СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 877
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 855
  • София
На страницата на Просвета във ФБ има "изявление", част от което е, че тази година МОН ще пуснат резултатите във възможно последния момент. Каквото и да значи.
Значи 23:59 часа днес Joy

# 856
На страницата на Просвета във ФБ има "изявление", част от което е, че тази година МОН ще пуснат резултатите във възможно последния момент. Каквото и да значи.
Последният момент е няколко минути преди 24 ч. Хасхахахах
Тъй, тъй... Дано да са с друга часова ориентация, че пак цял ден отиде. За пет пари работа не върша.

# 857
  • София

Значи 23:59 часа днес Joy
[/quote]

А, сакън, имам торти да правя и да чакам другото да пристигне благополучно от чужбина след първото си самостоятелно пътуване чужбинско. Само рифреш ще ми липсва Simple Smile

# 858
Само при мен ли сайта не работи?

# 859
Тук работи , но отново - нищо.

# 860
  • София
И при мен така не работи, иде....

# 861
  • Силистра
И при мен сайта не работи, дано вече да качват резултатите.

# 862
За Варна информация къде могат  могат да се видят изпитните работи.  http://ruo-varna.bg/images/files/2023/CCF_000093.pdf

# 863
. Защото, ако трябва да подам документи до 5-ти, има голяма вероятност на 5-ти сутринта да окапя, защото последниата дата е 4-ти. Неграмотно е оформен графикът, съжалявам.

Ами не е вярно, универсалното (номативно уредено, имам предвид),  е че  срокът изтича в края на последния ден Simple Smile
Безсмислен е този спор. Има определена точна дата за краен срок.
Чл. 62. (1) от ГПК: Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час.
Хубаво щеше да е да сложат едно вкл., но липсата му не прави срокът неясно определен.
Да, когато срокът се брои в дни. Тук е фиксирана дата и следва уточнение.
Казвам го просто така, наистина е безсмислен спора и не се заяждам 🙂.

# 864
Всъщност на страницата на Просвета е публикувано това: 😉 https://bntnews.bg/news/obyavyavat-rezultatite-ot-nacionalnoto-v … -1238800news.html

# 865
Вече си мисля, че ще след 12.00ч.Катонсе изкаже Галин Цоков. Иначе кой ще го слуша... И медиите няма да го отразят, ако резултатите излязат сега.
п.п.Със високо кръвно и сърдечен проблем съм. Започнах да правя кризи от притеснение , въпреки лекарствата. Ще ме убие това чакане.

# 866
Вече си мисля, че ще след 12.00ч.Катонсе изкаже Галин Цоков. Иначе кой ще го слуша... И медиите няма да го отразят, ако резултатите излязат сега.
п.п.Със високо кръвно и сърдечен проблем съм. Започнах да правя кризи от притеснение , въпреки лекарствата. Ще ме убие това чакане.
Защо? Какво постигате? Ще му трябвате на това дете и после.

# 867
  • София
Ами май не е само един... Един го е писал, друг одобрил, трети публикувал. Въпреки че не зная как точно се пишат тези "велики" статии.
Може би ще ги качат след 12, щом ще има включване от министъра - сигурно ще изиграе ролята и на обичайната пресконфернция по обявяване на резултатите.

MoonDream, проверка на способностите, за която питах, е точна тази, която е организирана от МОН и се провежда в цяла България на една и съща дата. И срокът за резултатите е също до 28.06. Логично е да ги обявят заедно, но срещнах мнения, че понякога са обявявани на сайтовете на самите училища, в които се провеждат в София. Предполагам това е отпаднало. А иначе вашия изпит към НУИ Варна е аналогичен на тези, които предстоят и на децата в Сoфия в края на седмицата към училищата към МК. И там наистина ще си следим конкретните им сайтове. Успех на детето!

# 868

Даа, същото си мисля и аз. Щом министъра ще се изказва, ще трябва да каже нещо важно, налЕ Simple Smile А какво по-важно от това, кога да очакваме резултатите. СИгурно ще каже "Резултатите ще бъдат обявени днес в 15:00ч" Grinning Така че спокойно народе, след час може да почваме да пием Grinning

# 869
Да, когато срокът се брои в дни. Тук е фиксирана дата и следва уточнение.
Казвам го просто така, наистина е безсмислен спора и не се заяждам 🙂.
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2023/05/3-%D0%93%D … 82%D0%B0-2023.pdf

Общи условия

Активация на акаунт