НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 297
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ще я свържа с Ицо.

# 586
  • тук-там
Уф, аз пък все наобратно. Че и лопата не мога да размахам, защото не съм при нея.
Слънце, честито! Браво на мандаринкин и скиорчето! Златни деца имаме, спор няма!

# 587
  • В светлината на слънцето
Айде, мина и нашето връчване на дипломите.

Слънце, честито и за двете радости! Hug
мандаринке, браво на набора! Hug
скиорче, ехааа, супер се е справил! Hug

Браво на децата за писмото! Hug

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 00:19 от lulumba

# 588
  • София
Дипломирана красавица! На добър час на Лулумба младша!

# 589
И аз помагам на кандидат -студента с подаването на документи. Ще кандидатства в СУ с оценка от матура. Никъде не виждам да се въвеждат оценките (както е например в системата на ТУ). От копията на дипломата ли ще ги вземат? Никъде не виждам качени от дипломата оценки

# 590
Само да кажа,че на набора му се размина лопатата 😁Обадил се на телефоните за връзка и му оправили името ,не че има значение защото днес отидоха с майка си до кандидатстудентския център в Хасково и подадоха документи оттам"даже не знам какви специалности са писали",но му казали че тази регистрация ще му трябва и занапред ако учи в СУ

# 591
  • София
И ние затворихме официално “страницата 1АЕГ” на прекрасна церемония във Военния клуб. Нашият клас се оказа победител на випуска по среден успех от дипломата. Класните ръководители и другите учители направиха последните си обръщения към учениците. Директорката викаше децата едно по едно, и награждаваше отличниците с медали и грамоти. Много ни  изненада със специалната награда за набора за активно участие в извънкласни дейности и инициативи и принос за утвърждаване на имиджа и развитието на гимназията ( подобно звучеше, ама нали ме заля вълна от емоции и ми заглъхнаха ушите:) ). Подари му луксозно издание на Рибния буквар с лично посвещение. Човекът се трогна много от този жест. Цяла вечер чете грамоти, дипломи, гледа снимки пуфти и въздиша…Предстои още едно събитие на гимназията - честване на 65 години във Военната академия, така че ще отиде за последно с повечето съученици.
Скрит текст:
Най-накрая разбрахме и успеха от дипломата:))), подкрепен с грамота 5,92. Дано пък да му стигне:)
Лулу, много е сладка твоята щерка, успех и смело напред!
Слънце, камък ти е паднал и с двете хубави новини! Наздраве! Tropical DrinkCocktail

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 02:20 от Skiorche

# 592
  • София
И аз помагам на кандидат -студента с подаването на документи. Ще кандидатства в СУ с оценка от матура. Никъде не виждам да се въвеждат оценките (както е например в системата на ТУ). От копията на дипломата ли ще ги вземат? Никъде не виждам качени от дипломата оценки
Взимат ги от прикачената диплома и после излизат в раздел Персонална информация и в раздел Профил. В раздел Прием на документи за класиране трябва да излезе Статус Завършен, вх. номер и таб за печат на картон за прием.

# 593
  • София
Честито дипломиране на всички наши деца! Пожелавам на всички, успешният финал да се превърне в успешен старт на нов етап от живота им!

Снощи наборът много посърна, защото бил направил грешка. Аз пък се почувствах зле от бързата ми и бирна реакция. Извиних му се, а за себе си ..  преосмислих отношението и поведението си.
Давам си сметка, че той сам премина през целия процес на това кандидатстване. Сам подготвя дикументи, следи срокове, качва документи в нужни формати, регистрира се в групи на университета в различни платформи, там следи срокове и дискусии... Наистина, била съм много ангажирана с всичко, което се случва с него до 9-10 клас, но той се оказа много пораснал! И толкова много се гордея с него и съм му благодарна, че е такова добро дете!

Снощи, след като и квартирата стана реалност, видях как очите му се напълниха със сълзи и започна да въздиша. Неизвестността го налегна, притеснение, някакъв страх може би... Сърцето ми се качи в гърлото и не знам как ще го пусна! 😔❤️

# 594
Оооо, Слънце, ще го пуснеш, ти си го пуснала вече! И той ще се справи!
   Майчините емоции си остават винаги такива, без значение възрастта на детето.
  ДНес , от 17.30 и ние официално приключваме с МОН в тази му разновидност.

# 595
  • тук-там
И ние сме днес. И от утре започва сложното за нас. Чудесни емоции споделяте! Вълненията са големи!

# 596
  • София
Извинете, че нахлувам в темата, но искам да питам за таксите за кандидатстване в СУ - плащат се онлайн чрез системата за кандидатстване, нали? Или трябва да се ходи до банка?

# 597
  • София
Онлайн през системата се плащат.

# 598
  • София
Няма ли опция easypay като за изпитите? Че на мен нещо не ми приемаше плащането тогава и се наложи да платя на каса. Не ме вкарвайте в нови драми! Наборката от работа няма време да седне да си подреди желанията.

# 599
  • Пловдив
Взимат ги от прикачената диплома и после излизат в раздел Персонална информация и в раздел Профил. В раздел Прием на документи за класиране трябва да излезе Статус Завършен, вх. номер и таб за печат на картон за прием.

Санака, благодаря ти, че споделяш ценно инфо за СУ.

Сверих всичко, така е и в нашия случай, но може ли само да ми кажеш като отидеш в Профил или персонална информация в колона бал какво пише. Както и в места срещу всяка специалност, която сте посочили.

Klemy, има, спокойно. И аз така платих.

Общи условия

Активация на акаунт