Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 38 144
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
Цистостоп РАПИД, да.
Не другите видове, а Рапид, подчертавам.
И го взимайте както пише в листовката- по схема.

# 511
Здравейте. Днес пуснах урина. Имам високи стойности на плоски епителни клетки. Какво може да значи това и някакви насоки?! На 33г съм.

# 512
След "радостта" от стерилната урина,днес ,на контрола ми излезе моята приятелка,но пише несигнификантна бактериурия.Какво ще рече,че я има в малко количество?
Антибиограмата е с доста антибиотици, които мога да пия..но не знам.. няма спасение трайно , явно...

# 513
о, fur4i, аз при това положение не бих пила нищо, ако нямам симптоми.
Имам едно такова изследване и след него не съм взимала нищо и нямах проблеми.Обясниха ми, че това е малко количество, което не е притеснително.

# 514
о, fur4i, аз при това положение не бих пила нищо, ако нямам симптоми.
Имам едно такова изследване и след него не съм взимала нищо и нямах проблеми.Обясниха ми, че това е малко количество, което не е притеснително.

Страх ме е ,че явно си циркулират и ,ако не пия нищо след време пак ще намерят сила и хайде криза ..
В понеделник ще посетя поредния лекар..
Имам понякога усещания,има дни в които много пишкам,но стабилно количество.Това ме изнервя...
Иначе си пуснах Фемофлор,но общо взето едни 160 лв на вятъра.Жената,която ми прие урината, изобщо не беше чувала,че може това изследване с урина да се направи,и в крайна сметка са изследвани бактерии,като от влагалищен секрет, Ешерихия коли не присъства изобщо.

# 515
Мисля, че трябва да се работи в посока засилване на имунната система. Вземи си пробиотик , който е за пикочните пътища. То и постоянното пиене на антибиотик не много ок.

# 516
Мисля, че трябва да се работи в посока засилване на имунната система. Вземи си пробиотик , който е за пикочните пътища. То и постоянното пиене на антибиотик не много ок.
Аз пия Naturals factors women multi probiotic, нещо друго да препоръчате?

# 517
Уробиотик Форте.

# 518
От много четене и търпене на симптоми,аз си мисля,че имам интерцистиален цистит.
Тези много чести позиви на уриниране,дразнене по костта,уж бактерия няма..
Аз пия ли малко вода и край,ходя до тоалетната всеки час,че и по -чести.
Някой запознат ли е с това състояние,има ли някакво облекчение,надежда за излекуване?

# 519
Айде стига, нищо нямаш! Спри да се вторачваш щом нямаш бактерия. Пий пробиотик ацедофилус и червена боровинка. Вече два месеца ги пия. Да ти кажа като ми дойде по-голям проблем на главата и как забравих и парене и пишкане и всичко.

# 520
Furi4, едва ли си внушаваш, но не съм сигурна дали изобщо може да се направи нещо за това.Ако не е много тежко, както е казала Една Такава- живей си живота и не го мисли.
За водата, аз пия много в работата и ходя през 40-50 минути горе долу, това е нормално.

# 521
От много четене и търпене на симптоми,аз си мисля,че имам интерцистиален цистит.
Тези много чести позиви на уриниране,дразнене по костта,уж бактерия няма..
Аз пия ли малко вода и край,ходя до тоалетната всеки час,че и по -чести.
Някой запознат ли е с това състояние,има ли някакво облекчение,надежда за излекуване?

Лекар ми е изпиисвал Елмирон,но го има в Англия,или Турция. Доколкото разбрах е скъпо,но помага в такива състояния.
И аз съм така,без бактерии със симптоми.
Дори правих скенер с контраст.
Всичко е наред,с изключение на миома,която имам,и за която знам.

# 522
Ходих на уролог,имам леко удебеляване на стената на пикочния мехур.
Урината от вчера,чиста
На какво може да се дължи това,не трябваше ли до сега да се е възстановила,като няма активна инфекция?
Сигурно и от това са симптомите.Пия ли 150 мл вода се започва ходене до тоалетна през 20 Мин.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 15:57 от fur4i

# 523
Значи от това са симптомите .
Трябваше да се е свила, не знам и аз 😔
Лекарят какво каза?

Sun как си, какво става с теб? Загуби се 🙂

# 524
Моята също беше още удебелена преди 20 дни на прегледа. Аз си пикая често и на това не му обръщам внимание. Когато получих хеморагията, направо черна кръв, нямах никакви симптоми, нищо. Така че човек не знае от какво да се плаши.

Общи условия

Активация на акаунт