Бръмбарите в главите ни

• 93 906
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 915
Ходенето без гащи иди-дойди, спането е по опасно. 😁 Някъде пишеше, а ето последното:

Удобно си е.

Преди години и аз спах със сутиен с подплънки, защото си мислех, че е добре за вдигнат бюст. 😂

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 19:40 от Анонимен

# 916
Който ходи и спи без гащи, си проси белята Joy
АК47, страхотен аватар!
Имам слабост към бухали и сови, две картини с бухали висят окачени вкъщи, имам керамични бухали, дървени също, чаши с бухалчета. Това дали е някакъв бръмбар Simple Smile

# 917
Имат ли някаква символика или просто така?

# 918
Мисля, че символизират мъдрост, ама не съм сигурна. Мен просто ме привличат, нямам обяснение защо.

# 919
  • Далечният изток
И аз в отбора на ходещите без бельо вкъщи. С влизането събличам и събувам всичко, с което съм била навън и си обличам нещо удобно, без сутиени, бодита, гащи... Сега лятото ходя из нас в нещо като плажна рокля или потник и пола, или къси панталонки и потник, нещо такова. Сутиените откровено ги мразя. Ако можеше, и  за навън нямаше да сложа...

# 920
Който ходи и спи без гащи, си проси белята Joy
АК47, страхотен аватар!
Имам слабост към бухали и сови, две картини с бухали висят окачени вкъщи, имам керамични бухали, дървени също, чаши с бухалчета. Това дали е някакъв бръмбар Simple Smile
Твоят бръмбар е и мой бръмбар 😂 . Имам много фигурки с тези животни. Страх ме е от птици, но бухали и сови обичам. Естествено, нямам желание да ги пипам 😳. Страх ме е от всичко летящо, но най - вече от пеперуди и богомолки 😱

# 921
  • Атина
Добре де момичета, ходите без бельо ама... Мъжете ви как реагират ?
Е, не ми дърпат панталонките, да ми правят проверка.. Blush
Друг бръмбар е, че през определен период от време си присвоявам стари боксерки на мъжа ми за домашни къси панталони.

# 922
  • София
Ами бившият общо взето беше престанал да ме забелязва, то е ясно защо е бивш. Сега като съм сама си перкам и гола, когато детето си е при мен - все пак с нещо като за вкъщи.
Харесвам пеперуди и богомолки. Въобще понасям повечето насекоми, стига да ми се заврат в косата - тогава настава лудница!

# 923
Честно казано, еднакво са реагирали дали ще съм без гащи или по гащи Grinning То или сме си интересни, или не сме, пък ако ще и с шушони да сме...

Случвало ми  се е гадже което просто няма такъв навик за себе си, да се впечатлява че лятото се размятам не особено облечена вкъщи, просто беше живял все с повече хора у тях и за него опцията за по гащи у тях винаги е бивала само за като спи. Отдавна беше, но явно и аз съм се впечатлила, щом го помня това. Бързо установи че никак не е лошо и иначе Grinning
От същия момък съм имала и коментари за това как ходя зимата - с повече слоеве а по-тънички дрехи. Съответно коментарът - Ти си направо като лук! И аз - ??!?!?!?? Grinning
Щяло да му се доплаче докато обели това всичкото Joy
Ама и с това свикна, доколкото знам и до ден днешен си е жив и здрав Grinning
Че аз в дома си ако не мога да имам комфорт - къде тогава?

# 924
И аз харесвам повечето насекоми, не ми е неприятно, ако ме полази някое буболече. Давала съм мед на уморени пчели. В рамките на 3 години имам ярък спомен, че съм "хранила" 3 пчели и разбрах, че спазват определени навици. Ако ви се случи да захранвате пчела, като спре да смуче мед, не се опитвайте да я отпращате с ръка. Първо ще се разшава, после ще започне внимателно да почиства всяка една част на малкото се телце и едва тогава сама ще отлети. Няма да остане върху ръката ви и секунда повече от необходимото за нея време. Трябва само малко търпение.🙂 И оса съм "хранила".

# 925
Че аз точно от бившия се научих да ходя без гащи вкъщи.
Изпитвам ужас от насекоми всякакви!

# 926
Не знам за вас, но аз без гащи се чувствам незащитена 😂😂😂. Може би , ако ходех с панталонки вместо с рокля, щеше да е по- различно чувството 🤨. Аз имам фобия и от големи листа , в кухнята имам една огромна Дифенбахия, която поливам от далече, за да не ме докосват листата 🤦🤦🤦

# 927
  • София
Сега, като ги прочетох отново, мисля да ида да се диагностицирам. Joy

Малко оффтопик съм, но: спокойно, няма нужда да се диагностицираш! На база достъпната информация около "диагностицираните" лично ти гарантирам, че не се доближаваш до "стандарта за качество" в групата им.

# 928
Това в темата повечето не е за диагнози, а е просто особености на всеки от нас Grinning
И добре че ги има, че егати скуката щеше да е, ако бяхме все едни и същи всички...
Пък и навици дето не безпокоят особено околните, просто не са тяхна работа, поне аз така ги виждам нещата. Тук си ги споделяме със самоирония, но то не е същото.
Пък познавам и хора освидетелствани с много сериозни отклонения от нормалното, на които ние тук няма хич да им се видим нормални и без това Grinning Ама да се оправят и те, ако не друго май те са по-толерантни към различното.

# 929
Аз знам, че все съм на опъки 😉 Сутиен свалям само докато се къпя и излизайки от банята първо него слагам, след това всичко останало. Също спя с него. Преди децата можех и без, но сега ми пречат и имам чувство, че се задушавам.
Косата също е постоянно вързана от както се е родила щерката. Не мога да я понасям по лицето ми, особено докато ям избеснявам.
Вкъщи си се разхождам с дънки, няма дрехи за навън и вътре. Единствено един стар анцуг за чистене. На мен дънките и офис панталоните са ми най удобни и това нося, мразя широки дрехи, чувствам се гола. В жегите съм с дънкови къси панталони.
Нося черно, тъмно синьо и сиво и като цяло все тъмната гама, ама това вече не е бръмбар според мен

Общи условия

Активация на акаунт