Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 012
  • 873
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!

А някой сблъсквал ли се е с казус класиране на близнаци? Ако единият близнак например има по-високи резултати, може ли да издърпа брат/сестра си? Трябва ли подреждането на желанията да е еднакво, за да може близнаците да имат шанс за записване заедно?

# 736
  • Пловдив
Да де, още в началото не са преценили както трябва и не са ги подредили... Тва щото не четат бг мама вероятно Bowtie

А, има го и факторът "тийнейджъри, сър". Днес така, утре - иначе.

Абсолютно Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Затова карах седмокласничката сама да си реди и с ръка на сърцето да си казва какво иска. Щях по идея на съседната тема да я карам с кръв да ми се подписва Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Здравейте!

А някой сблъсквал ли се е с казус класиране на близнаци? Ако единият близнак например има по-високи резултати, може ли да издърпа брат/сестра си? Трябва ли подреждането на желанията да е еднакво, за да може близнаците да имат шанс за записване заедно?

Нямам близнаци, но това е ваше право - единият може да издърпа другия, стига да имат еднакви желания

# 737
  • Майничка
Здравейте!

Да, може да издърпа и не, не е необходимо да имат еднакви желания. При това записването в паралелката на другия близнак може да се осъществи и след приключило четвърто, че и пето класиране. Бройката в класа е надпланова.

# 738
  • Пловдив
При момчетата в ЕГ има спад в бала и с по 15 +т. Разлика с момичета в един и същи клас от по 60+ т.

# 739
  • Пловдив
Минималния бал на второ класиране  за ЕГ Пловдив с АЕ момичета от 436 на 435 само е паднал / то и за момичета с НЕ е само 1 точка/.
А за КГ в МГ където племенничката я приеха на първо с бал 467, бала за момичета доста е паднал до 453.5. Почти пада до бала от миналата година.
Да минималния бал при момчетата в ЕГ е доста по нисък от този на момичетата.

# 740
  • Пловдив
КГ си е спечифично, едно време приемаха с изпит по рисуване освен НВО.
Ако ЕГ в Пловдив бяха без квоти, както са в Бургас и Варна, тази година щяха да са пълни основно с момичета.
Нашата  девойка е увесила нос, но това е положението.
Но, когато животът ти поднася лимони, направи си лимонада. В крайна сметка няма нищо фатално.

# 741
  • Пловдив
При момчетата в ЕГ има спад в бала и с по 15 +т. Разлика с момичета в един и същи клас от по 60+ т.

Как ще има спад 15 точки при момчетата.За паралелките с английски,спадът е 5.5 точки само,за немски не знам,не е сред желанията ни и не мога да го видя-за ЕГ Пловдив е това.За ЕГ Иван Вазов е 11 точки за момчета с английски

# 742
  • Пловдив
В ЕГ има и други езици. Статистиката я има на сайта на РУО. Спад с 11, 15, 17, 14 т. Как да няма?
НЕ в ЕГ Пловдив е с 10 т. надолу.
За момчета.

# 743
  • Пловдив
Най-голям е спадът в Английската с немски за момчета - от 413,5 на 393 е минималният

# 744
  • Пловдив
ЕГ Иван Вазов с френски-минимален бал за второ класиране момичета-409,50,момчета-343.За момичета баловете в Руската и Английската са мръднали с 2 ,3 точки само

В английската с английски и руската с английски балът при момичетата е паднал само с по 1 точка. При момчетата повече.

# 745
  • Майничка
Не е голяма драма, имало е и над 100т. разлика в бала в класовете. Важното е да се стопи на изхода в положителна посока.

# 746
  • Пловдив
На тази възраст децата имат нужда да бъдат насочвани, леко и дискретно. Дъщеря ми вече е благодарна, че не позволих да пише първо МГ. Тя има изключителна памет, което компенкира изключителния мързел. Учи езици лесно. Но! Аз бях до тук. Ще съм категорично против само ако реши да учи медицина. Прадядо и е завършил медицина в Сорбоната, ако се класира за там, съгласна съм. 😂 Но пък избра испански, нищо че се колебаеше за френски. Сорбоната отпада. 🥳

# 747
  • Пловдив
Не е голяма драма, имало е и над 100т. разлика в бала в класовете. Важното е да се стопи на изхода в положителна посока.

Идеята ми е, че момичетата са "прецакани", но не ми се искаше да използвам тази дума.
Нашата девойка се канеше да учи френски при вас, че половината ѝ рода го говорят този език, ама не ѝ се получи. Ако иска, ще трябва да го учи на място, в Париж. Grinning Можеше във ФЕГ, но отзивите от колегите не са добри.

В ЕГ Ив. Вазов има и испански, немски, италиански. Там има по-голям спад.

# 748
  • Пловдив
Мда, момчетата влизат с по-ниски балове. Факт. Добре, че имам момчета.

# 749
  • Пловдив

Идеята ми е, че момичетата са "прецакани", но не ми се искаше да използвам тази дума.

В какъв смисъл са "прецакани"?

Общи условия

Активация на акаунт