"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 511
Кажи на зъболекаря си, че има вероятност да си бременна, доколкото знам имат подходящи упойки.
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 512
Здравейте отново мами ! Както ви споменах правим опити за бебе и вече съм с 5ти ден закъснение. Правих си уринарен тест на 2ри ден закъснение- отрицателен категорично. Днес си пуснах кръвен тест със стойности - <1.20   mIU/ml   0.00 - 5.00 за мъже и небременни жени, та отрицателен е.... Според вас да си взема ли да повторя с уринарен тест утре сутрин ? Има ли смисъл или да изчакам цикъла ?

# 513
Кръвният тест отчита от 10-12 дни след овулация, т.е ако има имплантиране. Не мисля, че нов пишкан тест ще покаже нещо различно.
Здравейте отново мами ! Както ви споменах правим опити за бебе и вече съм с 5ти ден закъснение. Правих си уринарен тест на 2ри ден закъснение- отрицателен категорично. Днес си пуснах кръвен тест със стойности - <1.20   mIU/ml   0.00 - 5.00 за мъже и небременни жени, та отрицателен е.... Според вас да си взема ли да повторя с уринарен тест утре сутрин ? Има ли смисъл или да изчакам цикъла ?

# 514
VasilenaG Няма никакъв смисъл да правиш утре уринарен тест. Б може да има евентуално, ако си била с много, много късна О! Щом кръвния е отрицателен днес, дори и те първа да има имплантация, за да се позитивира уринарен ще са необходими  поне 3 дни. Най-вероятно ти закъснява от жегите, закъснение в рамките на седмица се счита за нормално, може и да имаш задържан фоликул. Ако не ти дойде до няколко дни, посети гинеколог.

# 515
Здравейте, пак съм аз минали са 10дена от О. Имах ПМС, подути гърди и вълни - продължиха около 5дена. Днес все още ги имам. От вчера -  ( нещо ново )от вечерта усещам боцкане, което чувствах и в предната бременност, която така и не завърши успешно. Моля за мнение - възможно ли е да се осъществява имплантация ? Тестовете са отриц.
Такааа, пускам ви снимка на тест който направих към 00ч. Тази сутрин отново направих от същия тест и отриц. Какво мислите, освен мнението ви за кръвен ?

# 516
Здравейте. Има ли момичета от вас, на които в жегите цикълът им се променя? Днес ми е 38 ден и все още не ми е дошло - имам въпрос всички симптоми - болки в гърдите, по-обилно течение, раздразнителност 😁 правим опити, но нямам никакви симптоми за бременност, затова не съм правила тест.

# 517
Това че нямаш симптоми не означава, че няма бременност. Направи си тест и гледай да не е Престо и Шуърчек. Моят съвет е за тест лентичките, по категорични са 🍀🍀🍀

# 518
Здравейте. Има ли момичета от вас, на които в жегите цикълът им се променя? Днес ми е 38 ден и все още не ми е дошло - имам въпрос всички симптоми - болки в гърдите, по-обилно течение, раздразнителност 😁 правим опити, но нямам никакви симптоми за бременност, затова не съм правила тест.

И аз съм така Arwen88 , подут корем и гърди ,които вече ми тежат Grin , но вест от цикъл нямам . Запазих си час при гинеколог за четвъртък . Един тест за теб не е излишен Simple Smile

# 519
Здравейте, пак съм аз минали са 10дена от О. Имах ПМС, подути гърди и вълни - продължиха около 5дена. Днес все още ги имам. От вчера -  ( нещо ново )от вечерта усещам боцкане, което чувствах и в предната бременност, която така и не завърши успешно. Моля за мнение - възможно ли е да се осъществява имплантация ? Тестовете са отриц.
Такааа, пускам ви снимка на тест който направих към 00ч. Тази сутрин отново направих от същия тест и отриц. Какво мислите, освен мнението ви за кръвен ?

Тази черта на коя минути излезе? Прилича на изпарителна. Изчакай да минат поне 14 дни за домашен тест. Кръвен може след 10-ти ден. Тестовете Престо не се славят с голяма точност, така че може и да не е положителен. Изчакай още 2-3 дни и пробвай с друга марка тестове.

# 520
Тази черта на коя минути излезе? Прилича на изпарителна. Изчакай да минат поне 14 дни за домашен тест. Кръвен може след 10-ти ден. Тестовете Престо не се славят с голяма точност, така че може и да не е положителен. Изчакай още 2-3 дни и пробвай с друга марка тестове.
На момента излезе .. отивам за кръвен - пускам още една снимка

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 15:00 от bubanka

# 521
Arabadzhieva , ако е излязла веднага, това е страхотно, най-вероятно е положителен. Успех на кръвния тест, стискам палци и да се похвалиш после. Трябваше да го направиш сутринта, че да не те забавят с резултатите до утре.

# 522
Bibi85, а с теб какво стана? Има ли цикъл?

# 523
Аз направих тест. Имах един от пакет за тестове за овулация Clear ovu. Излязоха две черти. Утре ще взема и други за всеки случай. На този му нямам вяра. Има ли някой, на когото му е излязъл положителен, ама после му е дошло?

# 524
Bibi85, а с теб какво стана? Има ли цикъл?

Не, имам леки опъвания ниско долу, гъделичкане, гърдите ми станаха по-големи. Следобед ми стана малко лошо, но може да е от жегите. Мисля да изчакам още 1-2 дни и пак ще направя тест. Днес е 14-ти ден от овулацията, 3-ти ден закъснение. Кръвен не искам да правя още, защото имам чувството, че ще ми дойде всеки момент.

Аз направих тест. Имах един от пакет за тестове за овулация Clear ovu. Излязоха две черти. Утре ще взема и други за всеки случай. На този му нямам вяра. Има ли някой, на когото му е излязъл положителен, ама после му е дошло?

Положителния тест си е положителен. Тихичко честито.

Общи условия

Активация на акаунт