Въпроси за TBI Bank

• 82 083
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 600
Това е от скоро явно, преди имаше в профила даже работодателя да се попълни кой е, сега видях че това изобщо го няма. И аз си го обясних тогава с това че евентуално някакви различни условия ще предложат в зависимост от това дали си получаваш заплатата по тази сметка или не.

# 601
И да ги похваля - обадиха ми се, че печеля iPhone 14 pro от една от коледните им томболи от story-тата, които пускаха Simple Smile

# 602
Браво, Марти! Heart Честито!

# 603
И да ги похваля - обадиха ми се, че печеля iPhone 14 pro от една от коледните им томболи от story-тата, които пускаха Simple Smile

Честито! Браво, аз се страхувах да цъкам по тия сторита, да не ми набута някой кредит. На мен ми остава да се надявам на коледната игра на Кауфланд, че всеки ден цъках на календара им за награди.

# 604
Даже не знам, че коледна игра са имали. Аз много внимавам да не ми се активира някой кредит. Само това, което ми трябва ползвам.

# 605
То имаше доста, повечето за някакви ваучери за покупки от определени сайтове. А за моята специално трябваше просто да се направи една покупка с неон картата в един сайт, за да се участва в томболата. Иначе да, трябва да се внимава къде се цъка и да се чете.

# 606
Аз като ги гледам, как са нашарали приложението само с шопинг лимити, кредити, други лимити, и като четох тук как трудно се отърваха от задействането му при пазаруване с НЕОН-а внимавам къде цъкам. DEVA аз няколко страници назад няколко пъти питах цъка ли някой да търси съкровища по появилите се табчета, но никой тогава не ми отговори. Имаше си я играта, едни цветни табчета из цялото приложение. Още тогава заподозрях че не е чиста работата, така да ни карат да цъкаме навсякъде по него, но пък виж - който е по - смел печели.

# 607
Видях табчетата, Сейко, но умишлено не проверих за какво става дума.

# 608
Видях табчетата, Сейко, но умишлено не проверих за какво става дума.

Е ако бяхме по - смели, сега щяхме да пишем от Айфон 14 про Simple Smile, въпреки че аз специално щях веднага да го продам, не ползвам смартофони.

# 609
Сега видях, че имало тема само за ТБИ и да си преместя въпроса направо тук:
Някой да е имал проблем с ТБИ като моя - в сметката получавам веднъж месечно малка сума, но редовно си я прехвърлям по друга сметка и имах останали някакви 30-ина лв. Съответно не го отварям това приложение почти. Понякога плащам с неон в магазин и вчера ми се наложи също, но ми даде недостатъчна наличност. Като влязох в приложението ми излезе някакъв баланс минус няколко милиона лв Flushed Направо лошо ми стана. Още чакам да ми отговорят на какво се дължи. Само ми каза днес едно момиче от офиса, че не заради блокиране от съдия изпълнител Rolling Eyes Нямам кредити, не знам какво ще е това, но много се притесних. Не съм плащала онлайн с картата Rolling Eyes

Тук някъде има и вход за осигурителни посредници (т.е. служителката на ТБИ), и си спомням че проучвах колко е взела - беше нещо 20-30 лв. Не си спомням точно. Но щяха да ѝ ги изплатят, ако жена ми беше окончателно се съгласила след месец, след обаждането от Доверие. В случая злоупотребяват с данните на клиентите, като имат достъп до повече такива поизпаднали хора. Това в друга банка не ми се е случавало, въпреки че и други са такива посредници. Например от ЦКБ никога не са ми предлагали, въпреки че си имат собствен такъв фонд.

Нямаше да са само 20-30 лв. И това не вярвам да е политика на банката, а на самата служителка.

# 610
Сега видях, че имало тема само за ТБИ и да си преместя въпроса направо тук:
Някой да е имал проблем с ТБИ като моя - в сметката получавам веднъж месечно малка сума, но редовно си я прехвърлям по друга сметка и имах останали някакви 30-ина лв. Съответно не го отварям това приложение почти. Понякога плащам с неон в магазин и вчера ми се наложи също, но ми даде недостатъчна наличност. Като влязох в приложението ми излезе някакъв баланс минус няколко милиона лв Flushed Направо лошо ми стана. Още чакам да ми отговорят на какво се дължи. Само ми каза днес едно момиче от офиса, че не заради блокиране от съдия изпълнител Rolling Eyes Нямам кредити, не знам какво ще е това, но много се притесних. Не съм плащала онлайн с картата Rolling Eyes

Тук някъде има и вход за осигурителни посредници (т.е. служителката на ТБИ), и си спомням че проучвах колко е взела - беше нещо 20-30 лв. Не си спомням точно. Но щяха да ѝ ги изплатят, ако жена ми беше окончателно се съгласила след месец, след обаждането от Доверие. В случая злоупотребяват с данните на клиентите, като имат достъп до повече такива поизпаднали хора. Това в друга банка не ми се е случавало, въпреки че и други са такива посредници. Например от ЦКБ никога не са ми предлагали, въпреки че си имат собствен такъв фонд.

Нямаше да са само 20-30 лв. И това не вярвам да е политика на банката, а на самата служителка.

Още един кредитен милионер. Погледнете назад няколко страници, имаше един такъв проблем и го бяха оправили.  (мнение на veni_b)

https://www.bg-mamma.com/?topic=1563533.420

Не знам колко им е комисиона на тези посредници, то се крият тия суми, но случайно в някакъв форум беше споменато (може и да не е за това)

Иначе ПОК Доверие е собственост на ТБИ Холдинг от създаването . Имат някаква връзка, въпреки че тя ми излезе с твърдението че всички клиенти на ТБИ минават така в ПОК Доверие. Това ми стана съмнително. Дали да не им врътна едно писъмце че така става много монополно.

http://insurance.profit.bg/company/POK-Doverie-AD/id-42_cid-127.html

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 15:22 от Seiko7075

# 611
Джина, да не си активирала някой кредитен лимит? Влизайте си редовно в приложението и наглеждайте какво става.
За УПФ - ще питам, аз искам да се преместя.

# 612
Аз също бях на минус някакви милиони. Отидох в офис и го оправиха. Време е да налеят малко пари в нормални IT специалисти, които най-сетне да им оправят бъгавите системи.

# 613
Аз също бях на минус някакви милиони. Отидох в офис и го оправиха. Време е да налеят малко пари в нормални IT специалисти, които най-сетне да им оправят бъгавите системи.

Ти нали започна да връщаш малко по малко от кредита от милиард, че внасяше по 20-50 лв. и той намаляваше.

# 614

Ти нали започна да връщаш малко по малко от кредита от милиард, че внасяше по 20-50 лв. и той намаляваше.

Да, тъкмо започнах да им се издължавам и те пък взеха, че ми го опростиха. Викат ми "на ти тия милиони, да си купиш нещо за спомен от нас" 🤷🏻‍♀️ свестни хора

Общи условия

Активация на акаунт