Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 38 133
  • 804
  •   1
Отговори
# 540
И куркумина трябва да се активира с черен пипер,за да се разгърне действието му.Последният е полезен при рак на пик.мехур,но при възпаление -не съм срещала.

# 541
Сън, радвам се да те видя! Така де, не по конкретната тема, а просто, че си тук Simple Smile
Какви антибиотици взимаш?

За куркумата, аз си слагам в различни ястия, като готвя, защото я харесвам.И действа добре и при ендометриоза.Абе, за всякакви възпаления.

Явно зимният сезон е активирал проблемът при доста от нас.Аз се държа за сега, но гледам краката да са ми винаги мноооого топли и сухи.В работата има дрескод, но въпреки него съм с дебели като ескимос апрески и не ми пука кой какво ще каже.Защото здравето ми е на първо място.
п.с. работя в Симеоново и днес има половин метър преспи, не мога да си позволя да дойда с официални обувки...

# 542
Амоксиклав в момента.После 20 дни за опашка доксициклин.
И куп добавки...

# 543
Съни, дано бързо се оправиш след тази тежка артилерия. Аз в събота измръзнах с мокри крака-резултатът ви е ясен. Лошото е, че вече почти нищо не ми действа.

# 544
Благодаря,Лори и Вервам.
Аз съм с топли крака заради добрия хормонален баланс,но и бактерията е факт...

# 545
Ей ме и мене прясна прясна от днес. Започна остро, трябва да устискам да утре сутрин да дам стерилна после ще взема монурал. Какво се пиеше за да не боли, че всичко забравих - ношпа ли, спазмалгон ли...Цистостоп рапида го пия, макар, че аз редовно си го пиех напоследък.
Сън, съжалявам, че пак си на антибиотици...дано лечението е достатъчно адекватно и стопира нещата за дълъг период.

# 546
Пандорина, пий и ударно вода с оцет, помага.
Иначе, за болката- аулин ми изписа направо един лекар преди години.
Може да дадеш стерилна и сега, има лаборатории, които работят до много късно, централната на Рамус да речем.

# 547
И спазмалгон,и но шпа ,и парацетамол...всичко можеш за болка .
Мен ме облекчава силен костен бульон с много лимон или оцет.
Съжалявам ,че си в криза .
Утре ми е последен ден на 1-я антибиотик,кръвното ми се влачи след мен,едва изтърпявам на работа...
Не ми се мисли с другия как ще бъде...
Дано е някаква песъчинка и да нямаш бактерии.

# 548
А водата с оцет как се пие,за първи път чувам.

# 549
Благодаря, момичета! Лабораториите не вземат стерилна след 12 ч. Ако е обикновена може да става. Едва ли е песъчинка, и да било песъчинка е раздразнила и си е бактерия. Между другото нещата започнаха с болка в областта на десния бъбрек преди няколко дена и после целия кръст. Приличаше на дископатия или нещо от сорта. И друг път ми се е случвало това. Преди криза да имам такава болка в кръста. Имах останали две кутийки бактериофаги макар с изминал срок на годност. Изпих едно шишенце, сякаш имаше разреждане на пикането. Беше почнало през 15-20 мин, сега беше след час. Ще видим до утре. Дано не станат нещата за аулин...той е доста силен, а и май нямам. Но имам трите други - спазмалгон, бусколизин и ношпа, които си бях купила преди операцията на жлъчния мехур предвиждайки ужасни болки, а се оказа, че изобщо не ми потрябваха.

# 550
1с.л.чист ябълков оцет,разтворен във вода.Преди хранене повлиява и подобрява храносмилането,понижава кръвната захар при въглехидрати.

# 551
Много добре ми се отрази измиване с вода със сода. Не смея да се кисна, но се измих. Беше почнало много неприятно дразнене отдолу, след това измиване се успокои.

# 552
Благодаря, момичета! Лабораториите не вземат стерилна след 12 ч. Ако е обикновена може да става. Едва ли е песъчинка, и да било песъчинка е раздразнила и си е бактерия. Между другото нещата започнаха с болка в областта на десния бъбрек преди няколко дена и после целия кръст. Приличаше на дископатия или нещо от сорта. И друг път ми се е случвало това. Преди криза да имам такава болка в кръста. Имах останали две кутийки бактериофаги макар с изминал срок на годност. Изпих едно шишенце, сякаш имаше разреждане на пикането. Беше почнало през 15-20 мин, сега беше след час. Ще видим до утре. Дано не станат нещата за аулин...той е доста силен, а и май нямам. Но имам трите други - спазмалгон, бусколизин и ношпа, които си бях купила преди операцията на жлъчния мехур предвиждайки ужасни болки, а се оказа, че изобщо не ми потрябваха.
Геника (и там пускат стерилни вече) и Бодимед взимат по всяко време, пускала съм. По-скоро са изключение тези, които не взимат.

# 553
Не знаех. Ще трябва да устискам до утре сутрин.

# 554
Момичета,мислите ли,че миома близо до пикочния мехур,може да е причина за циститни симптоми.
Един доктор ми подхвърли това,и каза да я махам.

Общи условия

Активация на акаунт