Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 023
  • 873
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Колко 7 ми класа завършват в Лиляната?

# 721
  • Пловдив
Колко 7 ми класа завършват в Лиляната?
8, така пише на сайта им.

# 722
  • Пловдив
За ЕГ Иван Вазов с НЕ балът е 410.5
Аз виждам Момчета - 379.00; Момичета - 416.00. Обаче може и да е първо класиране.

Аз какво ви казах - че между първо и второ няма голямо раздвижване. Направо никакво. И как ще има като местата за децата са резервирани.

# 723
  • Майничка
Янтра, по-скоро означава, че повечето деца, класирани на първо желание, са се записали и няма голям мегдан за движение.

# 724
  • Пловдив
Янтра, по-скоро означава, че повечето деца, класирани на първо желание, са се записали и няма голям мегдан за движение.
Не съм съгласна. От къде да дойдат свободни места, освен от няколкото десетки деца, които са класирани, но ще отидат да учат извън Пловдив, като местата са резервирани и се пазят? То няма от къде.

# 725
  • Майничка
Е, теоретично има - от деца, кандидатствали от друга област, които не са подали заявление за второ класиране, от деца, приети в училища към МК в Пловдив, които също не са подали за второ.

# 726
  • Пловдив
Сравнявайки със София даже много са мръднали баловете при нас - по 4-5 точки за някои паралелки.

# 727
  • Пловдив
Е, именно, евентуално може би десетина-двайсет деца. И да речем неизбежния процент балами, които не са разбрали, че трябва да подадат заявления за да им се пазят местата. Има, лично съм виждала.

# 728
  • Пловдив
Какво значи резервирани и се пазят? Няма пазене, има прекласиране на същото място.
Минали години е имало спад от 10 т. за някои паралелки, което никак не е малко. И 6 т. спад за тази година си е разлика предвид натрупването на деца с близки балове при първите 400 момичета /там съм гледала/.

# 729
  • Пловдив
Какво значи резервирани и се пазят? Няма пазене, има прекласиране на същото място.
Нали затова се подава заявление, да се пази мястото, официално го пише. Освен записаните, тези които се надяват на промяна на бала подават заявления да им се пазят местата. ?!?!?!?!?!?!?!

# 730
  • Пловдив
Е, именно, евентуално може би десетина-двайсет деца. И да речем неизбежния процент балами, които не са разбрали, че трябва да подадат заявления за да им се пазят местата. Има, лично съм виждала.

Също и факторът неправилно редене - защото днес ми се оплакваха за дете, прието в Руската с немски, сега вече не било желано това...

# 731
  • Пловдив

Също и факторът неправилно редене - защото днес ми се оплакваха за дете, прието в Руската с немски, сега вече не било желано това...
Между първо и второ класиране не може да се променят желания. Не е от това.

# 732
  • Пловдив
Подават заявление с цел и надежда да идат в по-горно желание, макар че много често отново се оказват приети в същата паралелка

# 733
  • Пловдив
Да де, още в началото не са преценили както трябва и не са ги подредили... Тва щото не четат бг мама вероятно Bowtie

# 734
  • Майничка
Да де, още в началото не са преценили както трябва и не са ги подредили... Тва щото не четат бг мама вероятно Bowtie

А, има го и факторът "тийнейджъри, сър". Днес така, утре - иначе.

Общи условия

Активация на акаунт