НАБОР 2004 - новите пътища

• 58 235
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Всичките ни седмокласничета - с по 100т.!

# 121
  • София
Сестрата на свекърва ми изказа компетентното мнение, че Холандия била мода в момента. Истинско образование признавала само в ОК.
Попитах я с колко хиляди паунда разполага в сметката си и колко може да осигури за истинското образование на бедното сираче... 😡
Ай сиктир!

# 122
Късмет на късметчето!Стискам палци!И ако има и други седмокласници и десетокласници от форума също❤️🌸!

# 123
  • тук-там
Стиснати палци за HBO!

# 124
Да разкажа за оправните момичета. Случките са в реално време, последната случка тече в момента, преразказ от първо лице. 1. СОФИЯ. Забравяме единия  куфар (от трите) в чакалнята на летището. Някоя от петте отговаря за него, ама не сме се доразбрали коя. Смилиха се над нас,  върнахме се за куфара. 2. РИМ. Откраднаха на М. телефона от джоба. Почти веднага. Добре сме иначе, ама кашлям. Возихме се на тротинетка през нощта, защото се поизгубихме, а нямаше такси. Бутна ни такси, защото тротинетката няма фарове. Дойде полиция, писахме протокол, защото фарът на таксито се счупи. Добре сме, само имам синини на д-то и кашлям. 3.ТОРИНО. Дъжд. Проливен, никоя няма чадър или дъждобран, да не сме лелки някакви. Кашлям. 4. ПАРИЖ. Никой не вдига телефона за наетия апартамент. След 2 часа вдига. Отиваме, апартаментът е мръсен. Обаждаме се пак. Никой не вдига. След 2 часа вдига. Да излезем и да посрещнем??? Мигел, който ще чисти, за да му дадем ключа. След 2 часа Мигел идва, той е на нашата възраст, не му се чисти. Свалят му се мадами. Мигел не е чистил, но май е сменил чаршафите. Няма вода на душа. Мием си главите на мивката. Аз няма да се мия, щото кашлям. На възглавницата има подозрителни буболечки. Абе да си оставим един цял ден за Лувъра. Затова, вместо директно до Мадрид, ще пътуваме вечерта до Монпелие и ще спим там. Няма да ходим в Лувъра, няма билети. Ама вече сме си купили билети до Монпелие. 5. МОНПЕЛИЕ - във влака. Някой ни седи на местата. Това е неприятно, защото ще пътуваме 6 часа. Сигурно има грешка. Има грешка. Билетите ни са за утре. Стоим пред тоалетната. Не знам дали няма да ни свалят. Mamo, mnogo e zle polozhenieto.  ❤️

# 125
  • София
JoyJoyJoy Направо разцепи мрака! Подготвям се за случки от Ница в края на юли. Laughing Въпреки че в Португалия се справиха с една приятелка, но да видим.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 22:32 от sanaka

# 126
  • София
Хаха, настръхнах. Аз пък очаквам същото началото на Август- от Прага, през Виена 😂😂😂

# 127
  • Б
В стопанския факултет на СУ  само на английски, немски или френски се учи? Има ли на  български, стопанско управление на български например ?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 22:46 от Здравец розов

# 128
  • Sofiа
Ха ха ха, наистина разцепи мрака!

# 129
  • София
Три прасенца, много забавно (абе на чужд гръб смях), направо е за филмиране - зрелостнички на пътешествие! Хубавото е, че от групата Ви държат в течение родителите!
Признавам ти, чудесно разказваш, все едно бях до счупения фар на таксито в Рим, в апартамента в Париж и във Влака до там си някъде! Чакаме щастливото и забавно завръщане у дома!

# 130
  • София
Като почнат да пускат резултати от изпити в СУ нали ще пишете, че наборката я е налегнал живота и няма време за проверки.

# 131
В стопанския факултет на СУ, образуванието само на английски, немски или френски е? Има ли само на български ?

Бакалавърските специалности с прием след 12 клас се учат на два езика - български и английски/немски/френски.
Вижте им програмата на лекциите - например математика се учи само на български, ИТ също само на български, гражданско право, международна икономика също.
На английски например се учат основи на статистиката, макроикономика...

# 132
  • тук-там
3littlepigs, разцепи мрака с история!

# 133
Хем ми е смешно, хем ми се плаче. И на тях така, но в момента основно им се плаче, ужасно са изморени и ВСИЧКИ биха предпочели да са си удома. Слушах Омара Портуондо, аплодирах и си се просълзих, когато запя: "Моя страна, моя България...при теб ме връща вечно любовта." Само едно от момичетата ще учи в България. Дано всички останали любовта да ги върне.

# 134
  • София
3littlepigs, оправни са си момичетата. Поздравявам ги, че са толкова сърцати и смели. Важното е, че не са се предали след тези приключения. Все пак “неволята учи”:). Представям си, че ти е много притеснено, хич и не искам да се поставям на твое място. От целия разказ най-много ми се наби в главата “кашлям”. Дано да се оправи девойката!
Аз пък сега се прибирам от концерт на Холивудските вампири. Джони Деп, Алис Купър и цялата дива банда наистина “разцепиха мрака”.
Скрит текст:
А през това време мен ме затресе едно хубаво и сега свалям висока Т, без никакъв глас съм.  Другите (баща ми и мъжът ми) са на антибиотик/(. Дано успеят да се опазят децата от нас.🙁)
За Холандия ще добавя, че е много влажно, да си топлят ставите, че ревматизмът дебне от всяко кьоше! Някой спомена ли за тревицата и “онези” палавки кексчета?Wink

Общи условия

Активация на акаунт