Какво е ежедневието на вашите мъже?

• 10 621
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
Изтрито е сигурно.
Артист си разказа деня с децата и грижите по тях.

# 76
Изтрито е сигурно.
Артист си разказа деня с децата и грижите по тях.

Аз не разбрах защо е изтрито - има и такива жени, дето нищо не пипват дома, даже и децата си не поглеждат. И да се изтрие това нещо няма да промени.

# 77
Слижни са нещта за обяснение, но ще дойде Видьов ден.
А жена ми какво прави.
Тя все е уморена за всичко освен да пътува. И както се сещате аз съм човека с неизчерпаемата енергия.
Тъй, че.
Е на мен взе да ми писва.

# 78
  • Далечният изток
Тя знае ли?
Питам дали си говорите, дали нещо по темата си ѝ казвал или чакаш тя да се сети, че на теб ти е писнало?
Ти твое време нямаш ли, само за теб, да излезеш с приятели примерно?

Само да добавя, че въобще не ти вярвам. Две малки деца, които баща им гледа денонощно, а майката изобщо... Мда, ако питаме нея, какво ли ще ни разкаже?!

# 79
Писнало му да си гледа собствените деца, и дойде да си прави реклама в женски форум аджиба някоя друга го хареса щото той готви, пере и чисти🙄

# 80
А жена му се опитва да изкрънка поне една малка ваканцийка с поне малко пътуване доколкото схващам. И това нахалство вече е твърде много.

# 81
Слижни са нещта за обяснение, но ще дойде Видьов ден.
А жена ми какво прави.
Тя все е уморена за всичко освен да пътува. И както се сещате аз съм човека с неизчерпаемата енергия.
Тъй, че.
Е на мен взе да ми писва.

Какво прави друго жена ти? Уморена явно от тежка работа, която трябва да работи, за да може да вкарва някакъв доход за теб и децата?
След като всичко си правиш сам (както твърдиш) помагай в къщната работа, изведи я някъде и тя да си почине.
Да работиш и да гледаш деца не е супер лесно задължение. И на мен ми се струва, че преувеличаваш. На времето и баща ми смяташе, че върши цялата домакинска работа за дето си занасял чинията в мивката. Уау!
Наистина седнете и си поговорете - ако е такава вещица каквато я описваш да ти беше тропосала децата и да се беше изнесла. Тя също се уморява, не само ти.

# 82
Тя все е уморена за всичко освен да пътува.
И аз така. Само почивките не ме уморяват. Много сме шантави ние жените. Smiley

# 83
И аз така,не сте сами!

# 84
  • По света и у нас
Мъжете са много странни птици - той и е изсмукал енергията и прелива, тя изцедена горката и той мрънка…

# 85
Както и предположих, повечето от вас са феминистки. Браво. На някой от вас коментарите са ужасни. Не, че ми пука но да твърдите, че сте по добри от мъжете във всяко едно отношение е ненормално.
Главите ви не допускат възможноста мъж да поема цялата грижа за дома и децата. Това във вашият свят не е възможно, но ако жена се оплаче от същото веднага ще я защитите. Това е като насилието над жени, има го и над мъже макар да е много по рядко срещано но го има. Но това не се засяга никъде. Щом е майка значи е перфектна във всичко. Глупаво мислене.
Само да вметна, че моята заплата е 4 пъти по голяма от нейната.
Пак ще опомена тук не търся някоя жена да ми пристане. Мислех едно а какво се оказа - основно феминизъм витае в този форум. Само да вметна Май месец изкарахме седмица на Карибите. За тези които не вярват да пишат на лично да им пратя снимки от там. Може би така ще повярват, че има и друга истина, не само тяхната.

# 86
  • Далечният изток
Тогава какво се оплакваш?!
Последно, много добре си живеете с голямата ти заплата или се чудиш кой път да хванеш?

# 87
Добре разбрахме, че не я понасяш и тя за нищо не става - подай тогава документи за развод. Подай и документи за родителски права - съмнявам се обаче, че ти ще получиш попечителство според българските закони.
А за да не се стига до там просто сядаш и й казваш всичко, което си написал на нас на нея. Правите си график, кой какво и как да върши, за да не сте и двамата прецакани.
И наистина се грижиш тя повече да си почива. Ходили сте веднъж в годината на почивка? Напълно недостатъчно! Заведи я някой уикенд някъде другаде - спа, масаж аху-иху и ще видиш как от киселата ти съпруга ще стане една мила и добра жена.

# 88
  • Далечният изток
Тя така и така не ги гледа  и няма желание да ги гледа тия деца, при едно споразумение ще му даде родителските права с кеф.

# 89
Тя така и така не ги гледа  и няма желание да ги гледа тия деца, при едно споразумение ще му даде родителските права с кеф.

Дали? Или автора не преувеличава?

Общи условия

Активация на акаунт