СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 893
  • 934
  •   1
Отговори
# 750
А кога излиза информация относно най-ниския приемен бал и незапълнените места след първо класиране?
Имате ли представа?
Отговора за бала е във въпроса ти... Незаети места за второ класиране не се обявяват, защото класирането е по вече подадените заявки.
За трето, за което се пише ново заявление, ще излязат ден или два след края на записването за второ класиране.
От заповедта на МОН

# 751
Много благодаря! Пропуснала съм го Blush

# 752
  • София
Имат ли видимост в училището, което завърши синът ми какво сме подредили за кандидатстване и къде ще ни класират?

# 753
Абсурд.

# 754
Здравейте! Някой има ли поглед върху 8-мо училище в София - предприемачество с АЕ и РЕ?

# 755

Служебни бележки от НВО  няма на хартия, всичко е в”облака”…..или си копират от предходни години

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 22:00 от Valeske

# 756
  • София
Резултатите по НВО за 7 клас по училища
https://danybon.com/obrazovanie/rez-uch-nvo-7-cl-23/

# 757
  • София
Времето за подаване на заявления изтича и започва да ме тресе съмнението дали съм извършила процеса правилно Grinning Така трябва да изгледжа нали?

Тоест щом има входящ номер значи всичко е точно?

# 758
  • София/Варна
Времето за подаване на заявления изтича и започва да ме тресе съмнението дали съм извършила процеса правилно Grinning Така трябва да изгледжа нали?

Тоест щом има входящ номер значи всичко е точно?
Точно

# 759

Нали оценките не подлежат на корекция? Как дете от СМГ е с коригирана оценка?

# 760
  • София
Нещо спекох и аз. Дали подреди подредихме правилно желанията, дали не я понатиснах какво да напише на първа позиция...
Каквото такова! Ама нещо ми свито под гърците.

# 761
Ох и аз съм така. Ние снощи 3 пъти сменихме подредбата на първо и второ желание и накрая остана гимназията в нашия град на първо. Тя самата не знаеше какво иска -като специалност най-много й харесваше графичния дизайн, иначе мислеше, че ще се чувства по-конфортно тук като не пътува. И накрая върха преди да си легнем каза, слаба богу, че е събота, защото ми омръзна и ме е страх да стоя сама у нас и аз не издържах и й предложих да сменим паралелките за последен път. Защото, ако нещо се уплаши и не иска да пътува наесен какво ще я правя
 И сега ми е много тежко и си мисля, не направих ли огромна грешка.

# 762
Ох и аз съм така. Ние снощи 3 пъти сменихме подредбата на първо и второ желание и накрая остана гимназията в нашия град на първо. Тя самата не знаеше какво иска -като специалност най-много й харесваше графичния дизайн, иначе мислеше, че ще се чувства по-конфортно тук като не пътува. И накрая върха преди да си легнем каза, слаба богу, че е събота, защото ми омръзна и ме е страх да стоя сама у нас и аз не издържах и й предложих да сменим паралелките за последен път. Защото, ако нещо се уплаши и не иска да пътува наесен какво ще я правя
 И сега ми е много тежко и си мисля, не направих ли огромна грешка.
За всяко нещо се питаме дали сме взели правилното решение и дали не сме сгреш,ли. Не се притеснявайте , всичко се случва така, както трябва. Късмет на детето:)

# 763
Момичета, като ходите да записвате децата си ще искате ли и бележка за еднократната помощ за осмокласник?

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 10:12 от Не се сърди, човече

# 764
  • Някъде на край света
Момичета, като ходите да записвате децата си ще искате ли и бележка за еднократната помощ за осмокласник?

От опита ми преди 2 години, бележката се дава след започването на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт