
Този някой, на който кода свърши работа, следваше да напише....много е грозно така. Поне едно благодаря биваше.

Ако случайно някой друг има код, бих се радвала да го сподели

# 144
Много бързи пръсти явно.
Аз букнах последните два хотела вчера без кодове. Много търсене, малко предлагане, вече ми е неудобно да се моля. Наистина не приемам тази дискриминация най-активните потребители да не получаваме никога кодове.

# 145
Вие получавали ли сте това?

Иначе на мен пак ми пратиха код (дала съм го вече), трети в разстояние на много кратко време. А месеци наред нямах нищо.

# 146
и това не са ми пратили, не съм им ВИП 😭

# 147
  • На планетата Земя
Doro, аз се отказах да питам вече, колко години без кодове съм карала. На питането ми преди седмици няколко по-новички потребителки щяха да ме изядат с дрехите. Код така и не получих, нали това беше и наказанието ми.

Предложих на модератор предлагането и търсенето на букинг кодове да се измести в На Пазар. Мисля, че тук не му е мястото, дори само за това, че излишно се изнервя обстановката.

# 148
Има отделна тема за кодове от сайтове общо, но тук някак е по-ефективно и на мен са ми пращали съфорумки, за което съм благодарна.

Да се изнервяме едва ли, по-скоро разводняваме и ставаме досадни за онези, които влизат в темата по други въпроси.

# 149
в topcashback.com сега дават 7% кешбек
оня ден в английския даваха 20 паунда
от карта виза дават 5-8%
много по-добре е от нищо
аз си ги ползвам тях, защото никога не получавам код, а да се моля не ми се иска, и без това често се случва да отказвам резервацията

Общи условия

Активация на акаунт