СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 905
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 825
Въпросът ми е по-скоро за тези от град Русе.
Та, някои от вас знае ли дали в проф. гимн. по икономика "Елиас Канети" балът е много висок?
Очакваме не много добри резултати. Около 70 т. по бел и 35/40 по мат. Имаме ли шанс изобщо за там?

Не е висок, но там не се ли държи изпит по изкуства?
Една колежка каза, че не я интересува резултат от матурите, защото на изпита по рисуване е била на 7 мо място от общо 16 деца

# 826
  • София
Mia Rulana, предполагам, че като стигнете до редене на желания, ще имате и място за закачане на файла.

Според мен пък темата си е супер - който го дразни цялото дрънкане, да не чете.
И после ще има 20 страници с оценки, които хората за протокола искат да споделят.., нищо лошо.
А в същото време не съм видяла да не е отговорено на смислен въпрос, чийто отговор ще е полезен за много хора.
Включително и 523 отговора пази ли се или не се пази.

В момента едни от най-хубавите ми приятелства (12 майчета сме) са именно от същата тази тема тук преди четири години, децата влязоха в една и съща гимназия и още след първата родителска се запознахме.

# 827

Преди беше така - избираш професионална паралелка и системата извежда съобщение, че е необходимо медицинско. Отстрани се появява бутон и с него качваш медицинското.
Благодаря

.

Според мен пък темата си е супер - който го дразни цялото дрънкане, да не чете.
И после ще има 20 страници с оценки, които хората за протокола искат да споделят.., нищо лошо.
Точно. Аз и затова съм в тази тема- да споделям вълнението си с други, които ги интересува това. Вкъщи на всички им омръзнах да дудна за тия пусти резултати 😅

# 828
  • София
Когато е до определена дата, се подразбира, че и тя се включва в срока.

# 829
  • Пловдив
Не съм от Русе, но ако гимназията е по икономика, защо трябва да има изпит по рисуване?

# 830
  • София
За град София изпитните работи по математика могат да се видят на 29.06, 30.06 и 03.07 в
СПГЕ "Джон Атанасов ".

# 831
  • София
Пожелавам на всички деца и родители да са доволни днес от резултатите!
Чета ви от два дни, че чакам матурата за 10 клас, а тук инфото е по-актуално. Simple Smile
Та ще напиша какво стана като видяхме нашите резултати преди 3 години. Тъй като бях притеснена как ще оценят преразказа и дали синът ми е писал достатъчно четливо, отварям сайта и толкова се зарадвах от резултата, че не отчетох неочаквано ниското представяне по математика. Обаждам му се възторжена и му съобщавам резултата, все още не осмисляйки този по мат. И той почва да плаче. Чак тогава се озънах и почнах да го утешавам, че този по бел ще компенсира. В крайна сметка не попадна, където искаше, но пък не съжалявам въобще. Доволна съм от училището сега!

# 832
Не съм от Русе, но ако гимназията е по икономика, защо трябва да има изпит по рисуване?
Вярно, че преди мнооого години съм учила там, но определено не съм държала изпит по рисуване Grinning Объркала се е с някое друго училище може би.

# 833
[quote author=Mia Rulana link=topic=1568649.msg46630119#msg46630119 date=1687935526

Това обмислям аз. Смятам да й кажа, че дългите нокти, гримирането като вампир и грозните, развлачени, черни дрехи до това водят 😀
[/quote]

Много свежо- право в десятката ! Не може да има универсална правилна реакция на ниските резултати . Всеки си знае колко е учило детето му , колко труд е вложило , с какъв характер е , какво го мотивира и т.н. Пък тези ,които не са успели да се представят добре заради собствените си грешки - това трябва да е урок ,от който да излекат полза и опит в бъдеще ! Аз не бих спестила критика в такъв случай ,естествено , съобразена отново с характера на детето и със спокоен тон , но и с план как нещата да се променят .

# 834
  • София
За град София изпитните работи по математика могат да се видят на 29.06, 30.06 и 03.07 в
СПГЕ "Джон Атанасов ".
Много благодаря, за миналата година учителката по БЕЛ каза, че са били в бившия техникум Киров и реших, че и тази ще са там.

# 835
  • Sofia
При нас мина периода с приемането на оценката. Първо се въздържахме да изразим разочарованието си  , после лека полека обсъдихме нещата. Сега няма да има драми.

# 836
Та, някои от вас знае ли дали в проф. гимн. по икономика "Елиас Канети" балът е много висок?
Очакваме не много добри резултати. Около 70 т. по бел и 35/40 по мат. Имаме ли шанс изобщо за там?
Погледни в сайта на Дидева. Търсиш резултати от второ класиране, избираш Русе и отваряш файла, в който ще намериш минималните балове за въпросното училище.
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 837
Обаждам му се възторжена и му съобщавам резултата, все още не осмисляйки този по мат. И той почва да плаче.
Ей за тези деца ми е най- мило. За отговорните и притесняващите се. Колкото направило, направило, важното е да се е постарало. Ама за тези, дето не им пука, за тях хич не ми е жал.

# 838
Когато е до определена дата, се подразбира, че и тя се включва в срока.

И аз така го разбирам, но имах проблеми с един ООО миналата година, защо не съм писала ВКЛЮЧИТЕЛНО!

# 839
  • София

Krisyyy, извинете ме за откровеността, ама ако сравним минималните баловете в Русе (нищо против красивия град и хората в него) и в София/Варна/Пловдив примерно през всички години назад, може би ще  разберем защо някои  дами тук говорят, за да им минава времето по-бързо (без непременно да го правят и на практика) за старт с кафета и замяната им с друго по-късно през деня. Понеже както  Вие се питатате дали с упоменатите точки детето Ви има шанс за ПГ "Елиас Канети", те се питат дали с доста по-високи от въпросните има шанс примерно за еквивалента й НТБГ..Просто трябва да се приеме, че в столицата и в още няколко града ситуацията, за жалост, е много различна. И когато едно дете се е справило повече от добре и ВЪПРЕКИ това няма да му стигне балът за желаното училище, да, майка му не я топли особено това, че някъде другаде е далеч по-спокойно и с  бала детето й би влязло и в най-високобаловата паралелка...И може би си сипва нещо, може би не Wink

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 10:37 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт